Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:06:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hard Core  (Pročitano 29608 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
hehe nije to ovo lose 2FaJ! mogli bi, meni ns nije daleko tolko ipak sam iz Subotice, a cesto ide komsa tamo pa bi me mogo najverovatnije odbacit kad ide, jos sad neki na faxu tamo, eto mozda jos i za sad tu svirku sto bude odrzana u ns-u samo da se meni oporavi zglob na nozi dotle i najverovatnije da dolazim
Obi_1_Kenobi napravices ti nakraju jednu playlistu od 8 giga samo hc-a samo polako ima te to jos vise povuce Smiley
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
neka se razvija polako Smile
posle ce moci da me ubije sa razlogom,ali doduse ako osoba kao sto je obi pocne da slusa HC to ce da bude savrseno iskoristen potencijal Smile
a ova fora za UHCB mi je u glavi vec neko vreme,mi smo to radili po CG-u.imali smo SHCF<samo sto je bila fora southern hard core family,umesto serbian hard core force,ali dobro nema veze Smile>
visili po niskobudzetnim hc rupama,pravili hc zurke,na kraju nas je bilo 30-ak,i negde posle agnostic fronta koji nam je svima bio slaba tacka,smo poceli da se raspadamo.faksovi,ribe<god damn them!>i tako to.pa sam skontao da napravimo to na sirem podrucju,da se ne ogranicavamo na samo jedan grad. eto ti Nis,Subotica,Novi Sad...mogli bi to malo da isplaniramo,ako ste vi za tu ideju.organizovana putovanja na svirke and so on,and so forth...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Ako ako moze pa ako bude bas neka dobra svirka mozda se i pustim sa mojim unity-em do NS...Samo da budemo u kontaktu i nema problema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ma naravno,brate,razmenimo brojeve telefona,adrese i te fore,i onda ko prvi skonta svirku javi ostalima,i onda se prave dogovori.napravimo myspace profil UHCB i skupljamo ljude kojima se svidja ideja.ko hoce prikljuci se,vrlo brzo bi se razvili,a onda za koju godinu,ako Bog da, da organizujemo i putovanja do madjarske ili slovenije,ili cak i u nemacku na HC annual fest u frankfurtu,i te fore...naravno treba vremena i truda,ali uglavnom su svi HC likovi koje znam skroz u tom unity fazonu,i mislim da bi to sljakalo.tipa neki bend u ns-u,vas dvojica uletite kod mene,ako je u nisu,mi kod tebe,a kad se rasirimo,imamo i vise prijatelja i stekova i svega.mislim da bi bila bas motherfuckin' dobra ideja!!!
F.U.R.
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Pametan je ovaj 2Faj!  Smile  Smile Ma bilo bi lepo samo nije bas to toliko lako...polako stigni ti u NS pa cemo lako...imam ja tamo i tetku da vam se pohvalim Smile

Just keep it D.F.L Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
bice nesto valjda ima vremena za sve, nego da pitam cisto kolko je ko tu "mator" Smiley ja sam 20 god
nego nema nam Obi-a da nije odputovo lik nakraju negde u okruzenje na svirku i uziva dok se mi patimo da nesto vidimo Smiley
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Ja 16 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
2FaJ! a i ostali necete verovati na sta sam naisao  Smile Smile Smile

Biohazard - Domination feat Slipknot and Hatebreed
......... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
E zbog toga mi je krivo zgog jebenog slipknota koj kurac su trazili zajedno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Pa iskreno ja ih i ne osecam nesto previse tamo...koja je njihova uloga?

Inace sto nisam znao da se razliciti metalci mrze medjusobno; sta fali SlipKnoTu (osim malo iskomercijalizacije u poslednjem albumu)  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:06:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.