Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215140 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ZAGREB POZDRAVLJA HAPŠENJE KARADŽIĆA

ZAGREB , 22. jula (Tanjug) - Službeni Zagreb i političke stranke

jednoglasno su pozdravili hapšenje Radovana Karadžića, ocenivši to

korakom Srbije na putu u EU, dok su pojedini mediji vesti o njegovom

hapšenju naslovili da "Srbija daje Karadžića za Evropu".

Portparol vlade Zlatko Mehun izrazio je zadovoljstvo što je višegodišnje nastojanje haškog suda da se Karadžića privede pravdi konačno urodilo plodom. On nije ulazio u detalje kakve će to posledice imati na suđenja za ratne zločine i na političke procese u Srbiji.

Po rečima Andrije Hebranga, potpredsednika i šefa poslaničkog kluba

HDZ, hapšenje Radovana Karadžića dobar je znak koji daje optimizam da će i Srbija nadvladati sve ostatke nedavne prošlosti i okrenuti se Evropi .

Željka Antunović, jedna od funkcionerki u opozicionoj Socijsldemokratskoj partiji izjavila je da je bilo pitanje vremena kad će Srbija odlučiti da uhapsi Karadžića. Ona smatra da se uvek znalo gde se Karadžić skriva, kao i gde se skriva Ratko Mladić, ali je trebala politička volja da se to uradi. Antunovićeva je ocenila da će Srbija "trgovati Karadžićem", dodavši da stranka Slobodana Miloševića prihvata promene nužne da je prime u EU.

Da je hapšenje Karadžića dobra vest, ocenio je i Anto Djapić, šef

Hrvatske stranke prava, dodavši da trinaest godina Karadžićevog

skrivanja i neuspešne potrage za njim deluju neuverljivo, ali da nije kasno

da pravda bude izvršena.

Kako se najavljuje, povodom hapšenja Karadžića konferenciju za novinare danas će održati podpredsednik vlade Jadranka Kosor.

(Kraj)

evo ti bratije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Demokratska Srbijo, serem se ti se u centar!!!

Znaci... ovako.. KZ Republike Srbije:

Citat
Povreda ugleda SCG i države članice
Član 173.
Ko javno izloži poruzi SCG ili njenu državu članicu, njihovu zastavu, grb ili himnu,
kazniće se novačnom kaznom ili zatvorom do tri meseca.

Prema tome... svaka sledeca uvreda povlaci privremeni ban na 72 sata...
Izvinte... ali niko sa strane nema pravo da mi pljuje po zemlji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Od sinoc me sramota sto sam srbin! Za par dana cu predati zahtjev za italijansko drzavljanstvo i odreci se srpskog za sva vremena. Ne zelim da budem iste nacije kao ovi sto su uhapsili brata Radovana i kao ovi sto podrzavaju hapsenje.Necu da pripadam naciji kojoj pripada Natasa Kandic,Boris Tadic,Mladjan Dinkic.... Ljut sam i na brata Radovana,zasto ode u Srbiju i to jos u Beograd? Znas da nas srbijanci ne vole,oni kazu da smo mi bosanski srbi e pa nismo mi smo samo SRBI,oni bi djecu prodali za pare. Zasto nisi osto u svojoj Republici Srpskoj? Tu te niko nebi diro. Ne mogu znati oni iz Srbije sta si ti za srpski narod jer im nikad nisi bio vodja. Neznaju oni kako je kad ti roditelje,bracu,sestre kolju,kako je kad je narod izgubljen,preplasen i onda dodje covjek, nas brat Radovan stane na celo tog preplasen naroda i povede ga u pobjede u spas. Vrijeme je da postanes bog Radovane ne dozvoli da te posalju dzelatu u ruke. Ubi se Radovane! Ne daj da te osude zato sto si branio svoj narod,svoju zemlju. Ubi se Radovane! Tako ces otici u legendu,postati svetac,bog.... Sinoc kad sam cuo ovu zalosnu vijest plako sam ko malo dijete. Prodase mi drugog oca,drugog oca svih nas srba iz RS, covjeka koji je spasao moj zivot,zivot miliona ljudi. Uze se nam Kosova sad i tebe,sta je sledece? Ukinuce nam nasu lijepu Republiku Srpsku,prodati i brata Ratka..... Gdje si to posla Srbijo? Srbijo moja koju sam toliko voleo sve do sinoc. Sinoc si me izdala Srbijo,izdal si sinove i kceri svoje preko Drine,djeca tvoja braca nasa prodase brata Radovana. Pitam se jesmo li braca vise,vredili biti brat nekom ko proda jednog od najveci sinova svoje nacije???
Izdase te brate Radovane
dusmani za male pare.
Grijese neznaju sta rade
ali im ti to nemoj oprostiti.
Posalji kletvu na cjeli srpski rod
neka nas sviju nestane
nismo vrijedni zivota na zemlji ovoj
kad cuvati nase heroje neznamo.
kad sve sto vrijedi mi ubismo i prodasmo.
Dabogda nam se ruke osusile,
djeca ne radjala,
izvori presusli,njive ne rodile
kad nismo u stanju braniti svoje.
Nek si prokleta majko Srbijo!

p.s. Izvinjavam se braci preko Drine,sto vole Radovana kao ja, sto sam im zemlju ocrnio i neke mozda teske rijeci reko. Ali nazalost vase komsije prodase,izdase naseg brata Radovana. Izvinjavam se ako sam vas uvredio,moje rijeci su upucene kao sto rekoh vasim komsijama sto nas obrukase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S7220
Srbija ne sme biti talac jednog crnogorca i jednog bosanca, bez potrebe da vredjam i  jedne i druge (Crnogorce i Bosance).
Bosance sigurno neces uvrijediti, jer ne postoje...  Smile

Karadžić: Uhapšen sam u petak u GSP-u
Utorak, 22. jul 2008. 03:47    

Advokat Svetozar Vujačić izjavio je noćas da je Radovan Karadžić, prilikom saslušanja kod istražnog sudije Veća za ratne zločine, rekao da je uhapšen u petak u 21.30 u autobusu na liniji iz Novog Beograda za Batajnicu.

Vujačić, koji je zastupao Karadžića, novinarima je pred Specijalnim sudom preneo Karadžićeve reči da je od tada držan u pritvoru "u nekoj sobi".

Prema rečima advokata Vujačića, istražni sudija Milan Dilparić rekao je tokom saslušanja da je iznenađen tim podatkom i naveo da će Karadžićevi navodi biti ispitani.

Vujačić je preneo reči Karadžića da su mu prilikom hapšenja stavili "nekakav šešir na glavu", zbog čega ne može da zna ko ga je uhapsio.

Prema rečima advokata Vujačića, Karadžić se pred istražnim sudijom branio ćutanjem i da je ceo slučaj ocenio kao "farsu".

Advokat je dodao da je Karadžić "odbio hranu", da je smršao, kao i da je smiren i staložen. On je izjavio i da je lekar pregledao Karadžića i da je konstatovao da je zdrav.

Svetozar Vujačić je još rekao da će Radovan Karadžić biti u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda do izručenja Haškom tribunalu.

Posle kratkog saopštenja iz Beograda koje je obigralo svet - da je uhapšen haški optuženik, bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić - mediji se bave nagađanjima gde se i u kakvim okolnostima hapšenje odigralo.

Prema tvrdnjama podgoričkih medija, Karadžić je uhapšen u ponedeljak, oko 19 časova, u jednom privatnom stanu na Vračaru.

Britanska agencija Rojters navela je informaciju neimenovanog "izvora bliskog srpskoj vladi" prema kojoj je Karadžić, "prepoznatljiv po dugoj, sedoj kosi", uhapšen u Beogradu.

Prema tom izvoru, Karadžić je nekoliko nedelja bio pod prismotrom, posle dojave jedne inostrane obaveštajne službe.

Francuska agencija AFP navodi, pozivajući se na izvor blizak Tužilaštvu suda za ratne zločine, da je Karadžić uhapšen u Srbiji.

Prema izvoru bliskom tajnim službama Srbije, koga je kontaktirala francuska agencija, Karadžić nije pružao nikakav otpor prilikom hapšenja i bio je "u depresivnom stanju".

(agencije/MONDO)

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95
boze moj dragi, na sta je burek forum spao. nista, povezite mysql bazu sa B92 forumom, ja mislim da bi islo perfektno...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Vidimo i sami kako je jedan Crnogorac uzeo srpski pasos, pa sada Srbija ispasta zbog toga, a glupani sve to podrzavaju. Bosanski Srbin, Mladic, bi po logici trebao da bude problem RS, a ne nas u Srbiji, ali "logika" vlasti u Srbiji 90-ih je bila drugacija, sve ima svoju cenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
boze moj dragi, na sta je burek forum spao. nista, povezite mysql bazu sa B92 forumom, ja mislim da bi islo perfektno...
uvek možeš da se odjaviš. have a nice day  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Alcatel LOL
hvala bogu sto sam srbin preko drine kad ja vidim vas ovde vecinu priglupih ljudi i izdajnika (svaka cast izuzecima) koji misle da je EU crveni krst da cim udjes u EU da ce pare padati s neba da ako se svaki srbin izruci da ce uci u EU i da vam je svrha zivota putovanje mislim ako nemas brate kesha sta ce ti pasos bez vize hahaha
i da bi ste usli u EU vi morate da budete evropa al to nikad necte biti hahaha

i izgleda da da je ovo nije srbija nego je CINGANLIJA
ovo je sramota za vas sto ste izrucili coveka koji vas je branio i kako vidim ovo mu je hvala zalostno

Tuzan dan za Srbe Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95
Ma nemoj da vrijedjas cigane...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Alcatel LOL
Ma nemoj da vrijedjas cigane...
u pravu si nisu oni krivi
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.