Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Haski tuzilac trazi zabranu "Rodjaka sa sela"  (Pročitano 21561 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
u dva tri slucaja i to na loš način

Ноторна лаж стварно си маЏар. гугл.ком или се распитај мало боље.  Smile

Citat
što se kriješ iza nekakvog naroda za koji je razumljivo da je protiv Haškog suda iz najmanje dva razloga, prvi je to što još u narodu ima onih koji su odgovorni za razne zločine pa im pozivanje na odgovornost baš i ne odgovara a sa druge strane stvar je u medijima koji iznose neistine o hagu jer ih finansiraju isti oni koji bi morali da odgovaraju pred tim sudom

Маџар не паламуди. Медије у Србији, а поготово  б92 који је преносио суђења контролишу исти они који и хапсе хашке оптуженике. А конкретан медиј финансира онај шупак сорош. Сваком иоле трезвеном човеку је јасна улога хага само ако је погледао 5 минута неког од суђења.

Citat
hajde kaži nam ti šta je problem sa presudom nasera orića i sta je dovelo do toga?

Шта је проблем? Па рецимо пар ''ситница''... например неколико хиљада зверски побијених српских цивила за чију смрт је одговорна дотична џукела за шта га је тај твој легитимни суд осудио на 2 године.
Проблем је и недостатак воље истог суда да суди за злочине над српским народом па самим тим нема ни правде за десетине хиљада српских жртава.

И на крају крајева шта ти мене покушаваш да убедиш? Да је однос оних који су тамо заточени адекватан односу броја жртава на све три стране? Па ко је онда побио толике Србе, да није Ратко Младић?

Citat
hahaha ti ne znaš osnovne stvari a to je da to nisu bili svedoci suda nego tužilaštva... uzgred to je spasilo miloševića presudt

И једне и друге финансира иста ''фирма''. И једни и други имају исту улогу. Представити само једну страну, српску, као злочиначку.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 17:22:20 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Citat
začto ti onda odgovara da se zločincima i kanibalima ne sudi?
Zato sto sam zlocinac lepo sam ti rekao............e mesecino, aj da zavrsimo ovo mlatislamlje dokle god sam iole raspolozen. Ne vredi polemisati, udaras glavom u zid, ne slusas sta drugi pricaju, citiras pamflete i izbacujes floskule.......ne ispunjavas osnovne kriterijume kvalitetne diskusije, odleprsaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ne gledam seriju, ne znam o cemu se radi, ali ako je ovo tacno, seriju treba skinuti sa RTS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Citat
Smile Sud napravljen radi sudjenja, nemoguce  Smile

pa naravno, a ne radi pomirenja...

Citat
Evo pitaj ovog magistra iznad tebe...............da saznas iz prve ruke

ja jesam magistar i odbornik u jednoj opstini i zato postujem zakone zemlje pa i zakon o saradnji sa hagom...
a ja se pitam zasto smo stigli dovde Smile kad si ti odbornik ja moram smesta da bezim iz ove drzave nama ovde nikad nece da bude bolje!

Sve i da je ovo sto se desilo vezano za ovu seriju i Bramerca tacno, mi smo demokratska zemlja gde umetnici mogu slobodno da se izkazuju i u skladu sa tim serija se nastavlja. ende!
Ne gledam seriju, ne znam o cemu se radi, ali ako je ovo tacno, seriju treba skinuti sa RTS-a.
To sto ti predlazes je gusenje slobode misljenja i govora, osnovnih temelja demokratije, i po cemu se onda razlikujes ti od slobe milosevica???
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 18:08:13 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
HAG PROTIV TIJANIĆA!

Glavni haški tužilac Serž Bramerc tražio da se odmah prekine emitovanje serije „Moj rođak sa sela" na RTS-u, jer ona navodno veliča Mladića, Karadžića i „propagira antihaške vrednosti"!

Izvor: Press

Sta su to, hebote, antihaske vrednosti? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Smile Smile Smile Smile Smile Smile...evo...sad ce je odmah skinuti.... Smile Smile Smile....stoka je stoka....bilo da riba klozete u new mexicu ili se vozi sluzbenim autom nekog uo Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla
Dominik
Odgovorio sam ti, ali je poruka obrisana  Smile Ako te zanima, potrazi!

To je sve.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Dominik
Odgovorio sam ti, ali je poruka obrisana  Smile Ako te zanima, potrazi!

To je sve.  Smile
ma sta imam da trazim verovatno je nesto mnoooogo pametno cim je obrisano Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ovi brisu postove, neki bi da brisu serije.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
Шта сте очекивали у Србији којом влада Борис Тадић ?  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.