Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213684 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
SAD će Karadžiću zbog duga oduzeti imovinu

Sarajevo - Haški optuženik Radovan Karadžić dužan je vlastima SAD 4,5 milijardi dolara, jer su žrtve rata u BIH, koje žive u SAD, u sudskim procesima dobile milionske odštete i američki sudovi sada zahtevaju da novac bude isplaćen. Zamenik visokog predstavnika Rafi Gregorijan potvrdio je za sarajevske medije da je "pre nekoliko godina Karadžić izgubio više parnica pred američkim sudovima, gde je osuđen zbog stvaranja logora u kojima su žene sistematski silovane". Karadžić duguje žrtvama nekoliko milijardi dolara. Zbog toga je njegova sva pokretna i nepokretna imovina od tolikog značaja i interesa kako za OHR, tako i EUFOR, koji je zato nedavno čak i premerio njegovu kuću na Palama.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
LUKA KARADŽIĆ:  Nemamo veze sa pretnjama

Beograd - Luka Karadžić, brat haškog optuženika Radovana odbacio je juče mogućnost da porodica Karadžić ima ikakve veze sa pretnjama koje se upućuju državnom vrhu Srbije posle hapšenja njegovog brata. "Ne znam za pretnje i nemam komentar. Mi ne pretimo nikome, svako neka snosi odgovornost za svoje postupke", rekao je Luka Karadžić novinarima ispred Specijalnog suda. Prema pisanju medija, nivo obezbeđenja državih funkcionera podignut je zbog učestalih pretnji koje im stižu posle hapšenja Karadžića. Između ostalog, pojačano je obezbeđenje predsednika Srbije Borisa Tadića, ministara Rasima Ljajića i Ivice Dačića i tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Karadžićeva bista u izlogu knjižare u centru Beograda

Bista haškog optuženika Radovana Karadžića, delo vajara Dragana Radenovića, postavljena je u izlog knjižare "Nikola Pašić" u centru Beograda. Kako je novinarima juče rečeno u knjižari, bista je postavljena preksinoć, ali urednici nisu želeli da objasne razloge zbog kojih je to učinjeno, već su samo naveli da je ideja da se u toj knjižari napravi "kutak" bivšeg lidera bosanskih Srba. Kako su naveli, planirano je da se oko 500 knjiga iz stana u kojem je Karadžić živeo pre hapšenja prebaci u knjižaru. Bista Radovana Karadžića postavljena je pored njegove knjige "Čudesna hronika noći". Knjižaru na trgu Nikole Pašića juče je posetio Karadžićev brat Luka Karadžić, pre učešća na protestu nacionalističkih organizacija koji se svaki dan organizuju u Beogradu zbog hapšenja njegovog brata.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
@taxtex  ma sigurno ih placaju, mislim na kolovodje, inace stvarno ono ne moze da se gleda vise i u pravu si da se sve vise ljudi zgrazava. Ja sam pricao sa jednim prijateljem inace radikalom, starijim covekom, trazili su da dodju na demonstracije i covek mi kaze, pa ja li sam blesav da idem medju one narkomane, ne pada mi napamet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
@za decka koji pise o islamistima...vjerovatno misli na vehabije...njih nema ni 5posto u bosni,a nema ih ni u vlasti...to je jeftino naklapanje i podmetanje,odnosno pokusaj oprawdanja republike srpske i karadzica kao stwaraoca iste...to su ciste predrasude,lazi izrecene na racun bosanskih muslimana...ja poziwam swe one koji imaju neke sumnje wezane za to da dodju u bosnu i uwjere se swojim ocima da owdje nije nikakva dzamahirija,wec owdje ziwe normalni,obicni ljudi...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Beograd - Luka Karadžić, brat haškog optuženika Radovana odbacio je juče mogućnost da porodica Karadžić ima ikakve veze sa pretnjama koje se upućuju državnom vrhu Srbije posle hapšenja njegovog brata. "Ne znam za pretnje i nemam komentar. Mi ne pretimo nikome, svako neka snosi odgovornost za svoje postupke", rekao je Luka Karadžić novinarima ispred Specijalnog suda. Prema pisanju medija, nivo obezbeđenja državih funkcionera podignut je zbog učestalih pretnji koje im stižu posle hapšenja Karadžića. Između ostalog, pojačano je obezbeđenje predsednika Srbije Borisa Tadića, ministara Rasima Ljajića i Ivice Dačića i tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića.

Gomila gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@taxtex  ma sigurno ih placaju, mislim na kolovodje, inace stvarno ono ne moze da se gleda vise i u pravu si da se sve vise ljudi zgrazava. Ja sam pricao sa jednim prijateljem inace radikalom, starijim covekom, trazili su da dodju na demonstracije i covek mi kaze, pa ja li sam blesav da idem medju one narkomane, ne pada mi napamet  Smile
Vala baš!Evo ja imam prijatelja koji je baš teški radikal-on mene zeza za ldp a ja njega za radikale i tako sprdamo se ali poštujemo politička opredelenja a i on sam nezna šta da mi kaže kad pomenem to ponašanje i zastrašivanje prolaznika.

Meni je najneverovatnije što murija dozvoljava da siledžije zastrašuju prolaznike umesto da ih izlomi kad maltretiraju pošten svet.To je nevidjeno koje propuste prave pajkani!Pazi-reporter je tučen a murija nije reagovala iako su sve videli!???    NE-VE-RO-VA-TNO Smile

Za koji moj se onda izdvajaju sredstva za policiju?Da glumi straššila na ulicama ili da čuva javni red,mir i bezbednost gradjana?

Zar pod jebenim izgovorom patriotizma treba neka fašistička stoka da linčuje ljude ovde?

Čuo sam da su stranci kojih je pun Bgd ovih dana prestravljeni i da se vraćaju u svoje zemlje.

Ovakvih likova ima svuda u svetu ali im se nigde ne popušta ovoliko Smile Zašto bre?Pa to su izgrednici-stvarno ne razumem jbt  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel 258
Mnogo ljudi je dodatno omrzlo sve u vezi sa odbranom Karadžića zbog agresivnosti protestanata-primitivaca.
  Smučili su se i bogu i narodu sa svojim siledžijskim ponašanjem.Obraz je toliko ogavan da nemam reči i nije mi jasno kako to da ih ne zabrane?Jasno je šta je protest a šta je izazivanje nereda i sukoba.Da je protest miran i iskren tu bi se možda još ljudi priključilo ali ovo što nazovi protestanti rade je prevršilo svaku meru!Prolaznici beže od njih jer ovi dobacuju da su jajare što se ne priključuju "protestu".Jedan dečko je išao na suprotnu stranu od njih i zamalo da dobije grdne batine da nije bilo nekih koji su sprečili napad.Znači da ne veruješ!
 Na trgu su lomili izložbene gipsarske radove ako se ne varam tu je bilo nekih exponata i time su gadjali policiju.Blamiranje,blamiranje,blamiranje.Dokle više?

Имаш право на своје мишљење, а због чега је на Тргу Републике полиција одгурала људе ето онај фазон због постојања могућности нарушавања јавног реда и мира, сто пута сам присуствовао кад севне пендрк неког малоумника што се крије иза штита и значке без разлога и онда настане инцидент... А та стока је била добра кад је добијала метке од слобине полиције, а данас кад је слоба демон отеран, требају и ови да нас је*у 10 година да би људи схватили нешто... ал нема везе, какви смо тако нам је и тако ће нам и бити
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa dobro nema nam pomoci u svakom slucaju ce neko da nas ugnjetava .... Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Znate ko je podnosilac zahteva za odrzavanje "mitinga podrske Radovanu Karadzicu"? Neka organizacija iz Holandije! Smile Dakle, BG se rusi po nalogu stranih organizacija, a nase domace budale i ostala deca, cim cuju "Velika Srbija", "Srbi-nebeski narod" i onu toliko puta zloupotrebljenu "Kosovo je Srbija" padaju u jedan vid transa i tada su dushu dali za manipulaciju.
Srbija treba da sazri, da odraste u svakom smislu, ne sme se dopustiti shacici budala da demoliraju grad. Zna se sta se radi sa 300-400 huligana koji ruse i razbijaju+ tuku novinare. Takvi idu u zatvor, a ne posle dobro obavljenog posla razbijanja i tuche, natrag kod svoje mamice i tatice. Hoces da podrzis Radovana Karadzica? Nije problem. imas internet, imas novine, imas TV, pa reci ono sto mislis, tako se to radi, a ne na ulicu da tuces novinare.
Kad budete imali vise od 500000 ljudi na tim vasim orgijama, onda se moze i polemisati o nekim temama. Ovako ste samo za zatvor, ali ne ove nase zatvore. KPD Zenica je pravo mesto za vas. Steta sto vise ne postoji onakva Zenica iz 70-ih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.