Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213786 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
        Braco Srbi postoji igra koja se zove sah. Kazu ljudi da je dobro igram u toj igri postoji kombinacija zrtvovanja. Zrtvujes lovca uzimas topa, zrtvujes topa dobijas partiju ili bolju poziciju. U ovom slucaju moramo da primenimo tu strategiju Republika Srpska u ovom slucaju ima bolju poziciju da opstane jer je medjunarodna zajednica tvrdila da Republika Srpska stiti Radovana Karadzica sto nije bilo tacno i to su redovno koristila kako bi napakostili Republici Srpskoj. A sta ce sad, ispada da su lagali celo vreme. Kada zrtvujes figuru u sahu rizikujes ali ako si dobar igrac redovno dobijas. Politika to je velika partija saha poteze treba povlaciti pametno i ponekad primeniti taktiku Zrtvovanja. Jebiga ja nisam srecan sto je Radovan pao ali sada tu ne mozemo nista uraditi da dubimo na trepavicama.
Ma sta te glava boli za RS kad dodje EU svakako nece nista biti

Greška REpUBlIKA SrPSKA je sada jača nego ikad. Što je više napadate mi je više volimo i branimo.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

5. oktobar je bio revolt velike vecine gradjana Srbije. Juce na ulicama Bg-a bilo 200 huligana, koji su jedva cekali da polupaju izloge (valjda izlozi imaju veze sa Radovanom Karadzicem ... valjda). Druga stvar, povod je bio drugi, tada je to bila kradja izbora i krsenje zakona, danas se grad rusi zbog postovanja zakona i medjunarodnog prava. Definitivno sa tim ljudima nesto nije ok.
Smile Smile Smile Dječak, gdje ti to vidiš međunarodno pravo. Možda kod Amera ili kod Evropljana koji oslobađaju ljude koji su u krvi do koljena. Očigledno očni vid 0.
P.S.
Vjerovatno tako pričaš jer nisi vidio uživo posljedice dejstva pojedinih, koje je unarodno pravo oslobodilo. Razumijem te jer kada se to događalo ti si bio mali. Zato nemoj puno granati, nije fino.. Smile
To koliko ja imam godina je diskutabilno. radovan treba da se pojavi u Hagu, pa neka se izbori za svoje mesto pod Suncem. To je bio slucaj i sa Oricem i sa Haradinajem. Bitno je da se on tamo pojavi. Pa kakva je to logika, "necu na sudjenje, jer ce me okriviti". Iz toga sledi samo jedan zakljucak, da ti i jesi kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
@milisav
milane jabuko sa grane
Pa nebudi euforican znam krivo ti je pa sta sad
kazu zagorci bomo vidli ko je jel sranje
jedan ocigledno nije jal gosp Naser ili radovan jadovan
PS nema kod mene moje tvoje ja sam crveni sve je nase hahaaha
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Deface-ovan sajt Natase Kandic Smile

http://www.natasakandic.com/
jesi to ti uradio
neko je jeste a ti verovatno neces saznati ko  Smile
svaka cast Vucicu Smiley da li ja ovo izgovaram jbt  Smile Smile

a, di je Toma? Smiley
kopa grobove Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Лука:Радован Караџић је задовоља третманом у притовру

БЕОГРАД, 23. јула (Тањуг) - Лука Караџић изјавио је данас Тањугу да је његов брат, хашки оптуженик Радован Караџић, задовољна третманом који има у противорској јединици Специјаног суда у Београду у којој је од понедељка увече.

"Мој брат, адвокат и ја немамо ама баш никаквих замерки на понашање запослених који су веома коректни", рекао је Лука Караџић, додајући да очекује да ће и данас посетити ухапшеног брата.

Он је изразио задовољство и што је премијер Републике Српске Милорад Додик изјавио да ће се код високог представника за БиХ Мирослава Лајчака заложити да породица његовог брата добије дозволу за излазак из земље како би у притворској јединици посетили Радована Караџица, пре него штон буде испоручен Хашком трибуналу.

Додик је синоћ рекао да су хапшењем Радована Караџића престали да постоје разлози за спречавање изласка његове породице из БиХ и да би требало да им се омогући да опутују у Београду о посте Караџића.

Нико не треба да сумња у помоћ Владе РС породици Радована Караџића, рекао је Додик који је подсетио да то раније није било могуће јер би се то третирало као помоћ мрежи оптужених за ратне жлоцине.

Лука Караџић је рекао да очекује да ће данас поново видети брата, јер је, каже, Радован, тражио да му се однесе нека одећа за преобуку и средства за личну хигијену.

Он је нагласио да његов брат не штрајкује глађу и да није тачно да одбија храну.

"Он је на посебном режиму исхране тако што по неколико дана не једе храну већ само узима течност и воће, а потом има одређене дане када се храни нормално. Није, дакле, реч ниокаквом штрајку глађу и то истражни судија зна", рекао је Лука Караџић.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3

5. oktobar je bio revolt velike vecine gradjana Srbije. Juce na ulicama Bg-a bilo 200 huligana, koji su jedva cekali da polupaju izloge (valjda izlozi imaju veze sa Radovanom Karadzicem ... valjda). Druga stvar, povod je bio drugi, tada je to bila kradja izbora i krsenje zakona, danas se grad rusi zbog postovanja zakona i medjunarodnog prava. Definitivno sa tim ljudima nesto nije ok.
Smile Smile Smile Dječak, gdje ti to vidiš međunarodno pravo. Možda kod Amera ili kod Evropljana koji oslobađaju ljude koji su u krvi do koljena. Očigledno očni vid 0.
P.S.
Vjerovatno tako pričaš jer nisi vidio uživo posljedice dejstva pojedinih, koje je unarodno pravo oslobodilo. Razumijem te jer kada se to događalo ti si bio mali. Zato nemoj puno granati, nije fino.. Smile
To koliko ja imam godina je diskutabilno. radovan treba da se pojavi u Hagu, pa neka se izbori za svoje mesto pod Suncem. To je bio slucaj i sa Oricem i sa Haradinajem. Bitno je da se on tamo pojavi. Pa kakva je to logika, "necu na sudjenje, jer ce me okriviti". Iz toga sledi samo jedan zakljucak, da ti i jesi kriv.
Ma kako ne kontaš, i ti i drugi tvog konta. Nemam ja ništa protiv da odgovara, ali taj sud je smijurija i nema nikakve objektivnosti a kamo li pravde. A što se tiče moje krivice, NiKad niko iz moje jedinice se nije ogriješio o ratne zakone i pravo. Na to sam ponosan.  Ko je namjerno ubio nevinog čovjeka neka gori u paklu, ali za suđenje treba pravda a Hag to nije.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 11:58:48 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Фигаро: ЦИА вероватно омогућила хапшење Карадзића

ПАРИЗ, 23. јула (Тањуг) - Америчка обавештајна служба, ЦИА, вероватно је олакшала хапшење бившег политичког лидера босанских Срба Радована Карадзића, пише данас француски дневник "Фигаро".

"Његово хапшење је вероватно омогућила нека страна западна служба, највероватније ЦИА, која има центар за телефонска прислушкивања на планини Игман и више припадника који раде у безбедносној служби у Београду", пише "Фигаро" на основу информација које је добио од француског шпијуна, генерала Филипа Рондоа, који је 10 година био на трагу Караџића у оквиру екипе бившег главног хашког тужиоца Карле дел Понте.

Рондо, који је последњих година у Француској био у центру неколико афера у самом врху државе, укључујући и аферу "Клирстрим", објашњава овом листу како су француски агенти и агенти ЦИА у неколико прилика били надомак да ухвате лидера босанских Срба у Босни и Херцеговини.

Према њему, 1999. године акција је пропала зато што је Караџићев телохранитељ у последњем тренутку одбио да изда свог шефа, док је 2000. године лоциран у околини Требиња на основу телефонског прислушкивања, али су француски војници у оквиру Сфора стигли сувише касно.

Француски шпијун оцењује да је главни проблем за оперативне делатности у Србији, за разлику од Босне где су француске тајне службе имале пуну слободу, био тај што је "Београд увек одбијао да дели обавештајне податке добијене прислушкивањем са другим обавештајним службама".

Он додаје да су француски обавештајци имали добру сарадњу са српском војном обавештајном службом, али не и са БИА-ом.

"Фигаро" износи хипотезу да је БИА покривала Караџића, наводећи као "интригантан детаљ" то што је њен директор, Раде Булатовић, поднео оставку пре десетак дана.

"Да ли је одбио да покрива хапшење Караџића?", пита се новинар, додајући да је сигурно да се од доласка нове владе у Београду променила Караџићева ситуација.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
svaka cast Vucicu Smiley da li ja ovo izgovaram jbt  Smile Smile

a, di je Toma? Smiley

Deface-ovan sajt Natase Kandic Smile

http://www.natasakandic.com/
jesi to ti uradio

Zini da ti kaze. Wink
sepuri se kolegice
pa da znamo i oficijelno  Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Pa naravno da mi je krivo kada oslobode Orica za koga ceo svet zna da je "tezak" nekoliko stotina, mozda i hiljada "srpskih glava", od koji je dosta svojerucno prikupljao. Krivo mi je i kada oslobode Haradinaja za koga opet ceo svet zna da je je zlocinac kakav se posle Hitlera rodio nije, na cijem sudjenju se slucajno ne pojavi 90% svedoka, deo zato sto su slucajno ubijeni, a deo zato sto su odjednom odustali od svedocenja. Krivo mi je kada se oslobodi covek koji se SLIKAO sa nekoliko srpskih GLAVA u rukama i cak nije ni poricao da je fotografija autenticna. KRIVO mi je i sto mi posle ti i takvi kao ti govore kako je to pravedan sud i kako neko bilo ko, zvao se on Karadzic ili kako vec, treba da ide tamo da "dokazuje svoje nevinost" (to mi je posebno draga fraza, posto i ako nemam veze sa pravom znam da se nikada ne dokazuje nevinost nego krivica). Dakle ja sam covek jer su za mene zlocinci zlocinci, zvali se oni Radovan ili Naser. Vecina ljudi vidi samo jednu stranu i kako takve osobe nazvati ja ne znam, znam samo da ja ne mogu da ih zovem ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Јовановић: Хапшење Караџића победа грађанске Србије

БЕОГРАД, 23. јула (Тањуг) - Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић оценио је данас да је хапшење хашког бегунца Радована Караџића победа грађанске Србије, али да је због међународних обавеза и примене С С П-а, потребно брзо ухапсити и преосталу двојицу бегунаца.

У писаној изјавио достављеној Тањугу Јовановић је истакао да је хапшење Караџића победа и ЛДП-а, који годинама инсистира да се оптужени за геноцид и ратне злочине ухапсе и изруче Хашком трибуналу.

"Усвајање европских вредности треба да, кроз суђења извршиоцима злочина, омогући нашем друштву да осуди и лустрира креаторе политике злочина који су и даље у прилици да утичу на будућност Србије, а колико је то важно показује и неспретно ограђивање (Ивице) Дачића и СПС-а од Караџићевог хапшења", навео је Јовановић.

Он је изразио жаљење што СПС није искористио хапшење Караџића као прилику да покаже да је спреман да се мења и способан да преузме одговорност за суочавање Србије са политиком прошлости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.