Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214544 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Citat
Nesto nismo videli te potoke krvi ovih dana, zar ne?

cekaj...imaj strpljenja...kako je krenulo,necu se zacuditi kad pocnu javna streljanja neistomisljenika...milosevic je bio mala deca za ovu stoku i smradove iz ds-a(jel citate...bia i ratel....duvajte bananu Smile Smile Smile)

Sto bi se cudio, zar nisi rekao da je Srbija fasisticka zemlja?

Mislim da nisi u pravu, ali kao sto si rekao, sacekajmo pa cemo da vidimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
poenta je u tome da sad sve price o diktaturi milosevica vise nemaju smisla....tek se sada vidi sta je prava demokratska diktatura....uhapsili karadzica....nekolicina izadje da protestvuje(legitimno pravo),policija ih krvnicki prebije i sad kreten tadic ocekuje da nece biti nemira....jbs mi sve...nikad u zivotu nisam pomislio da odem na radikalski miting a kamoli na miting podrske nekom "heroju" tipa karadzic ili mladic ili bilo ko...ali sad...ima da odem zbog sljama iz vlasti i ovih skotova iz bia i ratel sto umisljaju da smo svi ovce za sisanje....ako se i dalje nastavi ovakva tortura,predvidjam stoci na vlasti 5 oktobar ali ne u onakvom pacifistickom  izdanju... Smile
mene jos nisu uspeli da natreraju da idem da na radikalski miting ali su na putu da to ucine Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Nesto nismo videli te potoke krvi ovih dana, zar ne?

cekaj...imaj strpljenja...kako je krenulo,necu se zacuditi kad pocnu javna streljanja neistomisljenika...milosevic je bio mala deca za ovu stoku i smradove iz ds-a(jel citate...bia i ratel....duvajte bananu Smile Smile Smile)

Sto bi se cudio, zar nisi rekao da je Srbija fasisticka zemlja?

Mislim da nisi u pravu, ali kao sto si rekao, sacekajmo pa cemo da vidimo.
wrong.....citiraj gde sam rekao da je srbija fasisticka zemlja...ne izvlaci iz konteksta...tacno znam sta sam rekao i uvek stojim iza svega sto sam rekao...

naravno....sacekacemo....

composite.....tvoja mama se nije zalila kad ga je primala u bulju...evo sad cu opet malo da je tovarim Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ja tek sad vidim koliko ima nesretnika koji podrzavaju Karadzica i Mladica. Mislio sam da je vec i svakoj nepismenoj babi jasno da je rijec o dvijema obicnim vucibatinama. Znaci nikome nije dovoljan dokaz da je u pitanju najstrasnija olos kad se covjek nije dobrovoljno predao i na taj nacin pokazao da je heroj i vitez, jer ne dozvoljava da zbog  njega njegov narod pati. Znaci oni izmedju sebe i svog naroda uvjek biraju sebe, naravno. A ni to sto je zadnjih 13 godina proveo kao baba gatara prodajuci ljudima muda za bubrege, ni to im nije dovoljno da vide o kolikoj se fukari i varalici radi. A ona druga bagra Mladic mogu zamisliti cime se ona bavi, kad je ubio ona dva nesretna vojnika koji su ga slucajno prepoznali. Dakle ja i nemam sumnje u to da ljudi koji bauljaju po ulicama i lome Beograd nijesu potpuno ista govna kao i ova dvojica. Znaci, najgora vrsta fasista. SS momci, e pa sa njima bi trebalo postupiti na odgovarajuci nacin. U strogi zatvor zbog favorizovanja fasizma a radikalni stranku, nakon izjava i prijetnji smrcu predsjedniku jednostavno zabranitii raspustiti. Pa nemamo 100 zivota da trpimo ovu bagru.

Smile Smile
Takodje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
aj sad lepo pogledajte naslov teme jos jedanput i vratite se na istu Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
 Smile
Mozda je , coveku , dojadilo da mu one zveri maltretiraju porodicu ...???
Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ma kakvi, otac i domaćin bi to zaustavio odmah. Mnogo toga zameram Miloševiću ali u pogledu porodice on je bio doastojanstven. A ovaj je išao da zavodi raspuštenice, da vara siromašan narod, pijančio je po kafanama dok su paljanskog popa i njegovog sina kršili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma kakvi, otac i domaćin bi to zaustavio odmah. Mnogo toga zameram Miloševiću ali u pogledu porodice on je bio doastojanstven. A ovaj je išao da zavodi raspuštenice, da vara siromašan narod, pijančio je po kafanama dok su paljanskog popa i njegovog sina kršili.

slazem se Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
deo posta obrisan usled pogrdnih izraza
ево су вам љубимци и њихова мишљења у вези ове издаје

BREGA: DŽABA HAPSILI RAŠU!

Hapšenje Radovana Karadžića neće Srbiju uvesti u Evropu. Ono jeste značajno, ali ne označava kraj jednog razdoblja

Proslavljeni muzičar Goran Bregović, koji je trenutno sa svojim „Orkestrom za venčanja" i sahrane na turneji po Italiji, izjavio je za italijansku novinsku agenciju ANSA da ne veruje da će hapšenjem Radovana Karadžića Srbija dobiti veće šanse za ulazak u Evropsku uniju.

Era Ojdanić: Pevao sam Radovanu!

Jedan od pevača koji je, kako kaže, „imao čast da sa Radovanom Karadžićem druguje za kafanskim stolom" jeste Era Ojdanić. Folker i zvezda „Velikog brata" tvrdi da je ponosan na svog prijatelja.
- Strašno je kako su uhapsili Radovana Karadžića, a još je strašnije što ga je neko izdao. S ponosom ističem da sam imao čast da upoznam Karadžića pre mnogo godina, da mu pevam i da se družim sa njim. Drago mi je što mi je on prijatelj - kaže Ojdanić.

- Hapšenje Radovana Karadžića stvorilo je optimizam u Srbiji da će uskoro uslediti ulazak u EU, ali ja u to ne verujem - rekao je Bregović italijanskom novinaru pre koncerta koji je preksinoć održao u Ostiji kod Rima.
Poznati muzičar je dodao da je hapšenje Karadžića značajan korak, ali nedovoljan za ulazak u Evropu.
- Iako je Radovanovo hapšenje značajno, ono ne označava kraj jednog razdoblja. Balkan je neobično podneblje u kome su sukobi često rešavali odnose među katolicima, pravoslavcima i muslimanima koji tu žive. Istorija Balkana sačinjena je od trenutaka optimizma i razočarenja koji se stalno smenjuju. Bilo bi lepo da zamišljamo da će sada kada je uhapšen Karadžić sve da krene nabolje. Ipak, Srbija je siromašna zemlja i teško da će se uspostaviti demokratija dok god ljudi nemaju para za život, a zna se da demokratija funkcioniše samo uz novac - zaključio je Brega.

Извор
http://www.pressonline.rs
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 23:07:25 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ako su njih dvojica to izjavili onda mora da je tako Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.