Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 23:44:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Harier odlazi!  (Pročitano 9258 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo prototipa. Mocna je ovo sprava Smile

izvor:
http://farm1.static.flickr.com/200/506503544_6ac3f2be2c.jpg?v=0

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

506503544_4128b9abca_o.jpg
(364.41 KB, 1317x888)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
klasika-pokusavas da istaknes svoj patriotizam dovodjenjem u pitanje tudjeg. . .tvoj nivo klasican!
Eee,a sada o tvojoj pameti:sto se tice toga kako gledas na letelice,mnogo nam je vise zrtava nanela ta ciji je naziv u tvom imenu ovde na forumu,eskortirajuci fasisticke bombardere u napadu na rodnu grudu koju tako izvlacis iz konteksta,i jako patriotski zloupotrebljavas.inace,i bf109 je avion koji jako volim,inzenjersko blago !
Ipak,trudis se Smile

Dobro, Bf je cisto nemacki-arijevski proizvod a Harrier je nacisticko-judeo-liberalni proizvod koji male narode pretvara u prah i pepeo  Smile

koliko ja znam 6.aprila 1941 fasisticka nemacka je,u 6:50 otpocela bombardovanje beograda.
Messeri su ucestvovali ,sve znas,da ne razglabam,nemoguce da si tooooliko glup!

sta da ti kazem , trazi onom ko te uchio istoriju da ti vrati pare ...  Smile

Citat

Uf da, opet sami sebe bombardovali  Smile

3. u aprilskom ratu su uchestvovali bf-109 e i to na obe strane (nemachkoj i jugoslovenskoj). opet se uglavnom radi o lovachkim dejstvima ,a spomenute verzije nisu ni bile predvidjene da nose bombe tako da nisu ni mogli da ozbiljnije deluju po ciljevima na zemlji .

Eto, prosecan nemacki vojnik tada je mogao da nosi jos manje bombi od Bf-a pa predlazem da ih se sve rehabilituje  Smile

Inace, Harrier sam gledao uzivo na izlozbi kad polece vertikalno. Stvarno je jedinstven a kad se pomisli da je star 40 godina. ALi letece on jos neko vreme, kako pisu, barem kod Indijaca.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Харијер ми је лично веома одвратан, не само због порекла него ружан је, поготово са оним точкићима на крајевима крила, великим средњим точком, одвратним покретним издувницима, сама чињеница да вуцара онолику воду за хлађење мотора приликом слетања...
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 14:48:33 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Шта ту има да волимо авион и ваздухопловство непријатељских држава.

Ja volim tehnologiju samih mašina i to poštujem i to me zanima.

U politiku ne zalazim.

Nije ni svaka naša puška uvek opalila na pravu stranu. Treba se ostaviti tih debata.

Harijer je odičan avion a zbog svoje specifičnosti meni jedan od omiljenijih.
IP sačuvana
social share
Mr. Kim, we're Starfleet officers. Weird is part of the job.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia C5
ma neeee...hoce covek da istakne verziju aviona o kome je rec(109-ka) tj. u aprilskom napadu su ucestvovali emili (E) a ne gustavi (G) a o istoriji, on bi trebalo da trazi pare nazad posto bi znao od kada se 109-kama gubi ono bf i postaje me! Smile a o SHiptarizaciji koju sprovodi nemam nameru vise da trosim reci Smile

Evo vratih se na temu slucajno nekako pa da istaknem,
dileja zvana bf... sudi o svima a ne zna ni ko je sta ni o je ko,pa tako i kaze od koga se sta ocekuje.Ista ta dileja(eto da mu tepamo),pusta korenje sedeci za kompjuterom provocirajuci ljude(nedostatak licnog,socijalnog zivota uz primetnu kompenzaciju istog pljuvanjem iza paravana-kompjutera).
Opet ta dileja,koja je uz to bukvalista(bukvalizam-cesto odlika ogranicenih,plitkih ljudi) meni ovde prodaje muda za bubrege koja oznaka aviona je kada ucestvovala.Ja sam njemu ajde da sazvacem,objasnjavao da je nemacki proizvod-nemacki.
Ko god da ga je koristio,on je nemacki.Koaj god da mu je oznaka,jebi ga sine,opet je taj avion deutsche.Ista ta nemacka je (K)harala svetom,pa ako cemo tako da gledamo kao ti ko je sta proizveo-postacemo iste budale kao i ti.
Dalje,nikoga ovde ne boli ni vrh one stvari sto ce englezima da opadne moc vazduhoplovstva,jer da im padne na nulu,opet je od naseg jace,pa nemoj da "slinavis" nego skapiraj o cemu je tema.Odma kreten implementira svoj cemer i jad u svaku temu.

ajd odoh sada,ceka me neko drustvo.Ti care-nastavi da kenjas,sigurno je neko otvorio nevinu temu...  Smile

napomena:sva gore navedena stanja uma i dushe-dileja,kreten,dijabola itd su patoloska stanja koja nemaju nikakve veze sa vredjanjem vec su proizvod medicinskog dijagnostifikovanja dusevnih i umnih stanja pomenute osobe
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 17:47:22 od ikarus214 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a sve sto kaze wikipedija to je tako i nikako drugacije?

izvoli prilozi dokument koji govori da je bf-109 zvanichno dobio oznaku me-109 . verujem da ce mnogi ljubitelji avijacije biti zainteresovani .

Citat
.e-4/7 je prvi tip 109-ke koji je  pod trupom imao instalacije za nosenje dopunskog rezervoara,a i bombe od 500kg tako da onaj tvoj predhodni odgovor ikarusu pada u vodu

nija svaka verzija e-4 i e-7 mogla da nosi bombe . relativno retki primerci koji jesu imali su oznaku e-4/b i e-7/b . koliko mi je poznato , oni nisu ucestvovali u aprilskom ratu vec se pojavljuju tek na istochnom frontu i kasnije u africi .

Opet ta dileja,koja je uz to bukvalista(bukvalizam-cesto odlika ogranicenih,plitkih ljudi) meni ovde prodaje muda za bubrege koja oznaka aviona je kada ucestvovala.Ja sam njemu ajde da sazvacem,objasnjavao da je nemacki proizvod-nemacki.

zato si ti suha pamet i inteligencija , shto si i pokazao ovim postom ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

nija svaka verzija e-4 i e-7 mogla da nosi bombe . relativno retki primerci koji jesu imali su oznaku e-4/b i e-7/b . koliko mi je poznato , oni nisu ucestvovali u aprilskom ratu vec se pojavljuju tek na istochnom frontu i kasnije u africi .

Ucestvovao je taj tip aviona samo tako, ako nije nosio bombe, imao je ulogu da zastiti nastupajuce bombardere. Sada ako nije bacio nijednu bombu, to nista ne znaci. Ni bezpilotne letelice `99 nisu bacale bombe pa su opet bile bitne u ratu.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia C5

Ucestvovao je taj tip aviona samo tako, ako nije nosio bombe, imao je ulogu da zastiti nastupajuce bombardere. Sada ako nije bacio nijednu bombu, to nista ne znaci. Ni bezpilotne letelice `99 nisu bacale bombe pa su opet bile bitne u ratu.  Smile

te se ovde vracamo na ono sto sam rekao-da su vrsili eskortiranje,pratnju,sto nasa slavna,barutom punjena kapisla bf-osporava.
Nisam ja pricao o tipu aviona ,nego kao gadim se engleskih ali mi u imenu stoji nemacki-muda za bubrescice.
@Maradic-upravo tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Nisam ja pricao o tipu aviona ,nego kao gadim se engleskih ali mi u imenu stoji nemacki-muda za bubrescice.

a gde sam ja to napisao da se gadim harrier-a , o veleumni ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ajte o Harieru, ili cu sve ovo da frljnem u kantu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 23:44:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.153 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.