Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 216103 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja ovo ne mogu da pratim. Imam i druga posla.
U Hagu, sinoc rece jedan Seki prelazi na pomocno igraliste i nastupa velika ajkula Radovan.

Gledam Kandicku (imao sam razumevanja), ali sada je sve prekrdasila.
Kao zbog Radovana ce Srbija za genocid.
Pa jel zna glupaca zbog cega je Srebrenica? Zato sto su unroforci naoruzavali enklavu, a balije izlazile i ubijali Srbe.
Jel zna glupaca da su ih Ratko i Radovan bas zbog toga vezali za bandere?
Oni prljavi Francuzi i Holandjani, koji su uzimali ispod stola pare od Alije Balije su doturali tim nesretnicima oruzje.
Za one Srbe sto su pobili za pravoslavni Bozic, i 80 hiljada je malo.
Uz to, taj njihov komandant, koji je toliko neodgovorno gurnuo u smrt svoje, mislim na Orica, treba njegove balije da ga nabiju na kolac.
Zar je mislio da se Srbi nece osvetiti?

Pa nemojte gledati posledicu, gledajte uzrok takvog zverstva.
I sta su ocekivali od Mladica? Da mu iz neutralne zone ubijaju vojnike, a on da cita dopise iz UN?
Pa da ih nije slistio ispao bi pizda. Da ja nesto postujem pa da onda mi ubijas vonika kome ja kazem: ne pucaj, jer je primirje, neutralna zona. Pa naredio bi: nema kamen na kamenu da ostane.

Greska je bila sto ih nije pokokao odmah, ne da ih likvidira kao zarobljene. Iako sam uveren da to nije Mladic naredio.
slazem se Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Samo retki nađu retke.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 514
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple iPhone 6s
ma sve je to bruka, ali Srbi kao Srbi, nista novo...
IP sačuvana
social share
Love to be loved.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米

Incidenti i na trećem protestu zbog Karadžića
Cetvrtak, 24. jul 2008. 19:10    

Treći dan zaredom nekoliko stotina pristalica haškog optuženika Radovana Karadžića protestovalo je u Beogradu zbog njegovog hapšenja, a posle serije incidenata razišli su se oko 18,30 sati.

Odmah nakon okupljanja na Trgu Republike, Karadžićeve pristalice su krenule u šetnju centrom Beograda.

Najpre su bacali petarde ispred ambasade Turske, a zatim se izdvojila jedna grupica koja je fizički napala snimatelja Televizije B92 i udarila ga nekoliko puta.

Policija nije bila u blizini kada se dogodio incident, a snimatelj RTV B92 od zadobijenih povreda nije mogao da hoda.

Predstavnici desničarskih organizacija pevali su kosovske pesme i skandidari "Ustani Srbijo", "Radovane" i "Izdaja".

Demonstranti su zatim ušli u ulicu Kralja Milana, gde su se na nekoliko minuta zadržali kod zgrade Narodne skupštine i Predsedništva, upućujući uvrede Borisu Tadiću.

Na čelu kolone bio je Radovanov brat Luka Karadžić sa narodnim poslanicima Srpske radikalne stranke (SRS) Vjericom Radetom, Lidijom Vukićević, Gordanom Pop Lazić i drugima.

Okupljeni, njih između 200 i 300, nosili su zastave SRS i slike sa likom Karadžića i drugog haškog optuženika Ratka Mladića, kao i zastave sa likom lidera SRS Vojislava Šešelja i plakate sa natpisom "Ulica Ratka Mladića".

Prethodno, na skupu na Trgu Republike, gde su se okupili i poslanici poslanici SRS, kao i romski aktivista Dragoljub Acković, upućen je poziv građanima širom Srbije da organizuju svakodnevne proteste..

Okupljenima se obratio Karadžićev brat Luka koji je rekao da visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Miroslav Lajčak već treći dan ne izdaje dokumente kako bi Karadžićeva porodica mogla ga poseti u Beogradu pre izručenja Haškom tribunalu.

On je ocenio da je to elementarno kršenje ljudskih prava i podsetio da čak i porodica Bin Ladena može slobodno da se kreće, ali ne i Karadžići i to samo zato što su Srbi.

Gordana Pop Lazić pozvala je građane širom Srbije da se u svojim mestima i gradovima svakog dana okupljaju u što većem broju, kako bi izrazili protest zbog hapšenja Karadžića "i pokazali kako nas nisu ubili".

Mondo
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5300
Na protestu napadnut snimatelj B92

Snimatelj B92 Boško Branković prebijen je večeras na mitingu predstavnika nacionalističkih organizacija i Srpske radikalne stranke, koji protestuju zbog hapšenja haškog opruženika Radovana Karadžića. Učesnici demonstracija napali su Brankovića u okolini ambasade Turske i razlupali mu kameru. Branković se nalazi u Urgentnom centru, a povređeno mu je koleno, javlja reporter B92.

Ovom incidentu prethodio je napad na fotoreportera Foneta, kome su demonstranti razbili fotoaparat.

Podsetimo, zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je, povodom pretnji novinarima i snimateljima, koji su 13. jula bili na licu mesta ubistva Saše S. na bazenu u Zaječaru, naložio da se novinari zaštite po svakom osnovu od bilo koje vrste pritiska i napada, kako bi mogli objektivno da informišu javnost.

Policija je tadašnji napad na novinare kvalifikovala kao ometanje službenog lica u obavljanju svog posla, a ministar policije Ivica Dačić tada je najavio da će se tako i ubuduće postupati.

Skup pristalica haškog optuženika Radovana Karadžića završen je oko 18:30 sati posle obraćanja potpredsednika Skupštine Srbije Božidara Delića.

Nekoliko stotina ljudi okupilo se danas da protestuje zbog hapšenja Karadžića. Policijske snage u opremi za razbijanje demonstracija bile su raspoređene ispred državnih institucija u ulicama kojima se kreću demonstranti.

Predstavnici nacionalističkih organizacija, posle okupljanja na Trgu Republike, otišli su u protestnu šetnju gde su napravili nekoliko incidenata. Demonstranti su krenuli Dečanskom ulicom ka Bulevaru revolucije, a zatim skrenuli u Ulicu Kneza Miloša.

Najpre su bacali petarde ispred ambasade Turske, a zatim se izdvojila jedna grupica koja je fizički napala snimatelja Televizije B92 i udarila ga nekoliko puta. Policija nije bila u blizini kada se dogodio incident, a snimatelj RTV B92 zadobio je povrede noge.

Demonstranti su zatim ušli u ulicu Kralja Milana, gde su se na nekoliko minuta zadržali kod zgrade Narodne skupštine i Predsedništva, upućujući uvrede predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Na čelu kolone blii su Radovanov brat Luka Karadžić sa narodnim poslanicima Srpske radikalne stranke Vjericom Radetom, Lidijom Vukićević, Gordanom Pop Lazić i drugima.

Okupljeni, kojih je bilo oko 300, nosili su zastave SRS i slike sa likom Karadžića i drugog haškog optuženika Ratka Mladića. Takođe, nosili su i zastave sa likom lidera SRS Vojislava Šešelja i plakate sa natpisom "Ulica Ratka Mladića".

Demonstranti su se Ulicom Kralja Milana zaputili ka Trgu republike, gde su završili protest. Na njihovoj trasi nije bilo mnogo policije, ali su u okolnim ulicama stacionirane snage u opremi za razbijanje demonstracija.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 19:45:14 od Orange_crush »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
@I Posle Mene JAA

A sta ako ce tebe iz DS-a? Smile

Pa ne znam...cek da se prvo uclanim ili bar glasam za njih, pa cu onda razmisljati o tim strasnim posledicama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Наравно прави број је био 3.000 - 5.000 људи, али  ... неко ужива у Слобиним ципелама. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
a snimatelj RTV B92 od zadobijenih povreda nije mogao da hoda.

jadan snimatelj b 92....alarmirati ujedinjene nacije i sve moguce nvo organizacije za ljudska i za prava meduza....sve demonstrante uhapsiti i bez sudjenja streljati i njih i njihove kompletne familije do 6 kolena  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 19:49:20 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Citat

Pa ko mu je kriv...sto ne radi neki posten posao?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Наравно прави број је био 3.000 - 5.000 људи, али  ... неко ужива у Слобиним ципелама. Smile

Napravio si gresku u kucanju.. iza 3 i 5 ti fali jos po jedna nula Smile ..kakvih crnih 5000 ljudi?

Citat

jadan snimatelj b 92....alarmirati ujedinjene nacije i sve moguce nvo organizacije za ljudska i za prava meduza....sve demonstrante uhapsiti i bez sudjenja streljati i njih i njihove kompletne familije do 6 kolena  Smile

Znaci opravdavas napad na snimatelja? Napao ih je kamerom?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy S2
Наравно прави број је био 3.000 - 5.000 људи, али  ... неко ужива у Слобиним ципелама. Smile

Napravio si gresku u kucanju.. iza 3 i 5 ti fali jos po jedna nula Smile ..kakvih crnih 5000 ljudi?

Citat

Znaci opravdavas napad na snimatelja? Napao ih je kamerom?

Ma ja ne zalim te smradove iz B92 tacnije srecan sam zbog toga, a B92 treba ukinuti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.