Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215472 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
Bravo za hapsenje....konacno nesto da uradite.... Smile

ne znam samo kako te nije sramota da navijas za partizan jeli jel znaju tvoji grobari koje frakcije ti zastupas!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 246
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson 
kak mislite da ga oslobode kad na tw snimku iz 92 jasno i glasno prijeti nestanku jednog cijelog naroda...???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73 ME
Sve zbog tih prokletih integracija  Smile  Pitam se, kad ih sve pohapse, sta li ce sledece izmisliti, samo da nas ne prime  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU

Mile Mrksić 20 godina, Veselin Šljivančanin 5, Miroslav Radić oslobođen (Radić spada u one koji stvarno nikakve veze nisu imali sa zlocinom koji im se stavlja na teret. Toliko o Vukovarskoj trojci.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 14:03:22 od vuk sa Beljanice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
Sad sam slusao intervju bivseg nacelnika BIA-e Gorana Petrovica koji kaze, parafraziram, "Vi cete videti da je sudjenje Milosevicu i Seselju decja igra u odnosu na ovo koje ocekuje Karadzica i Mladica, sto ce Srbiju dovesti u dosta neugodan polozaj u medjunarodnoj zajednici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Car Radovan. Takvu voznju niko nije ocekivao.
Pita Larry King Radovana; zasto gledate u oci nase politicare i lazete. Odgovara Radovan: pa ja volim njihove oci. Smile Smile Smile
Negde 92-e ili 93-e ne secam se.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson K300i
Citat: Hladan_kao_Led link=topic=365800. msg5738113#msg5738113 date=1216725212
Citat: Ђенерал link=topic=365800. msg5738087#msg5738087 date=1216724921
Јебига , први пут у животу да ме боло срамота што сам србин , срамота ме било да прођем Подгорицом и погледам у очи Црногорце којима сам до јуче причао о јунаштву и јединству Срба и причао о томе како је једини издајник Чеда Јовановић , на крају је он испао и најпоштенији за њега се знало од почетка да је говно ,
али ме тадић просто шокирао сад се показало да имамо издајничку владау .   Понели су се ко највеће слине , да су га издали због косова могао бих то да прихватим , али прво су нас изјебали па смо им онда пушили и кад су га издали нису добили ништа .   Гади ми се кад видим коментаре на Б92 , кад видим колико су љјуди опседнути уласком у ЕУ , мисле све ће да цвета кад удјемо у ЕУ , и спремни су и родјеног брата да издају за шаку долара .   То више нису Срби ја нисам научио да су срби такви , нисам навикао да смо себична говна , животиње које које би продале душу да да могу да путују без виза , продали би веру за вечеру .   Ослободили смо све шиптарске криминалце и терористе јер је америка рекла да нису криви .   Незнам само како ће кад једном умру да изађу пред Лазара и шта ће му рећи .   Изгледа да се обистинило пророчанство да ће сви Срби стати под једну крушку , изгледа да нас је прабих срба приближно толико остало .   А издајнике да Бог да стигла Лазарева клетва .   Колико год их мрзели треба да се угледамо на Хрвате они своје Генерале и Вође не дају .  

СРАМ ТЕ БИЛО СРБИЈО !     

Samo se ti Brate Srbine ugledaj na hrvate,mnogo će ti to pomoći u životu a i sad kad vaši priznaju Kosovo imaćete priliku da na delu pokažete to vaše čojstvo i junaštvo. . . ako vas u tome ne spreči 20 evra koje dobijete od Mila da budete mirni. . .
Sram te bilo pricas tako o meni a ne poznajes me , Ja crnu goru ne racunam za svoju drzavu , svi su moji rodom iz Srbije i nece moji priznati Kosovo , nego Vlast Crne Gore ( to je vec skoro zavrseno ) i molim te da me ne mesas sa crnogorskom bagrom , ja samo zivim tamo ja za to nisam kriv , isto kao kad bi srbe u americi nazvao amerikancima i optuzio ih da su nas bombardovali .  Samo da znas cukun djed mi je poginuo na skadru u prvom ratu , a pradjeda su sterljai komunisti na zidanom mostu tako da moje poreklo ne dovodis u pitanje , nego preispitaj svoje jer zvucis kao da si iz komunisticke familije kako i oni sto su na izdali .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Oвај У92 се стварно труди да буде спаљен...

Ja glasam za Pravdu... lakse ce da gori... ipak je od papira...
I to kaze administrator koji ce da pobrise kasnije sve postove koji napadaju diktatora Borisa Broza i njegove pulene...  Smile kao sto je do sada bio slucaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73 ME
Nece oni njega pustiti... Samo se bojim da ga ne ubiju tamo. Polako, ali sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Nemojte dozvoliti da vaša lepa duša propadne u tom đubretu koje se na njoj nataložilo naročito posle rata. Nacija koja je, poput vaše, odolela vekovnom ropstvu, koja se povukla preko Albanije i koja je, izgnana iz svoje zemlje, ali ne i poražena, uspela da se vrati na svoja ognjišta kao pobednik – ne dopušta da je podjarmi šaka sebičnih i podmitljivih političara, gnusnih šićardžija, prezira dostojnih zabušanata i zločinskih profitera i zelenaša.

(1928) Арчибалд Рајс
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.