Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215766 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Украло се... Слобода Караџићу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
aman patike neke...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5300
Najpre su bacali petarde ispred ambasade Turske, a zatim se izdvojila jedna grupica koja je fizički napala snimatelja Televizije B92 i udarila ga nekoliko puta.
Fino, fino...

A jeli ste šta ukralo?  Smile

kad se setim proslog puta... imao sam pljuga za mesec dana...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Samsung Galaxy S2

Батине је добио издајник Бранковић Бошко.
 Smile
Ako i treba!

Krecu stvari na bolje,ljudi pocinju da otvaraju ochi i prestaju da veruju u bajke koje prica Tadic, evo sve vise ljudi za koje znam da podrzavaju DS osuduju izdajicu Tadica i niko se ne slaze sa hapsenjem heroja Radovana.
Ajmo na noge Srbijo! Svi na trg!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ko ne voli Radovana ne doceko Djurdjevdana!!!  Radovane ti si nas bog cjela RS je uz tebe. Veliki pozdrav iz Doboja za pravu bracu u Srbiji koji vole Radovana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
tebi stalno kradu patike.... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Znaci opravdavas napad na snimatelja? Napao ih je kamerom?

Smile..... Smile

ozbiljno....koliko se god ja neslagao i sa tim demonstrantima i sa b 92 ti shabani sa te televizije moraju shvatiti da tu nisu dobrodosli....i nemoj mi pricati sad o pravima novinara,o nekom velikom poslu koju ta televizija kao obavlja za srbiju bla,bla....

Shvatiti da nisu dobrodosli Smile .. Da.. Panduri nisu dobrodosli na utakmicama.. Zasto dolaze? Pa to im je jebeni posao.

ja sam imao bliski susret sa ekipom b92 i njihovom ekstremno nesnosnom i bezobraznom reporterkom kad je htela da me anketira na ulici....samo sam joj rekao da ako mi se ona i njen snimatelj ne sklone sa puta da cu se ja sam pobrinuti za to....nestali su u magli Smile

Wow. Smile

aman patike neke...  Smile

Cekaju da uhapse Mladica tokom jeseni.. taman da izadje kolekcija jesen/zima 2009.. sad je vec probrana roba.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
aman patike neke... Smile
Чекај да ти дају део од 5.000.000$, па иди па купи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Znaci opravdavas napad na snimatelja? Napao ih je kamerom?

Smile..... Smile

ozbiljno....koliko se god ja neslagao i sa tim demonstrantima i sa b 92 ti shabani sa te televizije moraju shvatiti da tu nisu dobrodosli....i nemoj mi pricati sad o pravima novinara,o nekom velikom poslu koju ta televizija kao obavlja za srbiju bla,bla....

Shvatiti da nisu dobrodosli Smile .. Da.. Panduri nisu dobrodosli na utakmicama.. Zasto dolaze? Pa to im je jebeni posao.

ja sam imao bliski susret sa ekipom b92 i njihovom ekstremno nesnosnom i bezobraznom reporterkom kad je htela da me anketira na ulici....samo sam joj rekao da ako mi se ona i njen snimatelj ne sklone sa puta da cu se ja sam pobrinuti za to....nestali su u magli Smile

Wow. Smile

Cekaju da uhapse Mladica tokom jeseni.. taman da izadje kolekcija jesen/zima 2009.. sad je vec probrana roba.. Smile
naravno da je posao.....a tako ima poslova uz koje idu i rizici....dragi snimatelj je preuzeo rizik i dobio po usima Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Батине је добио издајник Бранковић Бошко.
 Smile
Ako i treba!

Krecu stvari na bolje,ljudi pocinju da otvaraju ochi i prestaju da veruju u bajke koje prica Tadic, evo sve vise ljudi za koje znam da podrzavaju DS osuduju izdajicu Tadica i niko se ne slaze sa hapsenjem heroja Radovana.
Ajmo na noge Srbijo! Svi na trg!

Demokratija ,nema sta.Ovo je naravno sarkazam.Slavite prebijanje neduznog coveka.Pacenici,bolje nadjite devojke a ne da frustraciju lecite patriotizmom iz fotelje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.