Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213764 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Bre radikali smanjite malo odusevljenje. Radovan i Seki su ti komparativno oko i dupe.
Znate dobro da se mora izruciti, a fol protestujete da bi skupili poene.
Polako, smanjite malo ima Srbija druge probleme. Vidis da vec se predlaze zakon o providerima. To prevedeno na srpskom ucite kako da sakrijete IP, ako se moze. I to preko stranih proxija. Smile Smile Smile
Prevedeno na srpkom, ako sada napisem da je Dacek debela svinja, dodju lepo i sastave da sa mog IP se pripremalo ubistvo naseg druga Ivice, a to znaci isto u prevodu da vec duze vremena podrivam ustavno uredjenje drzave.

Ponavljam, sudjenje Radovanu je sudjenje Srbima, sudjenje Seselju je sudjenje pajaci pavijanu koji je eto izasao iz svojih vukojebina i presao u evropske granice.
Zato bre radikali, nemojte vi da ga branite.Ako ne verujete, onda se igrajte sa Dacekovim pendrecima. Bice zabavno. Dacek vise ne moze nazad, to da bude jasno.
A to sa parlamentom nece vam proci. Lepo ce Cvetkovic ureddbama i gotova prica.Bicete meski od svile kada vam se pripreme fajlovi vasih ljubimaca.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 19:23:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
  taxtex pricas kao prosecan jevropljanin, a najverovatinje si neki zadojen mamin sin.Niko nije gledao Srpske leseve, niko se ne pita zasto im se desilo to sto im se deilo. Boze pa bio je rat. Sreca njihova sto je bio dobrica Karadzic pa je postedeo nijhove zene i decu. ...ja npr nikada ne bih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Izvini,a šta su nemci trebali da rade 45?Da čuvaju ratne zločince samo zato što su Nemci?Po tome-trebalo bi da kažeš da je to ok ali naravno ti to nećeš reći jer su to "nacisti" iako sam video lika na protestu kako pozdravlja u zeig heil fazonu.Karadžić je junak,Mladić je do jaja...pih... Smile Smile

Jedini koji pozdravlja nacistickim pozdravom je bio momak na fasistickom skupu u Novom Sadu inace clan LDP-a sto su istrazni organi utvrdili i javno saopstili.Problem i jeste u tome ko ovde odlucuje i presudjuje ko je ratni zlocinac a ko nije.Koliko vidim ti si vec doneo presudu.Mislim da je izlisno dalje diskutovati sa takvim sagovornikom.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 19:32:46 od ficko011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 taxtex pricas kao prosecan jevropljanin, a najverovatinje si neki zadojen mamin sin.Niko nije gledao Srpske leseve, niko se ne pita zasto im se desilo to sto im se deilo. Boze pa bio je rat. Sreca njihova sto je bio dobrica Karadzic pa je postedeo nijhove zene i decu. ...ja npr nikada ne bih
Zato si tako i patetična....Ti "nikad ne bi".. E aj malo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nemoj da bojis necemo ti nista Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Pre neki dan je bila sahrana jednog radikala, poslanika u sadasnjoj skupstini, overio se covek, heroin je u pitanju, Vucic mu je drzao govor. Poceli su da se drogiraju.
Pa mora malo...  Smile
A ja mislio da su ovi iz LDP- sumnjivi...  Smile
Sreca njihova sto je bio dobrica Karadzic pa je postedeo nijhove zene i decu. ...ja npr nikada ne bih
Pa to jos treba da se utvrdi...  Smile
A to sto ti ne bi samo govori kakva si osoba...
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 19:36:01 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bre radikali smanjite malo odusevljenje. Radovan i Seki su ti komparativno oko i dupe.
Znate dobro da se mora izruciti, a fol protestujete da bi skupili poene.
Polako, smanjite malo ima Srbija druge probleme. Vidis da vec se predlaze zakon o providerima. To prevedeno na srpskom ucite kako da sakrijete IP, ako se moze. I to preko stranih proxija. Smile Smile Smile
Prevedeno na srpkom, ako sada napisem da je Dacek debela svinja, dodju lepo i sastave da sa mog IP se pripremalo ubistvo naseg druga Ivice, a to znaci isto u prevodu da vec duze vremena podrivam ustavno uredjenje drzave.

Ponavljam, sudjenje Radovanu je sudjenje Srbima, sudjenje Seselju je sudjenje pajaci pavijanu koji je eto izasao iz svojih vukojebina i presao u evropske granice.
Zato bre radikali, nemojte vi da ga branite.Ako ne verujete, onda se igrajte sa Dacekovim pendrecima. Bice zabavno. Dacek vise ne moze nazad, to da bude jasno.
A to sa parlamentom nece vam proci. Lepo ce Cvetkovic ureddbama i gotova prica.Bicete meski od svile kada vam se pripreme fajlovi vasih ljubimaca.
Posle ćeš da moliš moderatore da ti brišu post zbog debele svinje.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala Bogu vreme je da se opamtimo, bar bi oni svi znali zasta ih sude.
A sta ti mislis o meni me ne zanima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Jana,ti o sebi misliš sve najgore-to izbija iz tvojih postova.
nemoj da bojis necemo ti nista Smile
"VI"? ...ste samo gomila izmanipulisanih neradnika koji komplekse,lična nezadovoljstva i frustracije skrivaju iza "SrBstva".

To nema veze sa životom,to sektašenje i "bratstvo".
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Izvor: Pravda
Da li je moguce da neki list moze da bude ovoliko neobjektivan i da drzi ovoliko neciju stranu...Ja razumem iskazivanje simpatija ali ovo je smesno, trebalo bi zabraniti ovakve novine...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.