Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 209902 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i
Gradjanski nacizam je podrzavati Radovana i proglasavati ga herojem.
Za mene je ova pri The End.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@ rasho gde su ti radikalski jarani?
Na muci se poznaju junaci.
Ne boj se, necu ti sedam na muke.

Da mene pitaju Rasho, ja bih sada ovako: ovim klincima sto su sjebali onog B92 novinara moze 5 godina, a moze i 6 meseci. Samo da kazu ko ih je na to naterao. Svakako ja cu im reci ko ih je naterao. Smile
Drugo Rasho Srbine, bice da ce B92 biti vasa uzdanica. Zamerili ste se glavonji na rts, a to niste trebali nikako.
Gledam sinoc, bar je b92 izvestavao i davao govore, ali Boga mi Tija Lija samo vadi vase pizdarije.
Tako mu se i cigancje zamerilo, pa mu je rekao: napravicu od tebe politicku nulu. Smile Smile Smile

Si video rasho kako je ozna briljantno izvela onu tucu?
Jel znas rasho zasto nije policija branila onog novinara sa B92? pa imala naredbu rasho. Treba nam medijski slucaj. Smile
Pustite da jednog istuku, pa da ih onda apcimo. Smile
Ozna ima 70 godina akademije Djerzhinskog bato.Najsposobniji ljudi za medijske prevrate.To su bre akademici u svom poslu. Nisu to kalibar Dacic ili Mirchic. Smile

Ne pali Rasho parlamentarna borba na stetu naroda a na sopstvenu korist.
Ozna je vas osnivac. Zna svaki dinar koji su vase prevejane lopine zaradili. Ima sva dokumenta. Ima samo da pljusti crno na belo.

Kazu za godinu dana vam dolazi Seki.
Zapisi ovo: Ima Seki da moli da ga osude. Za godinu dana ce pendrek druga Ivice da toliko ojaca, da ce Sekiju jedino mesto u Srbiji biti Vrsac ili Kovin. ma Mile Dragic (znas ko je) da sasije specijlanu ludacku kosulju. Smile Smile Smile

Stavi Rasho u kadi malo ljuske od crnog luka. Dobices lepu zutu boju i pravac Terazije na uclanjenje. Ili stavi malo vise pa p[ostanes crven pa pravac kod druga Ivice na uclanjenje. Smile Smile Smile
Hajde radikali, dao sam vam resenje. Smile

Škorpione, baš si nehuman. Pa nemoj ovoliko da ga prcaš u jednom jedinom postu, znaš da će dobiti napad šizofrenije i izliv mokraće na mozak kad sve ovo pročita.  Smile

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Dace Bog da im Episkop Porfirije ukine frekvenciju... Bog i SPC, toga se najvise plase misevi iz B92

Smile Smile Smile

shkorpion , da se ne prezivaš čvorović kojim slučajem?
Nisam ja pisao za Porfiria sestro.
Inace sama znas koliki sam protivnik radikala, ali sam i poznat kao posten covek.
Da nisi toliko naivna, umalo da prodje skup nez incidenata, trebao je prodavac drvenih kaputa da zavrsi govor i da krenu kao 96-e ulicama Beograda. Skup bi se zavrsio bez incidenata.
I onda normalno jedan kao fol razgovara mobilnim, kao vice ostalima: majku im bandistku isporucuju Radovana. Udri muriju i krene batinom, z anjim ostali i gotova prica. Smile Smile Smile
Inace evo idile: Kurtoni setaju bez incidenta ulicama Beograda, skandiraju vicu itd.To s enije smelo dogoditi. Pa pomagali su ih dosta, nikad rezultata.
Doslo vreme da se stavi kljuc u bravu.
Ozna ce se sama reformisati, ne treba im reformatori. Smile Smile Smile

@zemunac22
Rasha je dobar Srbin, samo na pogresnoj strani.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 14:19:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
shkorpi, ljudi mogu biti dobri ili loši i to apsolutno nema nikakve veze da li su srbi, hrvati, turci, japanci.... dakle, raša je dobar čovek samo na pogrešnoj strani. može biti da si u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
shkorpi, ljudi mogu biti dobri ili loši i to apsolutno nema nikakve veze da li su srbi, hrvati, turci, japanci.... dakle, raša je dobar čovek samo na pogrešnoj strani. može biti da si u pravu
Sestro jako cenim tvoje postove.
Ali nasa je sudbina bila takva da smo do sada sve drugima pravili drzave a nikako sebi. Vreme je da budemo po malo i Srbi.
Na zalost ona stranka koja je to i htela ukopana je da igra na radikalske hohstaplerske fantazije.
Jako je bitno da nasi gradjani na srpkom zivotnom prostoru imaju prilike za sto vecu akumulaciju kapitala a ne drugi koji ce doci sa evrichima.
Ne znam koliko si razumela, ali je mnogo bitno da gazde u Srbiji budu Srbi ili srpski gradjani svejedno.
Druga etapa bi bila da pustimo par stotina hiljada Siptara da kopaju po nasim poljima za dnevnice ali sa srpskim licnim kartama naravno.
Treca bi bila da im ne dopustimo da udju u medjunarodne institucija, a to hocemo pomocu Rusa. A cetvrta ce biti sam po sebi ako se priblizimo EU, da pocnu da priznaju koja im je zemlja.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lepo si ti to smislio ali taj sf film mi nećemo da gledamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U toku vraćanje putnih isprava porodici Radovana Karadžić

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzelo je zakonska ovlašćenja u vezi vraćanja putnih isprava porodici Radovana Karadžića, koja živi na Palama.

U saopštenju se kaže da je zakonski postupak o vraćanju dokumenata u skladu s dostavljenim nalogom Kancelarije visokog predstavnika u BiH, kojim se ukidaju nalozi o oduzimanju putnih isprava od 9. januara 2008. Karadžićevom sinu Aleksandru, ćerki Sonji Karadžić-Jovičević, supruzi Ljiljani Zelen-Karadžić i zetu Branislavu Jovičeviću.

"Aktivnosti na vraćanju putnih isprava porodici Karadžić su u toku", saopštavaju iz MUP-a RS.

MUP RS saopštava da su tu informaciju prosledili nadležnom centru javne bezbednosti u Istočnom Sarajevu, na čijem području živi porodica Radovana Karadžića, koji će sprovesti postupak vraćanja oduzetih dokumenata.

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Miroslav Lajčak ranije danas je poništio svoj nalog o oduzimanju putnih dokumenata članovima porodice Radovana Karadžića.

Njima su putna dokumenta oduzeta 9. januara ove godine, u okviru širih mera koje su preduzete s ciljem da se spreči delovanje mreže pomagača koja je omogućavala Radovanu Karadžiću da ostane na slobodi, ističe se u saopštenju OHR.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
RS podeljena zbog izručenja

Političari iz Republike Srpske (RS) na različite načine komentarišu izručenje bivšeg predsednika RS Radovana Karadžića u Hag, prenose banjalučki elektronski mediji.

Visoki funkcioner Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Rajko Vasić ocenio je da će izručenje Karadžića Hagu "smiriti političke strasti u Srbiji", dodajući da "ultradesnica sa Srpskom radikalnom strankom (SRS) na čelu situaciju u vezi sa Karadžićem obilato koristi kao povod za rušenje aktuelne vlasti".

Prema njegovim rečima, hapšenjem Karadžića i potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, ultradesnica i "neartikulisana masa koju predvode radikali ostaće bez političke hrane, što će Srbiji konačno otvoriti put ka demokratizaciji i evropskim integracijama".

Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić izjavio je da se moglo očekivati Karadžićevo izručenje Hagu, ali da je "veliko iznenađenje to što OHR nije dozvolio njegovoj porodici da ga poseti u pritvorskoj jedinici u Beogradu".

Bosić je ocenio da je takav postupak "necivilizovan" i da je OHR na taj način "pokazao da je nivo humanosti i gledanja na Srbe u BiH poseban".

Predsednik Socijalističke partije RS (SP RS) Petar Đokić smatra da je Karadžićeva ekstradicija bila neizbežna i da se mogla očekivati svakog trenutka.

On je naveo da Srbija sada treba da pomogne Karadžićevoj odbrani tako što će otvoriti pristup dokumentima i insistirati na pravičnom suđenju.

Đokić je još kazao da je Karadžićevo izručenje bilo rešenje za Beograd da prestanu tenzije koje su stvarale pojedine političke stranke, koje su situaciju u vezi sa Karadžićem koristile za svoje političke ciljeve.

Prema njegovim rečima, u Srbiji je to činila SRS, a u RS SDS.

Predsednik Saveza logoraša RS Branislav Dukić izjavio je da svi koji su počinili ratne zločine treba da odgovaraju, ocenjujući da je danas sa Karadžićem u Hag trebalo da otputuju i bošnjački ratni lideri, poput Harisa Silajdžića, Ejupa Ganića, te generala Atifa Dudakovića i Vahida Karavelića.

Dukić smatra da je Haški tribunal "pokazao da je antisrpski", najavljujući da će predstavnici Saveza logoraša RS svedočiti na suđenju bivšem predsedniku RS "ne da bi branili Karadžića, već da bi dokazali istinu o stradanju srpskog naroda tokom rata u BiH".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Komunalci brzo očistili grad, šteta oko tri miliona dinara

Gradske komunalne službe su u rekordnom roku očistile grad posle nereda izgrednika tokom protestnog mitinga zbog hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića, saopštila je gradska uprava. Navedeno je da je pričinjena materijalna šteta premašila tri miliona dinara, da su uništeni kontejneri, korpe i žardinjere, a da su radnici "Gradske čistoće" noćas i jutros očistili Trg republike i odneli oko 70 kubika smeća. Iz Javnog preduzeća "Beograd - put" saopšteno je da je polomljeno pet semafora, sedam svetlećih znakova, dva svetleća stuba, a uništena je i druga saobraćajna oprema. Na površinama koje održava "Zelenilo-Beograd" pričinjena je šteta od oko 300.000 dinara. Tokom nereda, u centru Beograda polomljeni su izlozi banaka i trgovinskih radnji, razbijena su stakla i na Beoizlogu Kulturnog centra Beograda, a procenjena šteta na tim objektima je oko 100.000 dinara, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Međunarodni Radio Srbija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.53 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.