Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 20:36:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hattrick  (Pročitano 118173 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900

Iskreno ja bih sada mogao tog igrača da obrnem za 20-ak miliona, ali ne želim, jer mi treba krilo, naročito ako je ovako mlad i ako je sa tako dobrim skilom.

Smile Gori si od Cece  Smile

Hvala za savete. Inace kada kupujem igrace trazim maksimum do 24 godine, a ti jesu stvarno skupi za moj budzet.

Učio sam od nje. Smile
Opet ti kažem sve je relativno. Igrač od 24 godie bi trebalo da je kompletiran u tim godinama, tako da je njegova cena ( govorim samo o igračima koji su dobro utrenirani, dakle ne o nekim šklj igračima ) srazmerna ceni 17 godina starog igrača za treniranje koji ima dobar/odličan skil na određenoj poziciji.

gdje mogu da vidim ukupan tsi?
sto se tice broja igraca stalno ih imam troje-cetvoro na prodaju, tj. stalno prodajem ove matore... ali jbg oni su mi i najbolji..
Instaliraj Firefox, i skini FoxTrick dodatak i sve će ti biti na dlanu...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
mrzim firefox... Smile  Smile
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Instaliraj Firefox, i skini FoxTrick dodatak i sve će ti biti na dlanu...

Citat

Odlican dodatak, praporucujem. Danas sam podrzao nasu malu uzajednicu sa tromesecnom pretplatom...nek ide zivot Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 222
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
e ljudi, mrzi me da citam one govore za selektora, aj vi mi recite za koga da glasam, ako uopste jos traje glasanje??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 216
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
mob
Nokia 2630
Aleksandre, instaliraj firefox(+foxtrick) iako ga mrzis i igraj HT na njemu. Veruj mi progledaces Smiley

E da, od ove sezone igram i IV.52, nisam mogao u goru da upadnem. Para nikad nisam imao, uvek je to bilo najvise 10-15M. Sto se tice onih saveta oko omladinske(YA), ne znam zasto ne bi zapocijao. Niko te ne tera da odma unajmis 3 skauta, dosta je i jedan default-ni, to kosta 100K i ne mislim da je previse. Mnogo je gora situacija da ko svi pocetnici dignes stadion (VIP greska  Smile) i zakopas svoj napredak. Ovako, imas dodatnu zaradu ako izvuces nekog zmaja, prodas ga kad ima max 17g i 30dana (zbog ogromnog kesa koji moze da se uzme, tj. nece gubiti vrednost).  Da bi kvalitetno mogao da pratis YA instaliras GHAM, ekvivalent HO-u za seniore.
Trening defendera svakako NIJE najbrzi, to su GK i centarsut-krila. Ako si pocetnik, najbolji je bas neki od ova dva, a mozda i najbolji GK trening jer za 3-4 nedelje skace skil(ukoliko igrac ima 17-18/19(4-5)godina). Kada uzimas pomocno osoblje(vezano za trening!), dovoljno je uzeti 5 trenera golmana(i jednog asistenta trenera), jer tako stedis pare, a trening zaostaje tek 1 nedelju.
Razlog sto sam pomenuo FF i FT je taj sto imas mogucnos da vidis koliko nekom igracu treba vremena za skok skila, pa je tako najbolje uzeti nekog igraca kome treba jedan do dva treninga do koka skila. Brza zarada zagarantovana  Smile

To je to... za sada... Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 17:37:49 od M I B »
IP sačuvana
social share
If you can't remember your past, you can't save your future.

Budi novinar, budi politicar, budi ratnik, budi... ono sto pozelis...

Upoznajte Pravila Potpisa za Koja Sam i ja Saznao, such as:

Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Niš Bre
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k750i
Odlican dodatak, praporucujem. Danas sam podrzao nasu malu uzajednicu sa tromesecnom pretplatom...nek ide zivot Smile

I ja razmisljam da "odresim kesu"  Smile i pocastim sebe tomesecnim clanstvom iako mi je ovo prva sezona u Hattrick - u.Zarazan ovaj Hattrick.  Smile

Aleksandre, instaliraj firefox(+foxtrick) iako ga mrzis i igraj HT na njemu. Veruj mi progledaces Smiley

True.

BTW Aleks@ jel moze neki screenshot da vidimo i mi obicni smrtnici koje su to pogodnosti Suporter-a.Bas me zanima kako izgleda izvestaj sa treninga.Presvrljaj detaljne podatke ako zelis.

Pozdrav svima.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 13:08:36 od mimozi018 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 216
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 2630

Upomooooc!!!

Ne znam sta se desava. Izvlacim samo lose igrce.  Smile
Treniram odbranu - 80%, udeo kondicije 20%
Ovi moji momci su me bas razocarali...

@vesna

Koliko sam razumeo ti drzis omladinsku skolu, a ne YA(akademiju)? Ako je tako, kakva ti je omladinska,  na kom nivou jer ako je weak, wretched itd, ne mozes ocekivati da dobijas dobre igrace(ustvari moze ali moras stvarno imati srece  Smile)? Jel znas da max. nivo tj. da bude odlicna, mozes dostici samo sa 200K, dok sa 100K samo inadequate/nedovoljan. Skok sa passable na excellent nivo traje citavu sezonu, a ukoliko slucajno smanjis ulaganje na 100K, nivo skole se vraca na passable pa ti opet treba citava sezona.
Napisala si da treniras odbranu 80%, jel to drzis na 80% intenzitet ili drzis na 100% pa si oduzela 20% pa kazes da treniras 80% odbranu? Ajde ako mozes da mi sto pre odgovoris hitno je  Smile
Napisi sta ti stoji pod intenzitetom, koji procenat.
IP sačuvana
social share

Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Niš Bre
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k750i
M I B treba mi pomoc.Krenuo sam da igram igricu pre par dana,zavrsio sam sve zadatke i doveo neka pojacanja.Ovo je moj klub "Rutave Bebe  Smile  (618743)",a ovo je odeljak sa informacijama o treningu:
Ниво тренинга:    90 %
Тип тренинга:     Општи (Форма)
Удео кондиције у тренингу:  20%
Тренер:  Giovanni Loffredo (117188331)

Sta mi predlazes da treniram kao i koji intenzitet i udeo kondicije da stavim.Molim te navedi mi razloge zasto mi to predlazes,da bih i ja i svi novi igraci ove igrice mogli bolje da razumeju znacaj treninga i nacin treniranja.

Imam jos nekih pitanja,ali mislim da je i ovo sto trazim vise nego dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 216
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 2630
NIvo treninga(intenzitet) bi trebao uvek da drzis na 100% pogotovo sada kad si pocetnik. Ovde se ne radi o tome da se te dve vrednosti sabiraju (kondicija i intenzitet) pa da se ne predje preko 100%, tih 100% predstavlja intenzitet kojim teras igrace da daju sve od sebe i ukoliko stavis manje kao npr. ti sada 90% preostalih 10% bacas niz vodu i nema nikakve koristi od takve rabote. Neki preporucuju da se ide na nekih 99-98% jer je tako navodno znatno smanjema mogucnost od povreda mada ja licno mislim da i nema neke preterane istine u tome. Elem, udeo kondicije ti se oduzima od intenziteta, a da bi ti bilo jasnije, dacu ti primer tvog treninga, 100% je max, ti drzis 90%, a staminu 20%. Dakle ovako, 10% si bacio, 20% dao za staminu, znaci preostaje 70% za trening

Posto starijim igracima treba veci nivo treninga stamine da bi ostali dobri u istoj , u ovoj tabeli imas razvrstano po godinama i intenazitetu:

Kao sto vidis sa udelom kondicije koji si ti zadao, svi  tvoji igraci mladji od 29 godina ce ti imati dobru kondiciju ili ce je dostici, a posto si ti tek dobio tim on je dosta mlad pa na osnovu godina sam proceni koji procenat bi ti odgovarao, sto prakticno znaci da bi ti povecanjem intenziteta za 10% i smanjenje stamine za recimo 5% dobio mnogo vise prostora za trening igraca i njihovo brze napredovanje, naravno
Posto se menjanjem intenziteta menja i raspolozenje igraca, timski duh ce ti u startu blago opasti jer ce morati malo vise da treniraju  Smile
Sto se tice samog odabira treninga, najbolje resenje za tebe je trening golmana. Zasto, pa zato jer je najmanje ulaganje u startu, samo dvojica! su ti potrebna, plus trening traje 3-4 nedelje, a ako kupis nekog pred skokom skila mozes dobiti znacajnije ubrzanje treninga i dolaska do kesa naravno  Smile
Drugi trening na koji bi trebao da mislis je trening centarsut(krila). On isto tako ima veliku brzinu treninga 4-5 nedelja, i mozes da treniras do 8 njih. Kao sto mozes da vidis, mana je u tome da ti treba mnogo igraca za trening, a posto si pocetnik ti tu lovu nemas. Zakljucak se namece  Smile
Ove brzine treninga zahtevaju izuzetno mlade igrace od 17-18 godina, a takvi su ako su iole dobri, skupi!.
Od ove sezone se blago promenio i trening golmana jer iga zahteva od golmana da imaju i odbranu i uticaj ce biti u odnosu od ~75-25% u korist golmanskog skila. Iskreno to tebe i ne bi trebalo previse da brine, u VI ligi si, uticaj odbrane na golmana je minimalan, brzina treninga ista, pa ti udri, za sezonu sa dovoljno mladim golmanom imaces po 3-4 skoka skola, sto moze dobro da se unovci na kraju.
Posto hoces nesto da treniras, sto je naravno izuzetno pozeljno treba ti odgovarajuci trener. Evo kako da zamenis postojeceg:

- u meniju kliknes na ime svog kluba,
- potom kliknes na training/trening,
- onda ides na "change coach"/"promena trenera" u donjem desnom uglu,
- nakon toga izmedju dve opcije izaberes "External recruiting",
- pod tip trenera izaberes 'oces li napadackog, odbrambenog ili neodlucnog, a pod vodjstvo/Leadership izaberes poor/jadan,
- cim si na to kliknuo,
- izadje ti padajuca lista od slab/weak pa do excellent/odlican i ti naravno izaberes passable/prosecan kod koga s desne strane pise cena "796.000 dinar" i link choose/izaberi!
- koji naravno kliknes Smiley

Ovo ti je "otprilike" upustvo, ako ga ispratis, novi trener u roku od uskoro stize u tvoju kancelariju na potpisivanje ugovora Smiley.

Valjda sam pomogao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i
Stavio sam par igraca na prodaju, pa pogledajte...

United Devilians (1611404)
liga: BiH, V.64

evo jednog od mojih najboljih igaraca, i on je na TL

Adriano Timpanaro (136037636)
25 година и 42 дана, просечан форма, здрав
пријатан дечко, спокојан је и частан.
Искуство - јадан, а као вођа је недовољан.

Специјалност: Брз

Укупни индекс вештина (TSI):     3 360
Плата:    1 752 marka/недељно  укључујући 20% бонуса

Кондиција:      недовољан     На голу:      очајан
Плејмејкинг:      недовољан     Додавање:      добар
Крило:      силан     Одбрана:      јадан
Напад:      очајан     Прекиди:      катастрофалан

rok istice: 28.02.2008. у 20:11
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 18:03:56 od ronny7 »
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 20:36:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.