Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214381 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
али више немамо ни овог једног . . .  јбг
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Karadžićeva ideologija se zasnivala na ideji da ljudi različitih vjera i nacija u BiH ne mogu živjeti zajedno.
U tome su ga preduhitrili  oni koji su odgovorni za ubistvo starog svata, masakr u Tuzli, u Dobrovoljackoj...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Da,trebalo bi da branimo stoku,koja je za 3 dana naredila ubistvo 8000 svezanih ljudi i dece.
Stvarno,ova  Srbija treba dobrog psihijatra...
Ups,jedan manje... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

da ih zalim???zbog cega???sto se nebavis malo bratuncem gde su poginuli srbi..oric koji je pusten na slobodu je ubijao srbe u bratuncu koje niko ne spominje ...posle toga je mladic napao srebrnicu ..a ti se sad bavi muslimanima i idi kod njih ako ti ih je zao...meni je zao srba iz bratunca ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Da,trebalo bi da branimo stoku,koja je za 3 dana naredila ubistvo 8000 svezanih ljudi i dece.
Stvarno,ova  Srbija treba dobrog psihijatra...
Ups,jedan manje... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Svako ko je počinio zločin treba da odgovara.Ali nemoj siguran biti da je on to naredio.  Pitao bih ja tebe da si gledao kako ti ubijaju porodicu. Kad mržnja proradi. Da li tad treba da ti naređuju. Ti jadni ljudi su u toku rata ubili 3500 Srba. I to sa sikirama i noževima. Pa ko je za TO odgovarao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson K800i
Citat: Stefan7000 link=topic=366294. msg5739105#msg5739105 date=1216738371
Citat: TheG0dfather link=topic=365800. msg5739096#msg5739096 date=1216738262
Trebalo bi gradjanski rat da izbije.  .  .  .  opet treba da se pale ambasade
Kako su dobri ovi klnci. . .   :mrgreen:
Da znas da bi trebalo, a mozda bi trebalo i da gadjamo zgradu vlade nuklearkom. . .   :P

<hr />
Obavestenje&#58; Poruka je obrisana od strane moderatora ziledin (Vreme&#58; 22.  Jul 2008, 16&#58;55&#58;58)

Druze moj klinac nisam imam 28 godina. . . . Moj cale je bolestan otisao na ratiste doktori su mu napismeno dali da nesme da ide ali on je otisao jel je bila njegova duznost da brani nasu jedinu zemlju koju imamo. . . . ali za sta da bi sad neki tadic prodavao sve sto valja ovde. . . a sad kad bi me neko pozvao da se prikljucim radovanovim vojnicima da dignemo srbiju na noge otisao bi bez razmisljanja . . . malo je ljudi kao sto je radovan. . . . Da je vise radovana u ovoj zemlji zemlja bi cvetala . . . .
Da je vise ljudi kao sto je Radovan zemlja svi bi se krili i glumili deda mraza...  Smile
i cekaj prikljucis se radovanovim vojnici ma i sta onda?
Mnogi ljudi su bili na ratistu, i retko ko se vratio odusevljen Radovanom...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k750i
pa gde je sad moderator,da briše poruke kao meni noćas.
čudo da nisam još banovan Smile
u naslovu podforuma piše :  
Burek Parlament... Svidja Vam se nesto kod nasih politicara? Ne svidja Vam se? Recite slobodno...
pročitao sam i pravilnik i ni jedno pravilo nisam prekršio ,a mod. je brisao svaki moj post.
sramota za jedan ovako veliki forum da ima takve moderatore.
vidim da je ovde samo slavlje dozvoljeno pa se izgleda ne uklapam.
čudno je to da zaključke iznose ljudi koji nikad nisu videli rat sem na filmu i ljudi koji nemaju pojma o životu.
dokle će da vas obmanjuju tom evropom i zašto se toliko bojite rata i ko vas plaši ratom???
ovih dana se stidim svog porekla i sramota me je da kažem da sam Srbin kada vidim ko smo i kakav smo narod.
prodajte i svoje dupe možda će te pre u evropu.
p.s. nadam se da će post biti bar 5 min na forumu ili će mod biti brz kao i noćas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Kako su dobri ovi klnci. . .   &#58;mrgreen&#58;
Da znas da bi trebalo, a mozda bi trebalo i da gadjamo zgradu vlade nuklearkom. . .   &#58;P

<hr />
Obavestenje&#58; Poruka je obrisana od strane moderatora ziledin (Vreme&#58; 22.  Jul 2008, 16&#58;55&#58;58)

Druze moj klinac nisam imam 28 godina. . . . Moj cale je bolestan otisao na ratiste doktori su mu napismeno dali da nesme da ide ali on je otisao jel je bila njegova duznost da brani nasu jedinu zemlju koju imamo. . . . ali za sta da bi sad neki tadic prodavao sve sto valja ovde. . . a sad kad bi me neko pozvao da se prikljucim radovanovim vojnicima da dignemo srbiju na noge otisao bi bez razmisljanja . . . malo je ljudi kao sto je radovan. . . . Da je vise radovana u ovoj zemlji zemlja bi cvetala . . . .
Da je vise ljudi kao sto je Radovan zemlja svi bi se krili i glumili deda mraza...  Smile
Slažem se ali to su naše priče i mi za to trebamo suditi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ово није питање да ли неко воли Радована (дал ће видјет Ђурђевдана Smile) или не. Овдје је питање здраве памети.  Ако неко мисли да ће му се тамо судити у великој је заблуди. Он је већ осуђен. Слати некога у институцију која ће га сигурно осудити за злочине, а иста је ослободила Насера и Харадинаја нема везе са здравом логиком.  Да ли је требало да се прекине сарадња са Хагом и жртвовати улазак у ЕУ због једног човјека, одговор је НЕ. Да ли га је требало испоручити, одговор је опет НЕ. Па шта је требало радити? Одговор је муљати ко у сваким дипломатским односима. Искрено сам мислио да ће се то и десити, значи муљање и чекање да умре. Није ми пало на памет да ће га испоручити нарочито послије Орића и Харадинаја.

Све у свему наши политичари су другоразредни дипломати који, чим неко подвикне мало више на њих, пристају на све. Ово се није морало а ни требало десити.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson K800i
Kako su dobri ovi klnci. . .   &#58;mrgreen&#58;
Da znas da bi trebalo, a mozda bi trebalo i da gadjamo zgradu vlade nuklearkom. . .   &#58;P

<hr />

Slažem se ali to su naše priče i mi za to trebamo suditi
Normalno bi bilo da se za to sudi u zemlji, to si u pravu...ali sta ces kada je sve tako ispalo posle rata...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 246
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson 
Citat
U tome su ga preduhitrili  oni koji su odgovorni za ubistvo starog svata, masakr u Tuzli, u Dobrovoljackoj...

ja mu toplo preporučujem neka to dokaže u Hagu...kao i te navode za bratunac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.