Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 211754 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
i taj Tadic ce na sledecim izborima da ima 50% glasova Smile

Minimum... Smile
sta ti imas od toga?

Nemam nista,to je realnost... Smile
tacno tako...nemas nista....zato i zelim da mi objasnis cemu likovanje i prenaglasena radost....ja razumem partijske poslusnike koji likuju jer ce zadrzati svoje izmisljeno radno mesto dok im je stranka vladajuca ali ne razumem ljude koji likuju a nemaju nista od toga...mislis da ces dobiti vizu? taj film neces gledati jos dugo,dugo Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Baš bih voleo da vidim kako će ga, našeg predsednika, građani Srbije da nagrade za savez sa socijalistima.
Ja u svom najbližem okruženju imam ljude koji su svih onih dana po Beogradu lupali i protestovali i moram da vam sa zadovoljstvom kažem da ti više neće izaći na izbore. Jeste da su na prošlim bili zajebani pa glasali za DS, al kažu ne pada im više na pamet.

Kako će tek birači SPSa da nagrade ovu koaliciju, mislim da nema ni jednog ko je za njih glasao, od običnog sveta, obožavam da im vadim mast kako su za NATO i td.., a da mu se sada stomak ne prevrće. I Palmini su zadovoljni, naročito posle ove haške epizode...
Tako da je Tadić odsvirao svoju poslednju pesmu. Jer kada se privatizuje još ovo što je ostalo, kad i poslednji evro napusti Srbiju, kada građani prodaju sve sto su ustedeli po ovom nerealnom kursu samo da bi preživeli, kada, a vec odustajemo od borbe za suverenitet nad Kosovom i Metohijom... Dobićemo svi mi onako kako smo i glasali. A vi sto podrzavate Tadića ponosno ćete da pričate za koga ste to glasali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

Šta je realnost , da ceš ribati podove ?  Smile

Ne,nego da ce DS jos dugo biti na vlasti...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Šta je realnost , da ceš ribati podove ?  Smile

Ne,nego da ce DS jos dugo biti na vlasti...

Hoce sve do Nove Godine i to nadolazece !    Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 14:21:09 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Prijetnje zbog hapšenja Karadžića stižu iz RS

Ljajić: Nema kritične mase za veće incidente

29.07.2008. 07:32

Rasim Ljajić, predsjednik Nacionalnog savjeta Srbije za saradnju s Haškim tribunalom, u prvom javnom oglašavanju nakon hapšenja najvećeg ratnog zločinca moderne Evrope Radovana Karadžića, za "Dnevni avaz" govorio je o krvnikovom hapšenju, prijetnjama koje stižu u njegov kabinet, političkim odnosima u Srbiji i hapšenju preostale dvojice zlikovaca - Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

Koliko su ozbiljne prijetnje koje su dobili srbijanski zvaničnici, uključujući i Vas i predsjednika Borisa Tadića?

- Nakon hapšenja podignute su mjere zaštite za sva štićena lica. Ovo su do sada najozbiljnije prijetnje koje su upućivane i iza njih stoji organizirana grupa.

Kakva grupa, čija?

- To ne znam, ali na osnovu poziva koje smo dobijali, jasno je da je sve organizirano. Praktično tri dana telefoni nisu prestajali zvoniti. Sve smo prijavili policiji i u toku je istraga. Prema svemu sudeći, pozivi su upućivani iz inostranstva, a ne s teritorije Srbije.

Da li je bilo poziva iz Repubilike Srpske?

- Da, svi pozivi su iz inostranstva.

Kako doživljavate poruke radikala da će "Tadić završiti kao Đinđić"?

- Svaku prijetnju, posebno od ljudi koji su na važnim mjestima, morate shvatiti veoma ozbiljno. Ono što je najgore jeste što se stvara vrlo loša politička klima, najlošija od ubistva Đinđića do danas. Imamo dramatičan rast političkih tenzija i sigurno je da takve izjave samo doprinose podgrijavanju strasti, iako je vrlo jasno da bi svako ko je na vlasti u Srbiji morao uraditi ovaj posao, izručiti ljude koje traži Hag.

Koliko se aktivnosti prije svega Nikolićevih radikala i ultranacionalista mogu odraziti na sigurnosnu situaciju u Srbiji? U nekim krugovima spominje se novi 5. oktobar?

- Mislim da nema ni snage, ni energije, ni volje za neku reprizu 5. oktobra, mada bi to bila sušta suprotnost tom događaju (pad Miloševića). Vjerujem da broj ljudi na današnjem protestu neće biti takav da predstavlja neku kritičnu masu za neke veće incidente. To će biti pokušaj opozicije da pronađe temu i u hapšenju Karadžića su je već i dobili. Oni će na tome jahati neko vrijeme, dok ne shvate da od te priče nema velike koristi.

Kada će se Karadžićev brat po zločinu Ratko Mladić naći u Hagu?

- Ratko Mladić bit će uhapšen čim bude lociran.

Ne znate gdje je on sada?

- Ne. Svi su, istina, očekivali da Mladić bude uhapšen prije Karadžića. I zaista, najveći dio kapaciteta bezbjednosnih službi bio je usmjeren prema Mladiću. Međutim, spletom okolnosti otkriven je trag koji vodi do Karadžića. Iz toga se vidi da se ne bira ni mjesto, ni vrijeme, ni optuženik koji će biti uhapšen. Isto kao za Mladića važi i za Hadžića...

avaz
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pljačka Srbije je dobro pripremljena. Sva sredstva koja se dobiju tim privatizacijama će izaći iz zemlje, uostalom kako je to bilo i do sada. Nerealan kurs dinara destimuliše bilo kakvu privrednu delatnost. Nabavka tehnologije i sredstava za rad je zbog takvog kursa mnogo skuplja, a nasi proizvodi ne mogu da konkurišu na svetskom tržištu zbog visoke cene koštanja.
Jedino što takav kurs stimuliše je potrošnja uvozne robe, pa izvolte zato se i otvaraju toliki tržni centri. Mora nesto i da se uloži da bi se iz Srbije ispumpala sva sredstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Kada će se Karadžićev brat po zločinu Ratko Mladić naći u Hagu?

avaz.... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

debili piskarala u avazu a jos veci debili koji to smece citaju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

tacno tako...nemas nista....zato i zelim da mi objasnis cemu likovanje i prenaglasena radost....ja razumem partijske poslusnike koji likuju jer ce zadrzati svoje izmisljeno radno mesto dok im je stranka vladajuca ali ne razumem ljude koji likuju a nemaju nista od toga...mislis da ces dobiti vizu? taj film neces gledati jos dugo,dugo Smile

Ja uopste ne likujem,ali se iskreno nadam da do kraja ove godine budemo na beloj Sengen listi... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nastavi da se nadas.. To necemo dobiti, iako Tadic i formalno proda KiM.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Ja uopste ne likujem,ali se iskreno nadam da do kraja ove godine budemo na beloj Sengen listi... Smile
ljudski je nadati se Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 14:41:39 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.39 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.