Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 06:27:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hapsenje Mladica  (Pročitano 28599 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ainhoa, a da recimo malo pocnes da moderises ove ustashke imbecilarije?

Nema razloga da sumnjas u svoje sposobnosti; mozes ti to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno da imas pravo na svoje misljenje i da ga ja uvazavam ma kakvo ono bilo... nego da razjasnimo neke strvari oko teritorija (premda je to od pocetka glupa prica, zbog postojecih stavova)...nismo mi dosli kod vas nego smo dosli u austrougarsku i dogovorili se sa onima koji su vama vladali da za nasu krv kupimo deo njihove zemlje...koja je medju nama budi receno bila dobrano pusta...to smi i uradili pa nas je do 95 godine i bilo u krajni...

jos malo dalje da se vratim...nemoj misliti da neznam ko je sve bio na kosovu...na moju srecu imao sam prilike da ucim pravu istoriju iz arhiva a ne iz komunistickih skola... koje su mi ruku na srce dale donekle dobre polazne osnove...

mogli bi ovde razglabati o mnogo cemu ali nema svrhe...znam ko smo i gde smo i kakvi smo...bicemo mi ponovo u nekom savezu...naterace nas budi siguran i trajace to neko vreme...ali nemoj se nadati ni ti ni niko drugi u hrvatskoj i na kosovu i u bosni da necu svoju decu a valjda uskoro i nuke uciti gde je njhova zemlja (kao sto vec jednom rekoh imam dokumenta da je jedan deo krajne u posedu moje porodice)...i da ih necu uciti da moraju da se vrate na ognjiste ako ja nisam mogao da sprecim da na moje ognjiste dodjete vi...

veruj mi da ovo pisem bez imalo mrznje prema bilo kome...samo pokusavam da budem realan... i da ne odustanm od svoje zemlje i soje kuce...inace nisam izbegao i napusti dom 95...rodjen sam u srbiji i odrastao sam u srbiji ali sam najlepse dane proveo u krajni i zagrebu (zagreb nije moj ali je mnogo lep ziveo sam na preckom)

bok stari moj i nadaj mi se ne skoro...
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ako nisam pogrešno shvatio ti ovdje govoriš o privatnom vlasništvu u tome se mogu složit s tobom ako imaš papire o valsništvu zemlje/kuće to je tvoje i tu nema puno toga da se razglaba, privatno vlasništvo je neotuđivo pa čak i u Hrvatskoj.

P.S. Što se mene tiče uvjek si dobrodošao i želim ti ugodan boravak (pod uvjetnom da nedođeš sa puškom na tenku)
IP sačuvana
social share
E moj druže Beogradski...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
doso bi ja al nece ustasa (tako on sebe naziva) iz Novske da izadje iz nase kuce i ode sa moje zemlje

zbog toga ce neko jednog dana opet da upali tenk i uzme pusku ja ili neko moj odredice vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Jebi**ga ako ćeš ti palit tenk, to ti ne savjetujem imamo iskustva sa njima lako se samozapaljuju! Smile
Radje uzmi odvjetnika, i rješi stvar.

Ako nije problem može pitanje: odakle je gospodin u tvojoj kući! pretpostavljam da je izbjeglica iz RS-a pa možda da se on može vratit kući rješilo bi neke probleme. Svejedno kao što sam već prije naveo privatno vlasništvo je neotuđivo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
covek ima kucu u novskoj radi u policiji a svidela mu se nasa kuca na brdu iznad une

valjda kao letnjikovac

a ne bi da ulazim u decije price tipa ja imam tenk moj je bolj ti nemas pojma itd... ako dodje vreme bicemo opet na razlicitim stranama...do tada cemo mozda popiti ekspreso na tuskancu u salunu ili na gricu u nekom od onih prekrasnih restorancica pored matosa (kad se od trga bana jelacica popnes stubama pa pravo (nadam se da je jos uvek tako))

nemam mrznju i branio sam svoje ... jer su neki tvoji ubijali moje (baba po majci ubujena u Jasenovcu, deda na Kozari a majka bila kao trogodisnje dete u ustaskom logoru u Gradisci ... kad je pocelo vase osamostaljivanje zar smo ispod sahovnice trebali da gledamo oslobodioce kada su nas pod njom klali .... sve ostalo je istorija i svako od nas ima svoje opravdanje ... mogu ti dati jos milion primera i za i protiv ali jedno znam ... na razlicitim stranama smo bili i ostali a krv se napalcuje kad tad ... do tada mozemo i da pijemo i jedemo za istim stolom ... mozda i buducih 200 godina ... ALI ?????

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo par konkretnih pitanja:

1. Dali je upitna nekretnina na tvom imenu ili imenu člana tvoje obitelji.
2. Dali je član obitelji (ti) na kojem je nekretnina upisana krivično gonjen od strane RH
3. Dali je član obitelji (ti) na kojem je nekretnina ima hrvatske dokumente (Domovnicu, osobnu, putovnicu)
4. Dali ste ti ili neko od vlasnika primio naknadu za istu nekretninu
5. Dali je nekretnina bila srušena u ratu i ako je obnovljena, dali je obnovljena od strane države ili strane osobe koja koristi nekretninu
6. Dali ste podigli tužbu i tražili povrat bespravno oduzete imovine
7 Ime osobe koja bespravno koristi nekretninu
8. Dali osoba koja koristi nekretninu ima zamjenski smještaj

Ako hoćeš možeš mi odgovorit na ova ptitanja pa ti možda dam koji savjet nemoraš ovdje možeš mi poslat PM.

Neznam dali me možeš razumjet ali ja tebe skoro mogu bio sma u ratu nikad nisam i neću ništa uzet jer sam bio dragovoljac i kao takav nisam se borio za materjalnu korist već za svoju domovinu, a kad čujem za ovakve stvari kave se tvojima događaju to me pogađa jer još bi i mogao nekako opravdat da neko "privremeno" koristi tvoju kući zato što nema gdje osim na ulicu i tada njegovo bi pitanje trebala država riješit što prije. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
naravno da živimo jedni pored drugih i naravno da vam je državna politika uvek bila da istrebite srbe i naravno da vam to nikada neću oprostiti i naravno da u ndhaziju nikada u životu neću otići i naravno da ne jedem frikom proizvode i pijem vaš jogurt, jedem podravkine mermelade i naravno da sm i svog sina od 7 godina naučio da ne sme da zaboravi da mu je babina rodna kuća spaljena samo zato što je bila srpska, što se mene tiče sa tobom ujo sam završio svaku diskusiju, i da se vratim na temu, mladić mora u hag ako ni zbog čega drugog, ono zbog toga da hrvatima vratimo kad tad...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
StevieG tebi se nisam ni obratio

Hoćeš li se ti vratit ili ne živo mi se je**be.  Šta ćeš ti učit svoje dijete je tvoj izbor evo što ću ja svoje: učit ću ga da je svjet lopta šarena i da ima puno toga za vidjet izvan svog mjesta da voli svoju zemlju i da nikoga ne mrzi i naravno da je njegov narod dobio rat!.

Što se tiče kuća tvoje babe ne mogu reć da je to uredu, kao što nije uredi ni kad su hrvatske gorile 90 po cijeloj Krajini, jesi li ga naučio i to kako su neki palili Hrvatska sela? Vjerovatno nisi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ajmo stisajte strasti malo, ako ne mozete a da se ne vredjajte, nemojte ni da pricate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 06:27:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.