Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214111 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
BlackBerry 8800
Da,trebalo bi da branimo stoku,koja je za 3 dana naredila ubistvo 8000 svezanih ljudi i dece.
Ти или си жртва медијске пропаганде или си злонамеран па свесно или не заобилазиш чињеницу да су ти људи и деца о којима трубиш аутобусима пребачени на територији под муслиманском контролом код Тузле, а да су убијени само они коме је Насер Орић наређивао пробој кроз обруч Србске војске, дакле у борби:

А што се тиче 3,500 Срба, сивила који јесу ГЕНОЦИДИСАНИ Насер Орићевим муџахединима, који су палили мучили и убијали систематски кога су затекли у Кравице на Бадњи дан 1993 и друга села потупо сравнили са земљлом, а Орић проглашен невин, то тебе не занима? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

svasta nesto od necega

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel 
[Svako ko je počinio zločin treba da odgovara.Ali nemoj siguran biti da je on to naredio. Pitao bih ja tebe da si gledao kako ti ubijaju porodicu. Kad mržnja proradi. Da li tad treba da ti naređuju. Ti jadni ljudi su u toku rata ubili 3500 Srba. I to sa sikirama i noževima. Pa ko je za TO odgovarao.
Ja sam za vreme rat bio u Vojsci Krajine i sve sam gledao svojim ocima...
Kad sam pokusao da sprecim da bolesnom madjaru bacimo bombu u dvoriste rekli su mi da ne verujem u srbstvo...
To vece su me naucili.Upoznao sam i Hadzica u jednom madjarskom selu i morao sam da demonstriram silu pred njim
isto za srbstvo...
Jasno je meni ljudi da vi zalite za psihijatrom i zbog njegovih knjiga,al imate zbirku Voje Seselja a i on je neki doktor... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
U tome su ga preduhitrili  oni koji su odgovorni za ubistvo starog svata, masakr u Tuzli, u Dobrovoljackoj...

ja mu toplo preporučujem neka to dokaže u Hagu...kao i te navode za bratunac...
On nista ne mora da dokazuje, dokazivanje je na tuziocu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
pa gde je sad moderator,da briše poruke kao meni noćas.
čudo da nisam još banovan Smile
u naslovu podforuma piše :  
Burek Parlament... Svidja Vam se nesto kod nasih politicara? Ne svidja Vam se? Recite slobodno...
pročitao sam i pravilnik i ni jedno pravilo nisam prekršio ,a mod. je brisao svaki moj post.
sramota za jedan ovako veliki forum da ima takve moderatore.
vidim da je ovde samo slavlje dozvoljeno pa se izgleda ne uklapam.
čudno je to da zaključke iznose ljudi koji nikad nisu videli rat sem na filmu i ljudi koji nemaju pojma o životu.
dokle će da vas obmanjuju tom evropom i zašto se toliko bojite rata i ko vas plaši ratom???
ovih dana se stidim svog porekla i sramota me je da kažem da sam Srbin kada vidim ko smo i kakav smo narod.
prodajte i svoje dupe možda će te pre u evropu.
p.s. nadam se da će post biti bar 5 min na forumu ili će mod biti brz kao i noćas Smile

Rekao sam nocas, pa da opet ponovim...posto vidim da ste delimicno poludeli...

Slobodne diskusije ne znace pljuvanje, pretnje, prozivke, provokacije i klasicno blejanje za sve pare... Svi mogu da diskutuju, postovi koji pozivaju na linc, sire nacionalnu mrznju ili imaju bilo kakav slican sadrzaj, bice obrisani bez izuzetaka.

Dvoje je banovano. Samo dvoje. Postoji dosta off topica, verovatno nista pametnije i ne znate da pisete sem: "Smrt izdajicama, smrt balijama i ustasama, smrt tadicu, itd"

Ukoliko se i dalje nastavi ovako, naravno da ce sve biti brisano, svidelo se to vama ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
[Svako ko je počinio zločin treba da odgovara.Ali nemoj siguran biti da je on to naredio. Pitao bih ja tebe da si gledao kako ti ubijaju porodicu. Kad mržnja proradi. Da li tad treba da ti naređuju. Ti jadni ljudi su u toku rata ubili 3500 Srba. I to sa sikirama i noževima. Pa ko je za TO odgovarao.
Ja sam za vreme rat bio u Vojsci Krajine i sve sam gledao svojim ocima...
Kad sam pokusao da sprecim da bolesnom madjaru bacimo bombu u dvoriste rekli su mi da ne verujem u srbstvo...
To vece su me naucili.Upoznao sam i Hadzica u jednom madjarskom selu i morao sam da demonstriram silu pred njim
isto za srbstvo...
Jasno je meni ljudi da vi zalite za psihijatrom i zbog njegovih knjiga,al imate zbirku Voje Seselja a i on je neki doktor... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ja nikad nisam morao nešto da demonstiram, jer sam bio na liniji. A ni ja ni iko iz moje jedinece se nikad nije ogriješio o ratne zakone i pravo. I na to sam ponosan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Ovo je ogromno ohrabrenje za sve one koji zagovaraju politiku ucenjivanje i uslovljavanje Srbije, jer im je ovo odlican dokaz da je Srbija zemlja beskicmenjaka i govana kojima kad opalis samar rade sve sto im kazes!

U suprotno smo se uverili devedesetih godina...Pa evo nas sve manji i manji... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson G900
E da ja vas pitam pred kojim biste vi sudom htjeli da Karadžić odgovara? Možda srbijanskim? Ako se ne varam bilo je dosta osuđujućih presuda srbijanskog suda u vezi ratnih zločina. Jesu li to bili montirani procesi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Ako je taj sud toliko antisrpski, zasto onda oslobodise Radica, jednog od Vukovarske trojke

hmmmm jedan pusten od 1000 srba koliko ih je tamo....jedan muslim je tamo i on je pusten..Oric koji je jedini tamo on je i pusten....na svakog 100-tog srbina koji je u hagu jedan je ne srbin ...pa valjda je i njih sramota pa moraju da puste bar jednog srbina...sto je 2 godine kasnilo sudjenje Seselju???/pa njega nece zajebati kao milosevica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

svasta nesto od necega

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel 
Ти или си жртва медијске пропаганде или си злонамеран па свесно или не заобилазиш чињеницу да су ти људи и деца о којима трубиш аутобусима пребачени на територији под муслиманском контролом код Тузле, а да су убијени само они коме је Насер Орић наређивао пробој кроз обруч Србске војске, дакле у борби:
A to da su ubijeni samo u proboju gledali smo na TV-u sa Medicevim skorpionima.
Doduse par muslimana vezanih ruku mi je stvarno licilo na decu,al mozda mi je mali ekran TV-a pa nisam video a ni cuo dobro...
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
SPO: SRBIJI SE HAPŠENJEM KARADŽIĆA UKLANJA PREPREKA KA EU
22.7.2008 15:44 BEOGRAD (Tanjug) - Srpski pokret obnove saopštio je danas povodom hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića da se samo privođenjem sudu svih optuženih za ratne zločine može skinuti kolektivna krivica sa srpskog naroda.
''Istovremeno Srbiji se, kao državi, uklanja velika moralna prepreka sa njenog puta ka Evropskoj uniji'', dodaje se u saopštenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.