Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213576 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Ja ne mogu da tvrdim da su Karadzic i Mladic heroji,niti da oni to nisu...to mogu oni ciji je zivot zavisio od njih,i ti ljudi najbolje znaju,jesu li oni to ili nisu...ono sto tvrdim sa sigurnoscu je da ti ljudi nisu zapoceli rat na prostoru bivse Jugoslavije,i jasno je da za to ne mogu ni da odgovaraju.E,sad posto je situacija u svetu potpuno jasna i da  jaki kroje sudbinu slabijima,vladavina prava i sudstva jednostavno vise ne postoji,promenila se iz korena...pa se samim tim postavlja i pitanje,cemu svi ti procesi,ako im se unapred zna kraj?Jednostavno,neko mora da bude kriv i osudjen...na zalost niko se na svetu nece zapitati zasto ubice jedne suverene zemlje nece nikada stici do tog suda.A,odgovor je jednostavan...zato sto su ga oni izmislili,a vrana vrani oci ne vadi Smile
Da se razumemo jednu stvar. Karadzic i Mladic moraju u Hag. Apsolutno je sada kasno da se neko tome opire. Ovde govorimo o 13 godina Haga.
Sva dosadasnja iskustva kazu, da se tamo ne sudi po pravdi.Da je to politicki sud.
Ne moze se nista tu uciniti.
To je greska kao i zmirkavi kad je pomislio da od njega pocinje problem Kosova.
Pa bi celu naciju u jaram, da bi se o njemu pisalo.

Ali ovo prosipanje humanizma, gde smo mi Srbi svakako krivi i to niko drugi, nego ljudi koji su stvarno rekli istorijki dosta bre sa skotovima da zivimo.
Postavljaju glupo pitanje, dal je Srbija ili Srpska kriva. To je nevidjeno. Da na istoj teritoriji pravis granicu jednom te istom narodu i kaze ovi ili oni? Pa to su izmesani ljudi. Rodio se u Bosni a zivi u Bg, nS itd, itd. Tamo ima nekoga, ako nista drugu ima bukvu pored koje je kenjao, pa mu je ta bukva draga.
Hoces silom da razgranicis osecaj pripadnosti na jednom te istom zivotnom prostoru.
Dovoljno je da su silovali jednu devojku, koja ti je u osnovnoj skoli dala da prepises domaci. A silovali je zato sto je Srpkinja. Dovoljno da ti poremeti sva osecanja.

Ma bre malo je osam hiljada.I jos oce ako Bog da srece!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
cudan taj mesic covjek
imaoo priliku da vlada narodima juge devedesetih nije htjeo sjebao ju a sad bi da se pita za sve i da vlada
inace da sam ja na njegovom mjestu prije bi se pozabavio nacionaliznom u hr da mi se ne desi da mi sutra srbi ponovo odluce da pobjegnu od mene s jednom malom razlikom
a ta je da ne bi imao milosevica vise da svalim na njega sve Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
 Piše: Petra Horvat, 26.07.2008. 12:34
Odvjetnik optuženog za ratni zločin
Vujačić podnio žalbu na Karadžićevo izručenje

Tužitelj za ratne zločine Srbije izjavio je kako očekuje da bi Karadžić haškom tribunalu mogao biti izručen najranije u ponedjeljak

Radovan KaradžićRadovan KaradžićOdvjetnik Radovana Karadžića Svetozar Vujačić podnio je sinoć žalbu na rješenje o ispunjenosti pretpostavki za njegovo izručenje Haškom sudu. "Žalbu sam poslao poštom", izjavio je, no nije precizirao je li riječ o pošti u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji.

Vujačić je izjavio kako ne želi otkriti o kojoj je pošti riječ kako ona ne bi odmah bila proslijeđena izvanraspravnom vijeću Specijalnog suda za ratne zločine u Beogradu, koji ima trodnevni rok za odluku o žalbi na rješenje o izručenju. Žalba na tu odluku Vijeća nije dopuštena, a konačan nalog za izručenje haškog optuženika potpisuje Ministarstvo pravosuđa Srbije.

Vladimir Vukčević, tužitelj za ratne zločine Srbije, izjavio je kako očekuje da Karadžić haškom tribunalu bude izručen najranije u ponedjeljak 28. srpnja, jer žalba, pošto je poslana poštom, može dovesti do malog odlaganja postupka.

Haški optuženik je preko Vujačića i predsjednika SDS-a Mladena Bosnića rekao kako mu je bilo jako teško zbog toga što su mnogi ljudi zbog njega bili progonjeni posljednjih godina, a javnosti i vlastima je poručio da mu je jedina želja da, sada kad je pritvoren, ne prisluškuju i ne maltretiraju njegovu obitelj i prijatelje. "Sve ovo vrijeme oni su, ni krivi ni dužni, bili proganjani", kazao je Karadžić koji ustraje u tvrdnji da je uhićen u petak, a ne u ponedjeljak kako to tvrde beogradske vlasti. Također, zbog toga što je tri dana nezakonito držan u pritvoru, podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatih osoba koje su ga uhvatile i držale zatočenog u, prema njegovim riječima, nekakvoj sobi.

Nacional

I tako dok naši novinari ne mogu da dobiju odgovor na pitanje mi se informišemo iz Zagreba. Naravno da je žalbu poslao u nekoj Surdulici ili Vlasotincu gde se sortiranje pošte odvija ručno kako bi dobio na vremenu. Jedino mi nije jasno kako to dobijanje na vremenu može da koristi Karadžiću. Ono samo šteti Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa njemu i jeste u cilju da osteti Srbiju sto vise, zato sa izdajnicima u Hag!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

svasta nesto od necega

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel 
uf kao sto rekoh mrgec,gambino i ostali nacionalsovinisti imaju drugih problema,a Tadic i evropa su samo izgovori...
Bas njih briga za Karadzica i Mladica.
Njihov problem je sto vole da ga primaju u guzu i sad zive u strahu da to neko ne sazna.
Opet kazem, ne valja im to... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6120c
sad ce imati fino drustvo pa neka razmislja o kvantnoj energiji za razmicanje resetaka pogledom ......

lol...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
procitao sam toliko glupih odgovora jos glupljih ljudi!!!
Prvo sto treba da znate je da Karadzic,Mladic i Milosevic ne mogu biti krivi za rat,prosto jedan covek ne moze da bude kriv sam za nesto tako veliko,ali oni su najveca go**a jer su oni poveli u taj rat i radili takve grozote za koje ne treba fer sudjenje,a svi treba malo da se zapitate(a najvise oni koji Karadzica i Mladica smatraju herojima)koliko su ti ljudi sebicni,koliko su oni zajebavali i mucili Srbiju,ljude u njoj i svoje porodice koje su trpele sva maguca sra**a i sve moguce pretnje zbog 161 coveka,a najvise ova dva!!!!
Malo razmislite koga volite i koga nazivate herojem!!!
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Dragan J. Vučićević: DOSTA ZLOČINA!
GRAĐANSKI NACIZAM

Ako bolujete od opstipacije (srpski: zatvor), obavezno ovih dana prebacite na TV B92. Garantujem da će vas „proterati" posle najviše pet minuta gledanja specijalnog programa o hapšenju Radovana Karadžića

Nije smešno, stvar je više nego ozbiljna. Tolika količina mržnje, pristrasnosti i ostrašćenosti odavno nije viđena u srpskim medijima. Televizijski jurišnici Verana Matića već su, mnogo pre Haškog tribunala, osudili Radovana. Oni, vatrenije i tendencioznije od muslimansko-bosanskih i hrvatskih medija, izveštavaju o „nebrojenim srpskim zločinima u BiH", a zločin u Srebrenici, bez ikakve presude, opisuju kao genocid.
Mislim, neću ja ovde da branim Radovana Karadžića. Nisam ja fan njegove ratne politike, ali moram da dignem svoj glas protiv sveopšte mrziteljsko-gebelsističke hajke koja se ovih dana vodi u šifrovanim srpskim medijima. Moram da se usprotivim medijskoj politici koja presuđuje bez presude i koja na oltaru svoje „evropejske ideologije" žrtvuje kolektivnu sudbinu Srba i Srbije.
Ovde je, ljudi moji, na delu čist „građanski nacizam". Ovde se u ime neke imaginarne evropske perspektive prećutkuju ogromne nepravde, ovde se u ime prazne priče o ljudskim pravima pristaje na najstrašnija poniženja. Eto, na primer, naši vajni „građanski nacisti" ne vide ništa čudno u skandaloznoj odluci međunarodne zajednice (čitaj Vašingtona i Brisela) da se porodici Karadžić ne dozvoli da pređe Drinu i vidi Radovana u pritvoru Specijalnog suda (!?!). Naprotiv, šifrovani mediji opravdavaju tu užasavajuću, monstruoznu odluku Miroslava Lajčaka.
Aman, zaman, ljudi moji, pa to ni Hitler i Staljin nisu radili! Pa, i Herman Gering je u zatvoru u Nirnbergu imao pravo da vidi svoju porodicu. Pa, i onaj serijski ubica što je prošlog meseca pogubljen u Teksasu imao je pravo da redovno viđa svoju familiju. Za sve, dakle, može, ali ne i za Radovana Karadžića, ne i za bivšeg predsednika Republike Srpske. Zašto, pobogu? Šta to treba da znači? Šta osim novog poniženja i šta osim još jednog dokaza da su Srbi poslednje parije Novog svetskog poretka, koji su odavno stavljeni izvan zakona?!
Ali, ipak, najstrašnija jeste činjenica da skoro niko od srpskih medija, niko od viđenih intelektualaca još nije podigao svoj glas protiv ove jezive, nezapamćene nepravde. U šta smo se to, ljudi moji, svi zajedno pretvorili? Zar su nas toliko ubili u pojam?

Izvor:
http://www.pressonline.rs

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
smook i ostali, najbolji način da neki medijum bude kažnjen je njegovo ignorisanje. U tom smislu ja već neko vreme ignorišem one tv koje me namerno dezinformišu. Taj pad gledanosti je ozbiljna kazna za medije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
smook i ostali, najbolji način da neki medijum bude kažnjen je njegovo ignorisanje. U tom smislu ja već neko vreme ignorišem one tv koje me namerno dezinformišu. Taj pad gledanosti je ozbiljna kazna za medije.

Tako je!
Sve se u zivotu jedino tako i moze kaznjavati, ignorisanjem...bilo to na poslu,privatnom zivotu, prodavnici, TVu ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.