Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 04:54:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hattrick  (Pročitano 118070 puta)
Ucesnik diskusija

A.C.A.B.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ma nista, i drugi put
IP sačuvana
social share
So this was my brand new game;    
Stone Island and Ralph Lauren;          
Thats what we were wearing then;
I loved them days so I look back again;
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
Jel ima li neki program koji ce da mi pokazuje najbolju postavu igraca?
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje biti pijan nego star....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7360 2.0
mob
Nokia 7360
Ja sam poceo pre nedelju dana da pikam hettrick, dobio sam tim koji kod prethodnog vlasnika 5-6 tekmi nije dao gol. Sad sam od jakog tima izgubio samo 3-0 Smiley ako je neko za prijateljsku neka me izazove. Tim mi se zove Grahovo.
IP sačuvana
social share

Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prva postala,
svuda smo te pratili i verno bodrili, za tvoju slavu danas pevamo...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav drugari! Dosao sam ovde da zamolim za vasu pomoc, jer nadam se da neko od GM-ova prati i burek forum. Evo o cemu je rec.  Igram HT vec nekih sest meseci, suporter sam i razmisljam da prestanem sa igrom.  Evo o cemu se radi.  Poceo sam da igram na preporuku drugara kome je potpuno neopravdano oduzeta ekipa, u ovo sam spreman da se zakunem u sve na sevtu i stavim ruku na panj.  Covek ima 32godine,ucitelj je u skoli i uopste nije u fazonu da vara. Ne znam da li to imam nekakvog uticaja ali uplacen mu je i suporter,ako nista drugo to znaci da je ozbiljan igrac.  U celu pricu je bilo ukljuceno nekoliko klubova od kojih mi je poznat njegov Žak, i klub jos jednog drugara super-C.  super-C je potpuno opravdano oduzet i tu stvarno nema greske, taj klub je i bio pod istragom a Žak je u celoj prici bio kolateralna steta samo zato sto je u dva ili tri navrata trgovao sa super-C. Problematican je navodno transfer od pre skoro godinu dana, i ja mislim da je Žak tu malo pretplatio ali mu je taj igrac stralac lige u poslednjih nekoliko sezona i isplatio se vise puta.
Eto, molim da ako neko od vas ima bilo kakvog uticaja pogleda klub Žak i transfere i ako je bilo kako moguce pomogne da se coveku vrati klub jer ovo stvarno nije uredu i nije poenta da iskljucujemo igrace koji posteno igraju vec ove druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 813
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone
Jel ima li neki program koji ce da mi pokazuje najbolju postavu igraca?

Imaš HAM(Hattrick manager-plaća se), ili Hattrick organizer(po novom i na srpskom- besplatan)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A.C.A.B.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
@Aleksandar: http://www.hattrickorganizer.net/
@Miksa: na dan kad je izgubio klub dobio je sigurno mail koji ga je o tome obavijestio, neka lijepo napise sve sta je  bilo
 i ako stvarno nije varao, bit ce sve u redu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
@Miksa: na dan kad je izgubio klub dobio je sigurno mail koji ga je o tome obavijestio, neka lijepo napise sve sta je bilo

Dobio je mail, lepo odgovorio na njega, objasnio i onda je GM Lero poceo ironicno da ga podjebava na sta je ovaj poludeo,sto je potpuno i logicno. Svako ko ode na Žak i pogleda transfere kluba i sve ostalo, bice mu jasno da covek nikada nije varao. Oteraju pravog igraca, koji ne vara i usput im placa za igranje.btw i mene je navukao na igricu i sada zbog necije samovolje i bezobrazluka mu je zabranjeno da igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
@Miksa: na dan kad je izgubio klub dobio je sigurno mail koji ga je o tome obavijestio, neka lijepo napise sve sta je bilo

Dobio je mail, lepo odgovorio na njega, objasnio i onda je GM Lero poceo ironicno da ga podjebava na sta je ovaj poludeo,sto je potpuno i logicno. Svako ko ode na Žak i pogleda transfere kluba i sve ostalo, bice mu jasno da covek nikada nije varao. Oteraju pravog igraca, koji ne vara i usput im placa za igranje.btw i mene je navukao na igricu i sada zbog necije samovolje i bezobrazluka mu je zabranjeno da igra.

Bezveze, ne znam kome bi mogao da se zali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A.C.A.B.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Nadjite nekog stranog GM-a koji ce sve po propisima uraditi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A da ne radis mozda u banci?  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 04:54:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.