Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:52:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hatred  (Pročitano 7871 puta)
18. Okt 2014, 01:48:47
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony 

Hatred is an isometric shooter with disturbing atmosphere of mass killing, where player takes the role of a cold blood antagonist, who is full of hatred for humanity. It's a horror, but here YOU are the villain. Wander the outskirts of New York State, seek for victims on seven free-roam levels. Fight against law enforcement and take a journey into the antagonist's hateful mind. Gather equipment of the dead ‘human shields’ to spread Armageddon upon society. Destroy everything on your way of hunt and fight back when it's disturbed...

...just don't try this at home and don't take it too seriously, it's just a game. Smiley

The question you may ask is: why do they do this? These days, when a lot of games are heading to be polite, colorful, politically correct and trying to be some kind of higher art, rather than just an entertainment – we wanted to create something against trends. Something different, something that could give the player a pure, gaming pleasure. Herecomes our game, which takes no prisoners and makes no excuses. We say ‘yes, it is a game about killing people’ and the only reason of the antagonist doing that sick stuff is his deep-rooted hatred. Player has to ask himself what can push any human being to mass-murder. We provoke this question using new Unreal Engine 4, pushing its physics (or rather PhysX) systems to the limits and trying to make the visuals as good as possible. It's not a simple task, because of the game's non-linear structure and a lot of characters on the screen. But here at Destructive Creations, we are an experienced team and we know how to handle the challenge!

Sajt priozvođača

Mnogi novinari opisuju ovu igru kao najnasilniju ikada, mada mene podseća na modernu verziju Postal

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
svidja mi se  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony 
Igra je toliko digla prašine, da je Epic Megagames koji im je dao licencu za Unreal 4 engine, tražio da skinu Unreal logo iz svih trailera i promotivnih materijala.

Ali mi je najsmešnije što pored toliko nasilja u video igrama (viđao sam i gore tokom godina i u skorije vreme), ova je sve krenula da plaši iz nekog razloga. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Alcatel One Touch
Ali mi je najsmešnije što pored toliko nasilja u video igrama (viđao sam i gore tokom godina i u skorije vreme), ova je sve krenula da plaši iz nekog razloga. Smile
Verovatno zato što ovde nemaš nikakvo moralno pokriće za ubijanje svega što se miče.
Da si marinac koji ubija sand niggas onda bi sve bilo kul. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony 
Da, tada je sve ok, samo dokle god se ne prikažu ženske grudi, igra može da prođe i sa T odnosno 13 - 16+ oznakom.

Uzmeš God of War serijal, koji ima sve ovo, pa i gore (lupanje glava o kamenje, vrata, vađenje utroba) ili GTA, Manhunt i ostalo. Šta ovaj naslov čini gorim od drugih? Jeste šok ono što ga prodaje i driže prašinu, ali granica ukusa je odavno pređena i stvari ovoga tipa su normalne.

Ali ne "On mrzi sve i svima će da j**e mater" stav je ono što se ljudima ne sviđa. Divlja pravda sa kolaterarnom štetom (masakrom). Ne, dragi moji, to je prosto neprihvatljivo.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2014, 11:48:02 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49620
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Igra je toliko digla prašine, da je Epic Megagames koji im je dao licencu za Unreal 4 engine, tražio da skinu Unreal logo iz svih trailera i promotivnih materijala.

Razlog je vjerovatno zvuk jaukanja. Kada ugasite zvučnike igra uopše nije nasilna niti bi je iko primjetio i izdvoio iz mora sličnih naslova. Smijuria sta se i zbog cega radi.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 16:00:36 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony 
Što se mene tiče ovo je samo Postal u novom ruhu. Iskreno, smatram da se granica najviše pomerila sa Fallout serijalom gde je ubijanje dece bila normalna stvar. Tu samo silovanje nisam doživeo, bilo mog karaktera bilo nekog NPCa, sve ostalo je prisutno.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 17:01:08 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49620
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony 
Po kameri me podseća na neku taktičku igru tipa Xcom (zadnji deo je inače rađen u Unreal 3 engineu).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:52:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Hatred

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.