Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214022 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Jedina greska Vojvode Mladica, je da nije pobio vise njih.
ja sam to uvek govorio Smile kao i da je jedina stvar preko koje Seselju nikad necu preci to sto je obecao da ce sve siptare da pobije a ostalo ih 2 miliona Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10;
Citat
Citirani autor: rahhhan Danas u 21:45:49
Ja tek sad vidim koliko ima nesretnika koji podrzavaju Karadzica i Mladica. Mislio sam da je vec i svakoj nepismenoj babi jasno da je rijec o dvijema obicnim vucibatinama. Znaci nikome nije dovoljan dokaz da je u pitanju najstrasnija olos kad se covjek nije dobrovoljno predao i na taj nacin pokazao da je heroj i vitez, jer ne dozvoljava da zbog  njega njegov narod pati. Znaci oni izmedju sebe i svog naroda uvjek biraju sebe, naravno. A ni to sto je zadnjih 13 godina proveo kao baba gatara prodajuci ljudima muda za bubrege, ni to im nije dovoljno da vide o kolikoj se fukari i varalici radi. A ona druga bagra Mladic mogu zamisliti cime se ona bavi, kad je ubio ona dva nesretna vojnika koji su ga slucajno prepoznali. Dakle ja i nemam sumnje u to da ljudi koji bauljaju po ulicama i lome Beograd nijesu potpuno ista govna kao i ova dvojica. Znaci, najgora vrsta fasista. SS momci, e pa sa njima bi trebalo postupiti na odgovarajuci nacin. U strogi zatvor zbog favorizovanja fasizma a radikalni stranku, nakon izjava i prijetnji smrcu predsjedniku jednostavno zabranitii raspustiti. Pa nemamo 100 zivota da trpimo ovu bagru.
Проблем је што ће народ патити због тога што ће се Караџићу судити, односно Р.С.

gambino, nemoj mi sada mijenjati teze. Odlicno pamtim sve sto se izdesavalo poslednih 20 godina. I ako ti sve najrazvijene zemlje kazu da ti zemlja nece napredovati dok ne isporucis osumnjicene za ratne zlocine to je znak za onog ko je osumnjicen, ako imalo casti i postenja u njega ima, da se sam preda, a ne da dopusti da zbog njega citava zemlja zaostaje u razvoju i pati, a tim prije je to trebao da uradi upravo zbog toga, jer je on navodno bio taj koji je bio spasioc svog naroda, te zbog svoji ideala i ratovao. Tako da ja ne osjecam nikakvu patnju i vjeruj mi velika vecina srba je takodje ne osjeca za nekim ko je bio spreman da zrtvuje svoj narod zbog sebe i svojih ideala. Ja nikad nisam ni mislio kao on pa tako i znam da je Srbija mogla proci bez svih ratova i danas bi bila najprosperitetnija zemlja u regionu i sigurno u EU ali sta ces zakasnjeli fasisticki talas je uradio svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Шкорпијо,
ти си од данас порастао у мојим очима! Smile
Samo ti meni dodaj eksere kao pre. To ne menjamo.
Zapamti da je Radovan prvi srpski rukovodilac kojem ce se suditi.
Spram sta im je uradio i priredio, tek ocekujem holivudski rasplet.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N8-00
Bre ovi koji ste protiv Rashe i Ratka.
Da vam nesto kazem: Da li ste vi ziveli u to vreme i gledali sta se desava ili pisete komentare na osnovu propagande koja se vrsi.
Da postoji samo malo pravde, dali bi onaj razgovor Alija-Ratko iz kasarne, kad je Ratko sedeo miran ko bubica i cekao odluku politicara.
Kumio je, molio Aliju da mu vrati struju i vodu, da dopusti normalno snabdevanje vojnika, a da on kao vojnik ne moze da polozi nikakvo oruzje dok se ne dogovore politicari, ali da zauzvrat ce ostati u kasarni.
Alija balija, smrdljivi obrezanko, je doneo naaaarod ispred kasarne. Zivoti vojnika su bili ugrozeni. U Splitu je decko ni kriv ni duzan zadavljen u tenku.
Ratko ga je upozorio pet puta(ako smeju da to daju). Na kraju kada je sve bilo ugrozeno naredio je: puna bobena gotovost i gazi.Izleteo je iz kasarne i gazio smrdljive obrezane ko skotove. Razbezali se urlajuci, zavrsavali pod tenkovskim gusenicama a Alija je admah nazvao Ratka da mu kaze da se vrati, jer ce mu dati i struju i vodu. Ratko mu je odgovorio da je kasno i da sada on dolazi na tenkovima u Sarajevo po struju i vodu.

Opsada Sarajeva. Mogao je uci i gaziti i sve ko skotove. Stao je na ivici grada a balije su snajperima gadjali vojsku i ubijali vojnike jedanog po jednog.
To niko ne spominje.
Kada je raspalio tenkovima po zgradama gde su bili snajperisti poceli su da kukaju: jaoooo zene i deca.
Oni, su majku im obrezanu trebali da misle o zenama i deci. Nebi tenk ispalio ni jednu granatu. Samo vam izvrcu situacije i ne gledate uzrok.Jednostavno se Ratko Mladic ponasao po svim vojnickim pravilima. Vama to nije jasno, jer je bilo uobicajeno da pravi vojnici budu oni komandanti koji su kao pizde polagale oruzje.
Jedina greska Vojvode Mladica, je da nije pobio vise njih.Tu je bas taj Radovan ispao pizda, jer mu je naredjivao da stiti muslimane, zbog politicke propagande.

Inace ne znam koju ste vojsku sluzili, ciju i kakvu ali ako je vojnik da bi cekao snajper, kursum iz zasede, da ti jebem takvog komandanta.
Ako vojnik polaze oruzje na jedno podvikivanje, da ti jebem takvog vojnika. Vidi Trifunovic, Perisic i ostali.
Istorija ce pokazati da cemo predati jednog od nasih navecih vojnika, kome su i zapdnjaci divili.

Zato su se krili, jer su unapred osudjeni, ovako kako neki ovde radite.

uuu, jebote, skorpi pljuje po hapsenju Radovana..... auuuuuuu..... kako se ovde vetrovi menjaju.... jebote... sta je sledece.. simijon sa bedzom Voje Seselja.....  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E71
Posto je Hag napravljen da bi se sudilo Srbima, najvise bih voleo da nijedan ne doceka presudu, posto se zna da taj sud nikad nece presuditi u korist Srba Smile
Sad ce javnost, valjda, saznati sta su sve radile tamo"mirovne trupe".
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Шкорпи..
увек сам знао,предосетио да у теби чучи скривени Геније  Smile

а,то што си опака комуњара по националности,о томе ћемо другом приликом Smile

Свака Част за пост,још једном  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
@rasho
To si dobro znao, a ne bunim se ja. Ta je neminovnost postojala. Ili nam ih date da mi krojimo kapu na Balkanu ili vas nece biti. Biraj i ti.
To je ona komunjasrka pizda sto su ga otrovali u Seveningenu sve priredila, sa Dejtonom i ostalim pizdarijama.
Njemu je bilo prece da mu zena pokrade sve u Srbiji i stvori novu crvenu burzoaziju, pa je zajedno sa Tudjmanom sve krojio.
Najveci pomagac mu je bio tvoj sef. Radovana smo izdali kada ga nisu vodili da pregovara ono sto je osvojio.
Nije to sada uradjeno.
Boljsevici su ponovo pobedili u Srbiji Rasho.
Zapisi ovo sto ti skorpi kaze: Sudjenje Srbima tek pocinje.!!!

deo posta obrisan zbog vredjanja: malo skrati jezik
« Poslednja izmena: 26. Jul 2008, 00:15:12 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Era Ojdanić: Pevao sam Radovanu!
I posle ovoga neko moze da se ponosi Radovanom...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5300
znaci ako je stvarno sve ovo istina, da je putovao po italiji, austriji, engleskoj onda je on stvarno najveci kralj...
« Poslednja izmena: 26. Jul 2008, 00:32:19 od Orange_crush »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Era Ojdanić: Pevao sam Radovanu!
I posle ovoga neko moze da se ponosi Radovanom...  Smile  Smile

Kakve to veze ima?

Da mu je pevao Leni Kravic onda bi bilo sve ok?  Smile

Ili Betoven mozda, kao Palmi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.363 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.