Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 217374 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Primetio sam jednu zanimljivu stvar, a to je da je dosta njih koji su mitingovali imali izdanje Kurira na kojoj je izjava druga Mrksana, koji je gle cuda clan Vlade sto je uhapsila onog zbog kojeg se protestuje. Jako interesantno.  Smile Smile

Protesti ce da budu dok se ne isporuci u Hag?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sad vam ni SPS nije dobar... e, golubovi prevrtaci... Smile

A ti samo malo povremeno "bocneš" čim se stišaju strasti Smile Smile

Jednoumlje nikako nije dobro...

Tu se apsolutno slažem. Da svi isto mislimo bilo bi dosadno a samo sa razmjenom različitih ideja i mišljenja možemo napredovati.
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Nama su rekli da ne vrijedi da protestujemo u BL, nego ćemo se organizovati pa pravac HAG.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple N73

@ Predrag_ NK

jel treba da se rasplačem na tvoju tužnu priču. Te priče o ugroženosti Srba smo popušili početkom 90-ih, sad teško to prolazi. Ta fora je prošla krajišnicima koje je zaista Tuđman ugrožavao, a vas u CG niko ne maltretira zato što ste Srbi, već zato što ste nelojalni svojoj domovini.

Ма немој, ти ћеш из Земуна да ми причаш да ли су људи који се изјашњавају као Срби у ЦГ угрожени или не!!! И ти ћеш да ми кажеш ако нисам уз власт, да сам нелојалан својој домовини!!! Теби стварно фали нека даска у глави, а чини ми се да си од ове сорте која нам овамо кроји капу, уводи црногорски језик (који покушавају што више да направе сличним хрватском), црногорску цркву и химну коју је скоро читаву написао освједочени црногорски усташа!!! Како ти можеш да знаш јесмо ли се угрожени или не?? Не дај Боже да су сви Срби као ти и да сјутра треба да браниш Србију! Завукао би се у мишју рупу!!
Жао ми је што такви постоје и далеко вам лијепа кућа.  Smile Smile Smile Smile

И добро мишеви, разносачи и остале креатуре јесте ли скупили муда да дођете данас у 17ч на трг да нам изнесете свој позитиван став о хапшењу? Smile
Nemoj tako! Oni svoje stavove brane "dostojanstveno".Kako bi tek državu branili da zatreba? Vjerovatno isto tako dostojanstveno! Smile Smile Smile

Да,да, достојанствено из Швабије, Шведске... Држали би палчеве док би гледали преко ТВ-а!
Браћо са вама смо...
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 13:14:45 od Predrag_NK_77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ВУЈАЧИЋ НАЈАВИО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ

БЕОГРАД, 24. јул 2008. (ФоНет) - Правни заступник хашког оптуженика Радована Караџића Светозар Вујачић најавио је данас подношење кривичне пријаве против НН лица због киднаповања његовог брањеника.

Вујачић је новинарима испред Специјалног суда рекао да су му се јавила три путника из аутобуса на линији 73 који могу да посведоче да је он ухапшен у петак 18. јула, а не у понедељак, како је званично саопштено.

Према његовим речима, ради се о очевицима "са именом и презименом који могу да потврде да је хапшење било у петак", јавио је Б92.

Караџић је киднапован и држан три дана незаконито, без знања и сагласности истражног судије, рекао је Вујачић, додајући да је Караџић од њега тражио да поднесе кривичну пријаву против НН лица.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3

@ Predrag_ NK

jel treba da se rasplačem na tvoju tužnu priču. Te priče o ugroženosti Srba smo popušili početkom 90-ih, sad teško to prolazi. Ta fora je prošla krajišnicima koje je zaista Tuđman ugrožavao, a vas u CG niko ne maltretira zato što ste Srbi, već zato što ste nelojalni svojoj domovini.

Ма немој, ти ћеш из Земуна да ми причаш да ли су људи који се изјашњавају као Срби у ЦГ угрожени или не!!! И ти ћеш да ми кажеш ако нисам уз власт, да сам нелојалан својој домовини!!! Теби стварно фали нека даска у глави, а чини ми се да си од ове сорте која нам овамо кроји капу, уводи црногорски језик (који покушавају што више да направе сличним хрватском), црногорску цркву и химну коју је скоро читаву написао освједочени црногорски усташа!!! Како ти можеш да знаш јесмо ли се угрожени или не?? Не дај Боже да су сви Срби као ти и да сјутра треба да браниш Србију! Завукао би се у мишју рупу!!
Жао ми је што такви постоје и далеко вам лијепа кућа.  Smile Smile Smile Smile

И добро мишеви, разносачи и остале креатуре јесте ли скупили муда да дођете данас у 17ч на трг да нам изнесете свој позитиван став о хапшењу? Smile
Nemoj tako! Oni svoje stavove brane "dostojanstveno".Kako bi tek državu branili da zatreba? Vjerovatno isto tako dostojanstveno! Smile Smile Smile

Да,да, достојанствено из Швабије, Шведске... Држали би палчеве док би гледали преко ТВ-а!
Браћо са вама смо...
Nemoj se ti meni brate ništa brinuti i nervirati. Ovi pojedinci, da ih drugačije ne zovem, jadni su i treba impomoći da shvate gdje srljaju. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
ВУЈАЧИЋ НАЈАВИО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ

БЕОГРАД, 24. јул 2008. (ФоНет) - Правни заступник хашког оптуженика Радована Караџића Светозар Вујачић најавио је данас подношење кривичне пријаве против НН лица због киднаповања његовог брањеника.

Вујачић је новинарима испред Специјалног суда рекао да су му се јавила три путника из аутобуса на линији 73 који могу да посведоче да је он ухапшен у петак 18. јула, а не у понедељак, како је званично саопштено.

Према његовим речима, ради се о очевицима "са именом и презименом који могу да потврде да је хапшење било у петак", јавио је Б92.

Караџић је киднапован и држан три дана незаконито, без знања и сагласности истражног судије, рекао је Вујачић, додајући да је Караџић од њега тражио да поднесе кривичну пријаву против НН лица.

Nego sta,odmah krivicna prijava...da vidimo koliko je pravna ova drzava i da li je... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple N73
Нажалост, код нас их има колико год хоћеш, нису у питању појединци. Продали би вјеру за вечеру. Пих!
Поздрав за искреног и часног Србина.
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 13:35:23 od Predrag_NK_77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Нажалост, код нас их има колико год хоћеш, нису у питању појединци. Продали би вјеру за вечеру. Пих!
Поздрав за искреног и часног Србина.
 Smile Smile Smile
Čast je jedino što čovjeka čini čivjekom. Ovi ostali će biti asimilirani i pretvoreni u buduće konjušare i duhovni jad!  Pozdrav svoj braći u CG i staroj Hercegovini Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 13:45:11 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ja ratujem sam

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 471
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Na putu do kandidature za članstvo u EU Srbiji bi mogla da se udari još jedna prepreka: zahtev da odustane od najavljene inicijative da preko Generalne skupštine UN od Međunarodnog suda u Hagu zatraži mišljenje o legalnosti proglašenja i priznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.
Tragom Kušnerove izjave "da je malo čudno da Srbi smatraju da neke zemlje EU ne poštuju zakon, a žele da im se pridruže" u Ke dOrseju u Parizu potvrđuju kontradiktornost između zahtjeva da sud iznese mišljenje i kandidature za članstvo.
Izvori bliski francuskom ministarstvu spoljnih poslova kažu da vodeće zemlje članice EU neće dozvoliti da se dovede u pitanje legalnost njihovih odluka, ukoliko se želi savez sa njima...."
Večernje Novosti

Eto ti, a ja taman pomislio da sada možemo u civilizaciju Smile
Ali dobro,Mladić,odustajanje od tužbe,pristajanje na civilnu misiju na Kosovu,pristajanje na dobrosusedske odnose sa Kosovom,malo veća ovlaštenja Vojvodini... Pa nije to puno. I onda u Evropu i civilizaciju sa bratskom Slovenijom,Austrijom,Njemačkom...gdje će nas svi voljeti i govoriti nam da smo civilizovani.URRAAA!!!  
IP sačuvana
social share
"Svet može da bude samo u meni. Izvan mene,to nije moje"
David Albahari
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.