Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 210294 puta)
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla
Citat
Vl@x  Stvarno! Ja mislio da se radi o zardinjerama! Jadne male zardinjere.... zemljace uproscena alegorija

JEL.... E pa hvala ti onda što si me uputio u te stilske figure, nisam znao  Smile   

Pa ovde se skupila gomila huligana napaćenih i željnih da nešto izlome, a ti ih podržavaš!! Zato što si kao patriota kao i oni ili šta???....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mislio sam da na politickom forumu nema normalnih ljudi  Smile

pogresio sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Pa ovde se skupila gomila huligana napaćenih i željnih da nešto izlome, a ti ih podržavaš!! Zato što si kao patriota kao i oni ili šta???....
Mlatis praznu slamu u tudjem dvoristu (opet jedna stilska figura). Bas me zanima kako si dosao do tog zakljucka da Ja podrzavam razbijanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ljajić: Jasna poruka da Srbija nije utočište za haške optuženike

Hapšenje i izručenje Radovana Karadžića veoma odlučno demantuju tvrdnje nekih krugova međunarodne zajednice da je Srbija utočište za haške optuženike - izjavio je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim sudom Rasim Ljajić. On je ukazao da je u vitalnom interesu Srbije da u najkraćem roku budu izručeni i preostali haški optuženici Ratko Mladić i Goran Hadžić. Ljajić je, međutim, napomenuo da je i u slučaju Karadžića bilo neprimerenih reakcija u međunarodnoj zajednici i da od strane nekih faktora i dalje dolaze ultimatumi, pritisci i ucene. To je u potpunosti kontraproduktivno, jer ne doprinosi uspostavljanju poverenja i ostvarenju pune saradnje Beograda i Haškog suda - podvukao je srpski zvaničnik. Izrazivši očekivanje da će novi izveštaj glavnog tužioca Tribunala Serža Bramerca o saradnji Beograda i Haga biti mnogo povoljniji, Ljajić je ukazao da je sada na potezu Evropska unija. On je naveo da prve reakcije iz Brisela ne daju puno razloga za optimizam, i da je očigledno da unutar EU još nema dovoljno razumevanja za napore koje preduzimaju vlasti u Beogradu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pop-lazić: srs nije organizator današnjeg skupa

Stotinak pristalica haškog optuženika Radovana Karadžića, među kojima su i funkcioneri Srpske radikalne stranke (SRS), krenuli su danas oko 17.45 u šetnju beogradskim ulicama.

Saobraćaj u Dečanskoj ulici je zaustavljen u obe trake, a novinari nisu videli policajce na Trgu Republike i u okolnim ulicama.

Funkcionerka SRS Gordana Pop-Lazić kazala je da radikali nisu organizatori današnjeg protesta, ali da su dužni da, kao poslanici, budu sa svojim narodom.

"Tu smo i kao građani i kao poslanici SRS", rekla je ona agenciji Beta i dodala da će predstavnici radikala dolaziti na proteste sve dok oni budu organizovani.

Nakon kraćeg skupa na Trgu Republike, okupljeni su krenuli duž Dečanske ulice i najavili da će se, nakon kraće šetnje centralnim beogradskim ulicama, vratiti na trg gde će završiti skup.

Pre polaska dogovoreno je da učesnici skupa tokom šetnje gradom ne uzvikuju parole.

Na čelu kolone je transparent sa imenom Radovana Karadžića, a učesnici šetnje nose i fotografije haškog optuženika.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Škorpion,tek sada pokazuješ da si i sam jedan od ostrašćenih likova,samo na nekoj drugoj strani... Smile
Citat
Funkcionerka SRS Gordana Pop-Lazić kazala je da radikali nisu organizatori današnjeg protesta, ali da su dužni da, kao poslanici, budu sa svojim narodom.
Ne prestaju sa licemerjem godinama Smile
taxtex...molim,bez ostrascenosti Smile Smile Smile

ti si bre sampion u ostrascenosti Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 20:05:16 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Ja ustvari mislim da je najveci broj protestanata bio posten narod koji prosto ne zna sta ce sada bez DDDovih specijalnih moci...

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa da Tadic, bio je sa huliganima ali je imao fantomku pa ga nisu prepoznali..
Smile

ma...nemogu da svatim to njihovo razmisljanje.. Smile

lepo je govorio novinar (oko 10h ujutro na B92) ko ga je slusao
znace o cemu govorim nemogu da ponovim njegove reci..

ma nema veze,bitno da je lepo govorio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
Ja ustvari mislim da je najveci broj protestanata bio posten narod koji prosto ne zna sta ce sada bez DDDovih specijalnih moci...

hahaahahaha podnaslova  Smile jebo mamu, ko u monti pajton zemlji da zivimo, crnjeg humora od Srbije nema...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
@taxtex
Jel si ti sluzio vojsku?
Ili gledas samo americke filmove? Tamo policajac ili vojnik prvo ceka da na njega puca protivnik iz svih oruzja, a zatim on izvadi lisice pa mu cita prava. Smile Smile Smile
Jel ti vidis zasto su ljudi optuzeni? Za granatiranje Sarajeva.
Onaj puca snajperima, ubija vojnike a kada ovaj raspali topovima, onaj tamo kuka: jaoooo civili.
Pa da je tebe pitam: Ko treba da brine o civilima? Onaj ko zna da ovaj ima topove, pa ga provocira ili ovaj koji ima topove?

E sada da ti dam primer: U Iraku (ima na yu tube), ameri dobiju dojavu da na jednoj svadbi ima terorista. I raspale po toj svadbi tako da raznesu njih 300.
Pocepaju mladi macu tomahawkom i mladozenji prospu jaja.I njih jos 300 tako. Jednim udarcem. Zbog dojave.

Pa da te ja pitam: da li u ratu treba da cekam da kolegi ili meni raznese tintaru, pa ko prezivi pise zalbu Holbruku? Ili primenis sta si ucio u vojnos skoli i razvalis ga da te pamti zauvek?

Izvrcete stvari sa Radovanom i Ratkom. Imate moje izvinjenje ako niste tih godina da ste pratili svojim ocima sta se dogadjalo.

Druga je prica da radikali, hohstapleri nemaju nikakvu tapiju na njihovu odbranu i da su ovim samo stetili i sebi i njemu.
Ali 30% onih koji su juce bili, su svojevremeno Radovan i Ratko jurili kao dezertere.
Izasli da opet mere srpska krvna zrnca na njihovoj srpskoj tezgi.
Fukare. Ako su im smetili. Trebali su da znaju to. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.