Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:20:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hapsenje Mladica  (Pročitano 24869 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Oluja-Vukovar-Ahmici-Srebrenica-Zepa-Kosovo-Kravica (pa zar ne kontate da niko u ovom prljavom ratu nije heroj) A ovaj MLADIC sigurno nije bezveze kao ni ostala ekipa
Karadzic, Gotovina, Naser Oric,Dragan Nikolic Jenki,Arkan. cisto tako sto su fini dobri ljudi donijeli nam slobodu
Ma  naravno za Hag ma ja bi njih na mjesec a ne za Hag.(trose nam kiseonik)
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ne čini nikom ono što nebi volio da tebi čine

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson K-700
Svasta ima na ovom forumu Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
S a r a j e v o je opstalo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
covek je castan oficir

Smile kuku lele
pa kad je tako sto je ubio civile
jesi ti cuo za vojnicki moral i ratno pravo
u ratu je najgori prekrsaj da se ubijaju civili

za takve ljude se i organizuju ratni sudovi
ili si mozda i sam ZA to
« Poslednja izmena: 10. Mar 2006, 04:32:33 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
njegovo hapsenje koje se za sada nije realizovalo nadam se i da nece
sto na moju zalost nije izvesno

ovo najbolje govori o tvom stavu prema ratnim zlocinima
alal vera,kao i ostalima koji se bore za to

Citat
kada je mladic video ko mu je dosao na razminiranje spomenuo je majku onima koji su poslali decu navukao pancir usao u autobus i razminirao

a za drugu decu je imao malo drugaciji arsin Smile
to si vidim zaboravio

Citat
moderatori veoma dobro znaju da sacuvaju ugled ovog foruma

bogami s obzirom da je ovde vecina protiv sudjenja ljudima koji su radili ratne zlocine ugled takvog drustvanca je prilicno...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@tomahavkic

citat: ovo najbolje govori o tvom stavu prema ratnim zlocinima
alal vera,kao i ostalima koji se bore za to

da bi pricala o nekome da je lopov, kriminalac ili ratni zlocinac moras raspolagati sa podacima i cinjenicama a ne sa novinskim natpisima i pretpostavkama

citat: a za drugu decu je imao malo drugaciji arsin 
to si vidim zaboravio

cak i da je ucinjen zlocin u srebrnici po njegovom nalogu, a ja cvrsto verujem da nije jer ni jedan srpski oficir ( pogotovo mladic) nije (koliko je meni poznato) izdao naredbu za ubijanje neduznih, niko nije tvrdio da su ubijani deca i zene vec samo borbeno sposobni muskarci.

posto su mi poznate neke cinjenice mnogo vise nego drugima sa ovog foruma (ne tvrdim da sam sveznajuci) posto mi je profesija takva da se bavim odredjenim temama a posto sam i proveo na razlicitim ratistima oko 6 godina uvek me nervira i do ludila dovodi kada o ratu, zlocinima i svemu drugom sto se dogadjalo u njemu pricaju oni koji su rat gledali preko televizora u svojim domovima.
zbog takvih i ide nam ovako.

ovde moram malo da pojasnim.
ja nisam za rat i ako sam bio u njemu.
rat nismo napravili mi vec oni koji su to hteli.
nase nesposobno rukovodstvo (kojem je u to doba verovala vecina srba ) izgubilo je sve sto je moglo da se izgubi.
od pocetka rata nije postojala saglasnost sta je srpski nacionalni interes protiv kojeg se najvise borio "krug dvojke"
od pocetka su u srbiji postojali ljudi koji su radili protiv srba (u hrvatskoj, bosni, na kosovu, sloveniji onih koji se bore protiv svoje drzave nije bilo)
u ratu su svi cinili zlocine ali se samo o zlocinima porazenih prica (ako malo zagrebete ispod povrsine shvaticete da su i posle II svetskog rata pricalo samo o nemackim zlocinima a da se tek posle pada komunizma i vremena od 50 godina pocelo pricati i o zlocinima pobednika)
nije vazno ima li konkretnih dokaza i na cijoj je strani pravda kada neko mora biti krivac a to je porazeni i njegovo rukovodstvo
a da bi mnogi oprali sebe i svoje biografije a poneki i da bi zaradili ogromne pare (kada bi ste samo znali kako se lako zaradjuje pljuvanjem po sebi) pricaju protiv svoje drzave i protiv svoga naroda
a inace televizija i novine su cudo (dokazano milion puta) jer nemoras da razmisljas svojom glavom vec usvajas sliku i potpis ispod nje 

i na kraju o svemu tome pricaju ljudi koji nikada nisu nista videli nikada nigde nisu bili i koji su svoje pretpostavke stvorili na osnovu medija.

covek jeste castan oficir o kojem sa uvazavanjem govore i svi oni koji su sa njim kontaktirali (ovde mislim na komandante i oficire medjunarodnih snaga koji su komunicirali sa njima)

samo vojnik razume vojnika i verujte ma koliko vam to zvuci cudno da mladica ne osudjuje ni jedan pravi oficir sa zapada osim onoga koji to mora da radi zbog propagande ili potrebe politike njegove zemlje. civili u ovom svetu nemaju sta da rade
« Poslednja izmena: 10. Mar 2006, 06:41:37 od puskar »
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S4
potpisujem gore receno
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
priča o mladiću nije priča o moralu već o pragmatičnosti, tj. šta je korisno odnosno štetno...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@Puskar Pa ako je castan nek se preda.NA TU TVOJU CAST
E moj prijatelju svasta bi nesto rekao ali bolje je da sutim.. Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@puskar - lepo receno

Stevie to lepo kaze, nama je sad korisno da izrucimo Mladica kao narodu, nevezano od toga da li je on kriv ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Posao vojnika se sastoji od toka da služi državi i naciji i prihvati sve ono što je neophodno da država i nacija opstanu, a ne da sami donose odluke o tome šta je korisno. Generali nisu političari, a ako to i postanu obično su loši. Zar misliš da su narod i država posle 1. sv. rata bili potpuno ok prema vojvodama koji su rat dobili! Naravno da nisu, pa šta onda. niko od njih nije pljuvao državu i činio bilo šta da je podrije. Ponavljam ovde 100-ti put, možda nije korisno izručiti Mladića, ali sigurno nije štetno. nacija je iznad pojedinca ma koji pojedinac bio. Imao sam priliku da ga upoznam 1988 u bitolju u JNA, i tada je bio lik samo takav i o njemu sve najbolje, ne verujem da je zlikovac, pomogao je da nas ne satru tamo gde su hteli, ne ulazim u to jel bilo zločina, a bilo je! Sada je najvažnije da popusti pritisak na ovu zemlju jer nas čeka mnogo toga u bliskoj budućnosti. Iz vrlo pouzdanih izvora znam da bi Milu tražili 50% upisanih birača a ne 55% izašlih, da je general bio u Hagu. Politika je kurva i sa kurvom se trguje. Kad plaćaš nije užitak kao kad dobiješ na lepe oči, ali kad zagori ko te pita. čemu tolika buka kad je i imbecilu jasno da on tamo mora otići. Što bi rekla braća iz CG, bolje prije, manja je greota! General treba sam da ode pogotovo sada gada je dobio i unuka, koji e nadam se , biti barem upola kao i on... Koga boli želudac ne sme da ga boli želudac, a i ako ga zaboli, postoji ranisan!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:20:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.