Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 216554 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
meni ceo komsiluk bio u zatvoru  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Dolazićete vi po puru u Srbiju uskoro, a mi smo dobri pa ćemo vam pomoći... Smile

Halo trgovče palentom budžet grada Zagreba je 1 milijarda eura, provjeri kolko je to više od Beogradskog budžeta i ne laprdaj.

Prošlogodišnje stanje:

http://www.poslovni.hr/39665.aspx
Smile Smile Smile pa jel vam Zagreb cijela Hrvatska! Gradonačelnik ga je napunio mešetarenjem gradskim zemljištem. Ljudi vam tonu sa zgradama a poslije ih ko pse tjerate. Što njima ne kažeš za tu mlilijardu. U suštini ne zanimate me, nego vam kažem da čistite u svom dvorištu. Ja ne laprdam nego posmatram šta radite. Usput pura i palenta nije isto!
P.S.
Koliko vam je ono dug države?

Mi se zadužujemo za gradnju infrastrukture dok vasi politicari trguju optuzenicima zbog vlastitog interesa.Ti naravno ne kapiras u cemu je razlika, jel tako?
Ma kapiram ja samo i gledam vaše televizije i nisam siguran da je sve tako bajno. Pa skoro da ste bankrotirali, a sve vam uzimaju stranci. U svakom lučaju vam želim svu sreću...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 18:29:44 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Novi skup podrške Karadžiću Sreda, 23. jul 2008. 18:04

Drugi dan zaredom pristalice haškog optuženika Radovana Karadžića okupili su se na Trgu Republike u centru Beograda, dajući podršku nekadašnjem lideru bosanskih Srba.

U utorak je bilo oko 200 pristalica Karadžića, uglavnom pristalica nacionalističkog pokreta "Obraz", a u sredu se okupilo 400 ljudi, uglavnom pristalice Srpske radikalne stranke, javio je reporter MONDA.

Okupljeni imaju zastave SRS i barjake sa likom Vojislava Šešelja, a među demonstrantima je i nekoliko poslanika te stranke. Skandiraju Radovanu Karadžiću, ali i uvredljive poruke na račun ministra policije Ivice Dačića.

Agencije javljaju da je na skupu zapaljena zastava Socijalističke partije Srbije.

Za razliku od prvog protesta u utorak, policija u sredu nije raspoređena na Trgu Republike, već oko njega. Pripadnici Žandarmerije su raspoređeni i kod Narodnog pozorišta i na Terazijama.

Među okupljenima je i šest Rusa koji su se popeli na spomenik knezu Mihailu Obrenoviću i nose zastavu ruskih desantnih jedinica i pevaju svoje pesme.

Na protestu su brat Radovana Karadžića, Luka Karadžić, romski aktivista Dragoljub Acković i poslanica SRS-a Vjerica Radeta.

Ona je okupljenim novinarima rekla da su se protestu pridružili i poslanici i odbornici SRS-a. "Ovo je uigravanje za veliki miting koji SRS organizuje početkom sledeće nedelje", rekla je Radeta.

Nazivajući predsednika Srbije Borisa Tadića i vladu Srbije izdajničkom vlašću, ona je najavila da će pozvati Demokratsku stranku Srbije i Novu Srbiju da zajedno organizuju miting.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 18:30:57 od Zeljkovic50 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Biće da si zaboravio "patriotska" vremena iz devedesetih
A ti si zaboravio peti oktobar i "demokratsku" sablju !
Nisi bio u Bgd-u da vidiš kako su se kockasti-mrštavi ćelavci zavukli u pacovske rupčage a pre toga se qrčili masovno.U toku sablje pošten svet je disao slobodnije verovao ili ne.Svi smo slobodnije disali.Što se same akcije Sablja tiče sve najbolje.Tu sje otkriveno i završilo u bajboku dosta bitangi i mufljuza.Za sve koji su nevinoi proveli vreme u zatvoru mogu da kažem da mi je žao a mnogi od njih su novčano obeštećeni.
  Inače,sve ovo priča ti čovek koji policiju ne podnosi Smile

Usput,zar treba da te podsećam na devedesete ili ti je bilo predobro?
 To je strahota šta su radili sps i jul a bogami i srs jedno vreme.Nakaze koje se pozivaju na patriotizam.
-To je radio Hitler,to radi Mugabe,to rade svi diktatori.Da ti nacrtam?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Ma kapiram ja samo i gledam vaše televizije i nisam siguran da je sve tako bajno. Pa skoro da ste bankrotirali, a sve vam uzimaju stranci. U svakom lučaju vam želim svu sreću...

Stranaca se kao plase ( samo da zajase na vlast ako je ikako moguce ) samo nasi pandani vasih patriJota.Stranac nije politicki faktor u drzavi, nece uzeti vlast niti ce odnijet drzavu na ledjima u svoju drzavu.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 18:37:58 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Citat

Stranaca se kao plase ( samo da zajase na vlast ako je ikako moguce ) samo nasi pandani vasih patriJota.Stranac nije politicki faktor u drzavi, nece uzeti vlast niti ce odnijet drzavu na ledjima u svoju drzavu.
Ako tebi ne smeta meni još manje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat

Meni ne smeta, ja radim sa strancima vec vise od 8 godina i nisam se ni jednom osjecao niti ugrozen niti prevaren,
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Citat

Meni ne smeta, ja radim sa strancima vec vise od 8 godina i nisam se ni jednom osjecao niti ugrozen niti prevaren,
Bravo za tebe. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Samsung Galaxy S2
Српска радикална странка и све патриотске организације позивају Вас на протесте поводом хапшења др Радована Караџића које ће се свакодневно одржавати на Тргу републике у Београду с почетком у 17 часова.

Слобода за Караџића!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Jao bože mili ko poziva na  protest?Sve same patriJote to jest fejkeri koji su ovu zemlju doveli do dna dna.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.