Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215076 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ovaj je komentator dobro rekao:

Citat
eto vam apsurda ovih ratova na našim prostorima;      |      brus_li      |      25.7.2008 09:39:04

sada su svi dobri prijatelji u ćelijama, zajedno slave rođendane, praznike i blagdane, zajedno kartaju, zajedno feštaju, razmijenjuju recepte i kuhaju, a mi budale se svađamo oko njih tko je veći heroj a tko zločinac
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
BTW. Zasto Luka Karadzic nije u zatvoru? Ona je vozio sa skoro jednim promilom alkohola u krvi, izazvao sudar i usmrtio devojku, izbeglicu sa Banije, u srcu Sumadije?
Znaci, nije samo Radovan bio zasticen, vec i citava njegova porodica ukljucujuci i bahatog brata...

On je veliki Srbin pa ne može on da odgovara pred sudom gdje sudi običan Srbin sudac ..... imamo i mi takve zaštićene koji misle da su svemogući.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
uh uh ja ti u zenici bio 92-95,pubertet me ufatio tek,ostace mi upamcene po leci,ikar konzerwama,a brasno je bilo luksuz,kraj rata sam doceko ko kakaw logoras, kost i koza...
ma ne znam sta da ti kazem,svi smo mi dobro sjebani owdje,pa cak i u mozak, i jedni i drugi i treci, jedini izlaz iz owog je dizanje ekonomije,ziwotnog standarda i prawac EU...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
uh uh ja ti u zenici bio 92-95,pubertet me ufatio tek,ostace mi upamcene po leci,ikar konzerwama,a brasno je bilo luksuz,kraj rata sam doceko ko kakaw logoras, kost i koza...
ma ne znam sta da ti kazem,svi smo mi dobro sjebani owdje,pa cak i u mozak, i jedni i drugi i treci, jedini izlaz iz owog je dizanje ekonomije,ziwotnog standarda i prawac EU...
Slažems brate potpuno.  Smile Smile Smile
P.S.
Ikar konzerve su nas mogle sve pobiti Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 12:56:52 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50148
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy S24
nijedan zlocin nema opravdanja...tako kazu 'mudre' glave

Јел? Па како је орић оправдан?

A zasto nasa drzava nije podnela dokaze, koje je imala ?

Samo je važno da se Srbi isporuče i osude- zar tebi to još nije jasno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ja ovo ne mogu da pratim. Imam i druga posla.
U Hagu, sinoc rece jedan Seki prelazi na pomocno igraliste i nastupa velika ajkula Radovan.

Gledam Kandicku (imao sam razumevanja), ali sada je sve prekrdasila.
Kao zbog Radovana ce Srbija za genocid.
Pa jel zna glupaca zbog cega je Srebrenica? Zato sto su unroforci naoruzavali enklavu, a balije izlazile i ubijali Srbe.
Jel zna glupaca da su ih Ratko i Radovan bas zbog toga vezali za bandere?
Oni prljavi Francuzi i Holandjani, koji su uzimali ispod stola pare od Alije Balije su doturali tim nesretnicima oruzje.
Za one Srbe sto su pobili za pravoslavni Bozic, i 80 hiljada je malo.
Uz to, taj njihov komandant, koji je toliko neodgovorno gurnuo u smrt svoje, mislim na Orica, treba njegove balije da ga nabiju na kolac.
Zar je mislio da se Srbi nece osvetiti?

Pa nemojte gledati posledicu, gledajte uzrok takvog zverstva.
I sta su ocekivali od Mladica? Da mu iz neutralne zone ubijaju vojnike, a on da cita dopise iz UN?
Pa da ih nije slistio ispao bi pizda. Da ja nesto postujem pa da onda mi ubijas vonika kome ja kazem: ne pucaj, jer je primirje, neutralna zona. Pa naredio bi: nema kamen na kamenu da ostane.
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
slusajte, sve optuznice su dignute 95,96god,sve 3 strane su sud u Hagu prihvatile kao nadlezan za ratne zlocine,red je da se obaveze koje iz toga proizilaze i izvrse...nije mi jasno sto se dize tolika galama nakon toliko wremena...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
vazno je da se svi isporuce i osude, ispadose srbi najgorii  Smile

Btw. zao mi Rase, pa nije on jedini bio vodja i ratni zlocinac, sta je sa momcima srpske nacionalsnosti sto su izginuli, cijelo jedno selo u Posavini je zavijeno u crno... (i da je samo jedno ...)

uh kakvi smo mi srbi- sramota....  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70

У историји ни хитлер није палио скупштину бар не у оној историји коју ја познајем, спалили су је ови који су на власти под изговором да руше слобу. Исти они који су покрали уметничка дела из скупштине. А ти овде прдиш о пар глинених гована које нико бар није украо однео кући или продао (мада и не вреде ни курца).  Smile

A mozda je Hitler ipak palio skupstinu. Da proveris ti to malo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...
Zasto Luka Karadzic nije u zatvoru? Ona je vozio sa skoro jednim promilom alkohola u krvi, izazvao sudar i usmrtio devojku, izbeglicu sa Banije, u srcu Sumadije?
...
И ово је добро питање.

Ne znam da li je kod was objawljena ta wijest ali sprema se konfiskacija cjelokupne imowine Karadzica...prema presudama duzan je oko 4.5 miliarde dolara...radi se o sporowima koje su zrtwe wodile protiw njega diljem svijeta,najwise u USA..
Њега амерички суд не обавезује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.