Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 212565 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
Citat
Svetozar Vujačić

Podsjećam vas da je Karadžić državljanin Republike Srpske, pa je najprirodnije da žalbu uputi iz države čiji je državljanin, s Pala

Da li je ovo advokat ili neki kvantni mehaničar, pazi on brine o onome što bi kao trebalo biti prirodno a ne o onom što je zakonito pa bi slao žalbu iz pošte sa Pala.....ooooo dje ga nadje crni Rašo   Smile Smile

Ooooo Rvat...
A šta tebe zabole tuki za Radovanovog advokata i odakle je i da li je čovek poslao žalbu  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Maks editovao sam poruku pa prenesi u štab da postoji još bolja šema samo ima veliku manu - smislio je rvat  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 23:54:29 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
@nikola34
Izgleda da ti ne citas moje postove, kad mi dodeljujes kvantne poremecaje? Smile
Ja ako sam na strani Radovana i Ratka ne kazem da se moze izbeci Hag.
Hag je njima dodeljen 95-e.
Samo sam na srpkoj strani.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
@nikola34
Izgleda da ti ne citas moje postove, kad mi dodeljujes kvantne poremecaje? Smile
Samo sam na srpkoj strani.

To je ok.  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Topaz
ae, bijah na odmoru, gdje me vijest nemalo zatekla. 2 down, 2 more to go. vozdra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Тужно али истинито... Тужно...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
ae, bijah na odmoru, gdje me vijest nemalo zatekla. 2 down, 2 more to go. vozdra  Smile
Mislim da su vise od dvojice haskih optuzenika uhapseni...    Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 01:37:04 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73 ME
Samo za jake snage  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Topaz
Mislim da su vise od dvojice haskih optuzenika uhapseni...    Smile

4 bjegunca se pikaju, ostalo je boranija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Poleteće svakog časa
Ekipa Novosti, 28.07.2008 20:12:31    

Brat Dragan Karadžić u apoteci
ŽALBA na rešenje da se bivši predsednik RS Radovan Karadžić izruči Hagu ni u ponedeljak nije stigla u Specijalni sud u Beogradu. Ovom dokumentu nije moglo da se uđe ni u trag. Baš kao i 13 godina čoveku u čije je ime žalba napisana. Tragao je za njom i Okružni sud u Beogradu, a oglasio se i PTT Srbije.
- Možda žalba može da dobije bradu i brkove, pa da do nje dođu malo teže - našalio se pred Specijalnim sudom Karadžićev branilac Svetozar Vujačić, odgovarajući na pitanje novinara - gde je žalba.
Raportirali su i iz Pošte:
- Sve prispele poštanske pošiljke prerađene su u predviđenim rokovima i otpremljene ka dostavnim poštama, tako da na dan 28. jula u Glavnom poštanskom centru Beograda nema ostataka.
U pošti su još naveli da je u petak, kada je isticao rok za predaju žalbe, na teritoriji Srbije primljeno 20.218 preporučenih i 6.520 vrednosnih pošiljaka. Sve predviđene razmene na svim transportnim nivoima za taj dan obavljene su na vreme.
Ali, u svim ovim pošiljkama, kako je objasnila Ivana Ramić, portparol Okružnog suda u Beogradu, koja se pozvala na izveštaj PTT Srbije, nije bilo - Karadžićeve.
Na pitanje koliko će sud čekati Karadžićevu žalbu, ona je odgovorila:
- Zakonom nije propisan rok u kojem se čeka na dostavljanje tog dokumenta - rekla je Ramićeva. - Žalba se čeka u razumnom roku koji procenjuje sud u svakom konkretnom slučaju.
A, advokat Vujačić, koji je i juče posetio svog klijenta, nije krio da želi da doskoči i sudu i zakonu. Naprotiv.
Kako bi uneo još više neizvesnosti, rekao je da je moguće i da je žalbu podneo - negde iz daleka.
- Radovan Karadžić je državljanin Republike Srpske, pa je žalba možda podneta sa Pala - “tipovao” je Vujačić. - Moj klijent se ne žali na uslove u pritvoru. Zadovoljan je, kaže. Ali, ogorčen je zato što je kidnapovan u petak uveče, a ne u ponedeljak, i što je držan tri dana na nama nepoznatom mestu. Pa, ako su oni njega mogli toliko da drže, znači da im se ne žuri. Pa, ne žuri se ni meni!
Na pitanje da li će sudijama dostaviti uputnicu kao dokaz da je žalbu zaista podneo, advokat je rekao da - neće.
- Nemam obavezu da to učinim - objasnio je kratko.
Upitan koliko po zakonu sud mora da čeka njegovu žalbu, on je rekao da precizan rok nije propisan, ali da je pet dana “razuman rok”.
A kada žalbu podnesete poštom, ona može da putuje i pet dana - naveo je Vujačić.
Inače, koliko će Karadžić čekati da mu počne suđenje u Hagu, još nije poznato. Dužina trajanja pretpretresnog postupka koji prethodi samom suđenju različita je od slučaja do slučaja. Nekadašnji predsednik SRJ i Srbije Slobodan Milošević tražio je, na primer, čim je stigao u Tribunal, da mu suđenje počne odmah. Tako je on, od trenutka kada je prvi put ušao u sudnicu i rekao da nije kriv za ono za šta se tereti, pa do otvaranja pretresa, čekao sedam meseci.
Ali, praksa Haškog tribunala zabeležila je i slučajeve u kojima se na suđenje čekalo po nekoliko godina. Tako je lider radikala Vojislav Šešelj skoro pet godina ponavljao da je spreman za početak suđenja. A nekadašnji bliski Karadžićev saradnik, Momčilo Krajišnik, čekao je četiri godine da mu počne suđenje, koje je trajalo ukupno dve i po godine. Manje od godinu dana, ukupno 11 meseci, trajalo je suđenje bivšem predsedniku RSK Milanu Martiću, koji je čekao na ovaj proces tri i po godine.
A ko će sa Karadžićem u Hag - samo je jedno od niza pitanja na koja još nema odgovora. Gotovo je sigurno da njegova porodica, supruga Ljiljana, ćerka Sonja i sin Saša, neće dobiti dozvolu Miroslava Lajčaka da napuste Republiku Srpsku.
Poznato je da je odlučio da se sam brani, ali, prema saznanjima “Novosti”, njegova supruga Ljiljana je dala punomoćje advokatu Tomi Fili. Istovremeno, ovaj poznati advokat se nalazi i na spisku advokata koje je Karadžić angažovao da budu njegov pravni tim koji će mu pomagati u odbrani. Da li će Fila ostati u Beogradu, ili će pratiti Karadžića i u Hag?
- Pomoći ću Radovanu Karadžiću kao savetnik - kaže Toma Fila za “Novosti”. - Ali, ne mogu da ga branim, jer sam zauzet drugim predmetom. Tačno je da mi je Ljilja dala punomoćje, ali je Radovan Karadžić već izabrao svog advokata.
Osim Tome File, u pravnom timu biće i njegov dosadašnji branilac Svetozar Vujačić i advokat Goran Petronijević. Ali, prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, oni nemaju licencu koju Haški tribunal izdaje advokatima koji brane optužene u ovom sudu.     

BRANIĆE SE KAO ŠEŠELJ
ADVOKAT Radovana Karadžića Svetozar Vujačić juče je u Skupštini kratko razgovarao sa zamenikom predsednika SRS Tomislavom Nikolićem o pripremama za odbranu njegovog klijenta pred Haškim tribunalom.
- Karadžić, očigledno, želi da se brani na veoma sličan način kao i Vojislav Šešelj - kazao je Nikolić posle sastanka. - Ponudićemo svu svoju pomoć, ali mislim da se polako konstituiše tim koji će pripremati Karadžićevu odbranu. Obavešten sam da su u oduzetom Karadžićevom laptopu bili skoro svi snimci koji su mu neophodni za odbranu, a koje je čuvao “pri ruci”, baš za slučaj da bude uhapšen.
M. R.
E. RADOSAVLJEVIĆ
M. JANKOVIĆ

* * * * * *

Porodica Radovana Karadžića u ponedeljak obavljala poslednje pripreme za njegov odlazak iz Beograda

NISMO SE OPROSTILI

PORODICA Radovana Karadžića, njegov brat Luka i sinovac Dragan su imali pune ruke posla.
Nisu raspolagali informacijama o njegovom izručenju Haškom tribunalu, ni kada će on krenuti put Sheveningena, ali su znali da za taj put mora biti spreman.
Nisu se opraštali. Neće to ni raditi.
- Ne napuštamo mi njega, pa da bismo se opraštali. Ako ode u Hag, onaj ko može ići će za njim - kaže Luka.
On je jedini od rodbine juče ušao u pritvorsku ćeliju u kojoj već sedam dana boravi Radovan. Odneo mu je nova odela kupljena tokom vikenda. Ona zatečena u stanu u kome je boravio haški optuženik „više nisu dobra“. Ni nova nisu odgovarala po veličini, pa su tokom dana užurbano menjana. Mala su mu. Ne poklapaju se više brojevi sa onima koje je on nekada nosio.
Kupljene su i nove košulje, kravate, cipele... Ništa od toga dr Draganu Davidu Dabiću nije bilo potrebno. Ali, Radovan Karadžić, prvi predsednik Republike Srpske, pred očima svetskih medija u
Hagu, pojaviće se u starom izdanju.
Za put u Sheveningen, kako saznajemo, on je potpuno spreman. Smiren je. Jedino ga i dalje uznemirava to što nije video porodicu.
U pritvorskoj jedinici Specijalnog suda koja ima četiri kreveta, kupatilo, VC, sto, uglavnom čita i gleda kroz prozor na obližnji pejzaž.
I dalje ništa ne jede, sem semenki. Pije flaširanu izvorsku vodu.
Sa prijateljima i članovima porodice razgovara o odbrani. Brine za njih. Sekira se što je njegov sinovac Dragan priznao da se sastajao sa njim tokom osam godina skrivanja. Smatra da je to prevelik teret za mladićeva pleća.
Ali Dragan Karadžić ne odustaje. On je i dalje stricu desna ruka. Juče je ceo dan sa spiskom u ruci, koji mu je Radovan izdiktirao, spremao torbu za njegov odlazak u Holandiju.
Na prvom mestu knjige: Šekspirovi „Soneti“, „Braća Karamazovi“ , „Latinski citati“ , nove knjige Mome Kapora, Rajka Petrova Noga, Miroslava Toholja...
Na putu prema gradu, posle konferencije za štampu u prostorijama Srpske radikalne stranke Dragan svraća u apoteku u „Ju biznis centru“, gde je Dragan Dabić kupovao vitamine.
Potrebni su sada Radovanu Karadžiću da ih ponese u Hag. Na spisku vitamin C, matična mleč u kapsulama, vitamin E... Dragan traži novac od oca.
- Koliko to košta? - pita Luka.
- Otkud znam. To je on sam kupovao.
U apoteci čita spisak. Dok mu ispostavljaju račun, Dragan pita:
- Ovo je za dr Dabića. On ima popust kod vas?
- Žao mi je - odgovaraju mu. - Nema popusta. Dragan Dabić ne postoji.
Sinovac kupuje manju količinu.
Devojke zovu obezbeđenje.
Bespotrebno.
Luki i Draganu Karadžiću su i juče ceo dan zvonili telefoni. Zove ih rodbina koja pita može li da obiđe Radovana.
-Možete, ako ne ode u Hag.
-Ma, kakva slika?! O čemu pričate, odgovarju na brojna pitanja stranih agencija i televizija o mogućnosti da im „izruče“ sliku - novi lik bivšeg lidera Srba u Bosni pre nego što se pojavi u haškoj sudnici.
Svašta nude, čujemo.
Nude im „nevidnjive aparate“, sakrivene kamere, naočare s kamerama... Za sve to - pare. Njih te pare ne interesuju, iako ih nemaju ni za obične potrebe poput nekih jučerašnjih kupovina...     

ZA BRATOM U HAG
RADOVANOVOM bratu Luki zabranjen je ulazak u zemlje EU, pa naravno i u Holandiju. Zabranjen mu je i ulazak u Bosnu. Tako da Radovanovu užu porodicu odavno nije video.
- Ako Radovan ode u Hag nema razloga da mene ne puste. Šta im onda smetam? - pita se Luka.
J. KOSANOVIĆ

* * * * * * * * *

Bivšem predsedniku RS, po nalogu istražnog sudije, uzeti otisci sa obe ruke

PRSTI SVE RAZOTKRILI

RADOVANU Karadžiću, u pritvoru Specijalnog suda u Beogradu, na zahtev tužilaštva i po nalogu istražnog sudije, uzeti su otisci svih deset prstiju. Kako saznajemo, oni će biti dragocena pomoć u rekonstrukciji kretanja jednog od najtraženijih haških begunaca, pošto postoje saznanja da je on tokom skrivanja u Beogradu koristio više stanova.
U trenutku kada je uhapšen, 18. jula ove godine, i dalje se sumnjalo u identitet Karadžića. Nije bilo otisaka za upoređivanje, pa su uzeti uzorci za DNK analizu. Tek kada su, tri dana kasnije, rezultati bili gotovi, saopšteno je da je lociran i uhapšen bivši predsednik Republike Srpske.
Izvor “Novosti”, blizak bezbednosnim službama, navodi da je ta 72 sata, od petka uveče do ponedeljka uveče, Karadžić držan u jednoj od zgrada na Dedinju, koja pripada državnim organima. Za to vreme, tokom vikenda, pripadnici tajne policije detaljno su pretresli njegov stan u Ulici Jurija Gagarina, u Novom Beogradu, gde je živeo proteklih godinu dana. Uzeto je sve ono što bi moglo da pomogne u rekonstrukciji njegovog kretanja poslednjih sedam godina.
Dragocenu pomoć u tome gde se sve krio Karadžić mogu da daju upravo otisci prstiju. Proteklih godina naše službe bezbednosti, po dobijanju informacija svojih saradnika, ili dojavama stranih službi, pretresale su više vojnih objekata, ali i stanova. U mnogima od njih nađeni su određeni materijalni tragovi, pa i otisci.
Posle detaljnog pregleda stana i predaje Karadžića istražnom sudiji Posebnog odeljenja za ratne zločine, Bezbednosno-informativna agencija je završila svoj deo posla. U stan u kom je živeo Karadžić, posle pripadnika BIA, ali i drugih obaveštajnih službi, ušli su članovi njegove porodice. Pre nekoliko dana, među poslednjima, u ovu zgradu broj 267 u Ulici Jurija Gagarina, ušli su i pripadnici MUP Srbije.
- Policijski službenici ušli su po naredbi istražnog sudije Milana Dilparića, a ko je pre toga dolazio u stan mi nemamo saznanja - navodi izvor “Novosti” iz MUP Srbije. - O onome što smo zatekli i pronašli sačinjen je zapisnik i upućen je sudiji. Pokušavali smo da nađemo još neki lični dokument Karadžića. Međutim, nismo našli dokaze da poseduje pasoš.

NESTALO
Iz policijske kartoteke Republike Srpske, u kojoj su pohranjeni podaci njenih građana, prema našim pouzdanim saznanjima, nestali su ne samo otisci prstiju bivšeg predsednika RS, već i drugih haških optuženika. Taj problem uočen je posle hapšenja Stojana Župljanina.

* * * * **

OHR neće vratiti dokumenta porodici

LAJČAK NEUMOLJIV

MIROSLAV Lajčak neće dati dozvolu porodici Karadžić da otputuje u Beograd. Ovo je „Novostima“ u ponedeljak nezvanično rekao izvor iz vrha Kancelarije visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH.
Zvaničnu verziju rekao nam je Lajčakov portparol Oleg Milišić:
- Konsultacije su još u toku i važi prošlonedeljni Lajčakov stav da će odluku doneti kada proceni da puštanje porodice neće ugroziti proces protiv Karadžića ili olakšati skrivanje ostalih begunaca.
Niko iz porodice Karadžić juče nije želeo da daje izjave. U kratkom telefonskom razgovoru objasnili su nam da zbog istrage koju sud BiH vodi protiv porodice, zbog sumnje da su deo mreže pomagača haških begunaca ne smeju da se pojavljuju u medijima.
Juče se pronela i informacija da će Lajčak, ipak, dati dozvolu Karadžićima, kako bi stigli u Beograd na miting koji danas organizuje SRS. Ovu informaciju su demantovali i iz OHR, ali i iz porodice Karadžić.
- Ljiljani, Sonji i Saši je najvažnije da vide supruga i oca i miting im nije toliko važan - rekao je za „Novosti“ izvor blizak porodici Karadžić.     
D. S.

* * * * * *

“Sloboda” negira da je Karadžić slao dokumente u HAG

NIJE POMAGAO SLOBI

UDRUŽENjE “Sloboda” nikada nije održavalo veze sa Radovanom Karadžićem, niti je od njega dobijalo ma kakvu dokumentaciju za odbranu Slobodana Miloševića - kaže za “Novosti” Uroš Šuvaković iz ove organizacije koja je pomagala bivšem predsedniku Srbije u nastupu pred Tribunalom.
- To nije čak ni logično, jer su protiv Miloševića podignute tri optužnice: za KiM, Hrvatsku i Bosnu. On je više od 80 odsto svoje odbrane posvetio optužnici za Kosmet i jedan značajan deo dešavanjima u Hrvatskoj. Nije, dakle, ni dotakao pitanje BiH tako da nismo ni imali potrebu da mu dostavljamo dokumentaciju vezanu za taj deo bivše SFRJ. M. B.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.