Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 209956 puta)
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Ja se nadam da nece ovako vecno, ali izgleda da gresim. Dacic i Tadic, Ugljanin i Ljajic. Mozda Beckovicka i hadzi Dragan Antic???
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
NIsam stigao da pogledam miting na Trgu ni na TV ...

Radikali , jel sve bilo OK i dostojanstveno , kako je najavio Toma ?

Jel vas bilo 300 000 , kako je najavio Vuchko ?
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Ja se nadam da ce sto pre i Mladic zavrsiti putem Karadjica, sramota je da u ovim teskim vremenima klinci za idole biraju najvece zlocince, lopove i ubice
Meni samo nije jasno ako znate da su Tudjman, Alija i ostali ne srbi zlocinci kako mozete da opravdavate ove kao "nase" srpske "junake" samo zbog toga sto im u licnoj karti pise ono sto vama odgovara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Je l' shkorpione imas ti neki post koji ne pocinje sa "bre radikali"  Smile  Mnogo si bre postao opterecen njima, nije zdravo  Smile
Doduse pomenes ti i svinju, da ne gresim dusu..........

Oni su mi gust dragi moj. Oni su potomci narodne vlasti, oni koji su se mirili sa Handzrlijama i Ustasama.
Potomci jos nisu naucili sva slova cirilice, ali biju ako ne pises cirilicom.
Srpstvo im je postalo zanimacija, a znamenja tezga.
Narocito volim sto su sada oni chetnici, potomci onih iz Titovih filmova.Strasila za vrane.
Nisu otvorili ni jednu sokolanu ili streljanu kakve su cetnici nekada imali, ali zato znaju da nabiju kratsacu i kokardu sa tezge i da zavijaju.
Pa tako mnogo su mi dragi.
Steta da odumre takav folklor. Gde se oni pojave, trava ne raste vise.
Sad ce Tija Lija da im pusta polako i ciganche da ih uci zivotu.Strogo kontrolisano.
Pa da vidis sudar pedera i drkadzija. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Oni su mi gust dragi moj. Oni su potomci narodne vlasti, oni koji su se mirili sa Handzrlijama i Ustasama.
Potomci jos nisu naucili sva slova cirilice, ali biju ako ne pises cirilicom.
Srpstvo im je postalo zanimacija, a znamenja tezga.
Narocito volim sto su sada oni chetnici, potomci onih iz Titovih filmova.Strasila za vrane.
Nisu otvorili ni jednu sokolanu ili streljanu kakve su cetnici nekada imali, ali zato znaju da nabiju kratsacu i kokardu sa tezge i da zavijaju.
Pa tako mnogo su mi dragi.
Steta da odumre takav folklor. Gde se oni pojave, trava ne raste vise.
Sad ce Tija Lija da im pusta polako i ciganche da ih uci zivotu.Strogo kontrolisano.
Pa da vidis sudar pedera i drkadzija.
Nisam ti ja radikal iskuliraj  Smile
Slusam skoro Seselja vozio se sa Tomom u dzipu. A na dzipu plasticna glava.
Svedok kaze: ljudi lobanja na kolima! Ma jok............marnuli iz kabineta za biologiju. Ratnik isao da drzi dopunske casove............... male su to bebe. Ima pacijenata, ali su mi ovi pravi showman-i.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2008, 04:41:42 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
A da li ste primetili da u Srbiji danas sve se vise brane tudji, a napadaju svoji. Samo lud covek moze da veruje da izrucenjem nasix ljudi nama ce da bude nesto bolje. U proteklih 60 godina mi nismo imali vlast koja bi nas izvela na pravi put. Ovi pre demokrata su vodili kvazi nacionalnu politiku tzv. srbo-komunizam i upropastili su nas. a kada su dosli ovi sa platnih spiskova raznih stranih udruzenja pocelo je dokusuravanje. Samo bezazlen narod veruje u sve sto cuje. sinoc na tv-u kazu Ne zna se koje bacio suzavac. i ko moze u to da poveruje??? Ako ikada udjemo u eU, bice mi drago da shvatite neke stvari. Ali postoji jedan problem, kada se bude rasformirala, NE ZNAM GDE CE MO MI DA SE VRATIMO. Kako je protekao raspad sssr ili sfrj. Sta misliti kada pukne eu??
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
A da li ste primetili da u Srbiji danas sve se vise brane tudji, a napadaju svoji. Samo lud covek moze da veruje da izrucenjem nasix ljudi nama ce da bude nesto bolje. U proteklih 60 godina mi nismo imali vlast koja bi nas izvela na pravi put. Ovi pre demokrata su vodili kvazi nacionalnu politiku tzv. srbo-komunizam i upropastili su nas. a kada su dosli ovi sa platnih spiskova raznih stranih udruzenja pocelo je dokusuravanje. Samo bezazlen narod veruje u sve sto cuje. sinoc na tv-u kazu Ne zna se koje bacio suzavac. i ko moze u to da poveruje??? Ako ikada udjemo u eU, bice mi drago da shvatite neke stvari. Ali postoji jedan problem, kada se bude rasformirala, NE ZNAM GDE CE MO MI DA SE VRATIMO. Kako je protekao raspad sssr ili sfrj. Sta misliti kada pukne eu??

A sto to znaci po tebi ako je neko ubica, mafijas, pedofil a pri tome srbin on po tebi nemoze biti kriv ?
da smo mi citav narod (mislim na ceo balkan) za zlocine 90tih sudili bi samo a ne ovako da se sramotimo
a da smo kojim slucajem "bolji" od hrvata i muslimana pokazali bi im primerom sta znaci biti posten i svoju sramotu sami priznali, osudili i izvinuli se svim zrtvama rata bez obzira na nacionalnu pripadnost
najlakse je se busati i tvrditi da ti nisi kriv, kao i sto je politicarima najlakse da rade ono sto je "lepo" u ocima naroda a za posledice i istinu zabole ih kur@c
treba ljudi da svatite heroji se poznaju po zrtvovanju sebe, a ne po klanju civila
a gde su tu nasi "junaci" ja od lidera nisam video nikog da se predao sam i zrtvovao osim onog ludog sekija kojem je izgleda cilj da nas sve predstvai kao ludake svojim ponasanjem, cak do te mere da ga se i radikali prakticno odricu...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2008, 03:50:37 od reb0rn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Ma daj bre iskulirajte sa tim. Hag ovo ono.
Sve se to znalo jos 95-e. Voja je jos bio predsednik kombi stranke, kada je na svim tribinama govorio da je to politicki sud, obrazlagao da je protiv povelje un itd itd.
Sve same prazne price. Tri puta smo potpisali da ga priznajemo i sada nema druge.
Imas 200 godina iskustva kako se gradi drzava. Ugovor i potpis je jasan ko dobar dan. Imas da ga ispostujes.
Ovo sto se radi su politicki poeni za balvaniju. Jel ima da je drzava necim protestovala kod UN (osnivaca suda) da su ovakvi ili onakvi? Ne . I Sloba Ii Voja i Djiki i Tadic svi kad odu tamo: postovacemo sud.
Seselj ga je priznao cim je otisao dobrovoljno.
i sta sad hocete. Da nasedate na radikalske skotove koji tri puta ruse jedan grad, traze kavgu unutar drzave sa svojim sunarodnicima zato sto drzava postuje sta je potpisala.
Dajte bre ljudi vala je sve jasno.Vec si jednom bio izbacen iz UN jer nisi postovao sto si potpisao.
Imao si ustav kada dve trecine danasnje evrope to nije imalo.I sada hoces da ti prodavac drvenih kaputa, kad se naljuti kaze:  e necemo.Trebaju mi politicki poeni.
Organizuj odbranu svojim ljudima, iskazi simpatije, kazi da nije kriv, imaj stalno prisutvo tamo. Tako rade Hrvati. Cim nekog oslobode a oni javno slavlje.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Moze samo veliki Radovan da bude upamcen kao izdajica jer se 13 godina krio ko picka po rupama umesto da bude covek i pusti nas sve da zivimo k'o ljudi!

I nemoj da mesas peti oktobar sa ovom brukom!

Verovatno si tad bio u pelenama, a perioda pre toga se ni ne secas inace ne bi pricao takve nebuloze

ako je za tebe beograd rupa onda ok
a za 5 oktobar ne brini se mozda sam tada bio u pelenama,ali bicu tu za novi 5 oktobar koji ce da dodje ovim izdajicama

lopovi smisljaju zakon ista bagra ko pre ceka vas 5 oktobar zgazicemo vas sve

Ne u tom smislu rupa  Smile Smile

nego u kom smislu
da nije mozda stan na novom beogradu,pojavljivanje na raznim predavanjima???
covek je ziveo normalan zivot nije se skrivao po rupama

Normalan zivot?  Smile

Tebi je normalno da ukrades tudj identitet, krijes se od svih na planeti, pa i od rodjene porodice?  Smile

U stvari, verovatno je nekima sasvim normalno da se plase sopstvene senke, ali takvi se zovu teski kriminalci, to je normalnim ljudima ipak nesto strano, ako tebi nije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
R.KARADŽIĆ:POSTIGAO SAM DOGOVOR SA R.HOLBRUKOM

BAOGRAD , 30. jula(Tanjug).- Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić izjavio je u razgovoru sa javnim tužiocem da je imao dogovor sa američkim izasalnikom za Balkan Ričardom Holbrukom da neće biti izručen Haškom tribunalu ukoliko se povuče iz političkog i javnog života.

Kako saznaje RTS, Karadžić je to izjavio u razgovoru sa javnim tužiocem u Beogradu, pre nego što je juče ujutro izručen Haškom tribunalu.

Postojanje sporazuma Karadžić -Holbruk potvrdio je i bivši ministar spoljnih poslova Republike Srpske Aleksa Buha, koji je inače bio bliski saradnik predsednika RS.

"Prisustvovao sam tom događaju sa Ričardom Holbrukom. Dogovor je postignut juna 1996. godine.To mi je lično potvrdio i Holbruk mašući tim papirom", izjavio je Buha povodom hapšenja Karadžića.On tvrdi da je sličan dogovor godinu dana kasnije postignut i sa Madlen Olbrajt.

Bivši američki izaslanik za Balkan Holbruk sada, međutim, to odlučno demantuje."Niti sam ja, niti Madlen Olbrajt, uradili tako nešto. To je potpuna izmišljotina i to bi bilo, ne samo nemoralno, nego i ptrorivzakonito", rekao je Holbruk u nedavnom intervjuu "Dnevnom avazu", mada je priznao da mu je nekao pokazao taj -kako je rekao- izmišljeni papir.

Holbruk je, inače, izrazio spremnost da se pojavi pred Tribunalom, ukoliko bude pozvan da svedoči protiv Karadžića.

(Kraj)/

e ako je za utehu radovanu,ima ovde još njih što veruju u njihove priče
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.