Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 395 396 398 399 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213607 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kaze Velja da je ostao na vlasti izrucio bi radovana ali na neki dostojanstven nacin???
Ima li neko pametan da mi malo pojasni ovu izjavu?
Nema  Smile

Sve su novine za ljude. Bitno je samo na sta se lozite i sta zelite da cujete Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Подсетио бих да је -Курир- рецимо први избацио причу о прислушкиваном разговору Обрадовића(тренутног министра просвете) и неког његовог полтрона о плану збацивања Радикала из Градске Власти Београда.
Тај чланак се касније показао као веродостојан,истинит.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

,,Stolari obradjuju drvo,oruzari prave strele,mudr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Od kako su se neki tipovi i ,,ribe"pojavili u srpskoj politici;zanimanje politicar je postalo prava bruka.
IP sačuvana
social share
[b][/b]MysashiMyamotto!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ma ne treba suditi bilo kojim novinama na takav nacin
Normalno je da odredjene novine naginju nekoj opciji
Npr. kao sto ti radi Blic-skljoc ( koje gi ja citam ) a ne citam kurir iz razloga sto obajvljuju svasta pa je tesko razabrati sta je novinarsko izvjestavanje a sta je samo pisanije urednika i novinarcica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Blic je naravno mnogo objektivniji..

Kada budem radila za Blic, mozda cu ga i braniti...
Ovako si samo promasio temu za par stotina milja... Wink

Подсетио бих да је -Курир- рецимо први избацио причу о прислушкиваном разговору Обрадовића(тренутног министра просвете) и неког његовог полтрона о плану збацивања Радикала из Градске Власти Београда.

Tresla se gora, rodio se mis...

Ma ne treba suditi bilo kojim novinama na takav nacin
Normalno je da odredjene novine naginju nekoj opciji
Npr. kao sto ti radi Blic-skljoc ( koje gi ja citam ) a ne citam kurir iz razloga sto obajvljuju svasta pa je tesko razabrati sta je novinarsko izvjestavanje a sta je samo pisanije urednika i novinarcica

To niko ne spori, ali su smesni pokusaji tipa: "Jeste, moja novina smrdi, ali tvoja smrdi jos vise..."
Sta je ovo? Smile Rasprava na nivou obdanista - "Moja mama pravi bolje palacinke od tvoje. Moj tata je jaci od tvog"... prc.. kvrc...
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 10:22:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Dosta clanaka se pokazalo verodostojnim.. nije to jedini primer...
Mnogo je veci broj onih za koje se ispostavilo da su budalastine...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dechko je aludirao na to shto se drzis blica kao horsa chedica   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
dechko je aludirao na to shto se drzis blica kao horsa chedica   Smile

moooozda to radim jer je to moj deo posla na forumu... kao i neki drugi sajtovi...
kazem "moooozda" jer znam da je to suvise logican odgovor i ne dopusta dalje paranoisanje na politickoj osnovi... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
ОДБОР ЗА ОДБРАНУ СЛОБОДЕ И ПРАВА УКС ПРОТЕСТОВАО ЗБОГ ИЗРУЧЕЊА КАРАЏИЋА
Србофобија – политика Владе Србије

Одбор за одбрану слободе и права Удружења књижевника Србије оштро је протестовао због изручења Радована Караџића Хашком трибуналу.
- Иако је Трибунал донео ослобађајуће пресуде Насеру Орићу и Рамушу Харадинају, влада у Београду је наставила понижавајућу сарадњу са овим ад-хок америчким судом, наводи се у овом протесту:
- Демократски Гестапо је киднаповао Караџића у петак 18. јула 2008, а службено га предао Савету за националу безбедност 21. јула. Приликом одмазде Караџићу је одузет лаптоп са 50 дискова, са текстовима на којима он темељи своју годинама спреману одбрану. Специјални суд, међутим, није учинио ништа да се Караџићу врате одузете ствари, односно омогући му испуњење права на одбрану, сматрају чланови Одбора за одбрану слободе и права УКС:
- Лишавањем слободе Радована Караџића, српска Влада није показала једино беспоговорну и константну кооперативност, већ и приљежност у остваривању америчких националних интереса изван САД... Само они који болују од политичког дилетантизма и моралне лењости могу да испуњавају захтеве америчке - антихуманистичке, расистичке и антихришћанске - политичке администрације.
Одбор за одбрану слободе и права ће у име цивилизацијских принципа наставити са ширењем истине о једином суду у свету против правде, америчком Трибуналу у Хагу као што ће све одлуке произишле из изопачене делатности овог правног монструма (до сада је 45 Срба осуђено на 718 година затвора) уписивати у кривичну одговорност Европске уније и Сједињених Америчких Држава, наводи се у протесту Одбора за одбрану слободе и права УКС, који је потписао председник Предраг Радић Кијук.

Izvor: Правда

Citat
dechko je aludirao na to shto se drzis blica kao horsa chedica   Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 10:31:01 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Hehe.. pa sto ste tako selektivni... evo sta jos ima u Kuriru:

Izručio bih Radovana!

Da smo ostali na vlasti, poslali bismo Karadžića u Hag, samo da je bio lociran, budite sigurni! Ali na nekidostojanstven način, kaže Ilić

BEOGRAD - Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, koji je učestvovao na mitingu SRS u utorak, kaže da je policija nasilnički prekinula skup kako bi sprečila građane da odu ispred Specijalnog suda, u kome je bio pritvoren Radovan Karadžić.
- Miting je protekao najbolje što je mogao, s obzirom na broj ljudi i klimu. Nemire je provocirala grupa koja uopšte nije bila na mitingu. To se lepo videlo s bine. I na osrednjoj utakmici ima povreda. Policija je imala zadatak da rastera ljude s Trga pre šetnje. Miting je završen nasilnički.

Zašto ste hteli pred Specijalni sud?
- Ne da bismo ga napali, sigurno, već da bismo potražili odgovore na pitanje ko je uhapsio Radovana, gde su ga držali od petka do ponedeljka, ko je pregovarao o uzimanju novčane naknade i ko ga je isporučio sudu...

Tomislav Nikolić kaže da ste hteli i pred RTS?
- Da, a potom pred sud.

I vama smeta kako Javni servis izveštava?
- Smeta mi! Prave se specijalne emisije, sve govore jedni isti ljudi. Nema druge strane.

Da ste vi ostali na vlasti, da li bi Karadžić bio uhapšen?
- Sigurno, ako je lociran. Ali bi to bilo dostojanstveno. Imamo zakon, sarađivali smo s Hagom. Ali, to je bilo i dobrovoljno i transparentno, sve se videlo i sve se znalo. A ne kao sad, izađe ministar policije i da kaže da nema veze s hapšenjem. Bruka za demokratsku državu!

Kada ste vi bili u Vladi uhapšen je Zdravko Tolimir, i to na Bežanijskoj kosi, a onda tajno prebačen u RS... Što se tada niste bunili?
- To treba sve razjasniti. Nisam imao tu informaciju tada.

Nemoguće da niste, SRS je pričao o tome?
- Da, da, čuo sam, ali nije se to tako publikovalo... Ako je to tako bilo, trebalo je to razjasniti.

Kako ste se osećali kad je na mitingu Dragan Todorović govorio da oni nisu vandali koji pale i ruše Skupštinu i RTS. Vi ste jedan od njih.
- Pa, dobro sad,Todorović je to naveo kao primer. Amerikanci i Montgomeri su me tada ljubili pola sata. Onda je bilo demokratski ako gori parlament, a sad je nedemokratski ako se razbije prozor! Kad sam se ja borio za demokratiju u Srbiji, Tadić je bio u mišjoj rupi. O Ivici Dačiću da ne govorim.

Krenuli ste od Vuka Draškovića, preko Koštunice, a sad ste bliski s radikalima. Da li je vaša politika dosledna?
- Slušajte, ja ne znam da li je moja politika dosledna ili nije. Ali znam da ko je dosledan srpskoj ideji, ja sam s njim. Ja sam svoj na svome. Za razliku od nekih koji su ranije bili ravnogorci, a sada ćute o tome.

Mislite na Vuka Draškovića?
- Pa da, on vam se sad ne oglašava. Ne javlja se, nije više ravnogorac.

Kakvi ste s Palmom?
- Nema neke posebne saradnje, ali se pozdravimo kad se sretnemo u Skupštini.

U Hagu ubijaju Srbe

Otkako ste u opoziciji, tvrdite da treba izmeniti Zakon o saradnji s Haškim tribunalom?
- Nekad čovek mora da isporuči i najrođenijeg da bi se ispunio viši cilj. Ali, treba preispitati odluku o saradnji s Hagom zato što se zločinci puštaju na slobodu. To je pitanje o kome je morala da se izjasni Vlada i da razgovara s Tribunalom i EU o pitanjima da li želimo da se sudi samo jednom narodu. Da li će bilo koji Šiptar da odgovara u Hagu? Da li je Sheveningen bezbedno mesto? Jedanaest ljudi je umrlo. Zašto se tamo ljudi ubijaju?

Autor:

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 10:37:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 395 396 398 399 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.