Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215390 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Sve se znade sta je i kako je:
svako delo dođe na videlo. Pravda je spora, ali dostižna. U ovom slucaju posle 13 godina.
P.S. Oslobodiste li Vi junaci Radovana, nisam gledao vesti.

Mislim da smo svi shvatili poentu. Ponavljas se vec 100 strana. Postovi su ti isti. U redu je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i
Brate za mene je Srbija slobodna zemlja da slobodnija ne moze biti. A sto u njoj treba da vlada red i zakon, i sto ti sa tvojim ortacima zelis da divljas i rusis po gradu, e jebi ga ne moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nije kriv taj covek za politiku b92 vec veran matic

Крив је, није он наивно насео па не зна за кога ради. Зато их све треба газити!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Otkud organizatoru onda smelost da organizuje skup ako "ne garantuje bezbednost"? Lepo ste upozoreni!? Alo ljudi pa da li ste vi normalni, pa gde mi živimo, u Zimbabveu? Neverovatno...

Наравно да не живимо у Зимбабвеу. Живимо у земљи у којој је ок пребијати новинаре једниих медија, а није ок пребијати новинаре других медија. Живимо у земљи у којој је у реду када се пали скупштина и друге државне институције и успут пљачка све на шта се налети, када то раде једни, али није у реду када то раде други.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Otkud organizatoru onda smelost da organizuje skup ako "ne garantuje bezbednost"? Lepo ste upozoreni!? Alo ljudi pa da li ste vi normalni, pa gde mi živimo, u Zimbabveu? Neverovatno...

Наравно да не живимо у Зимбабвеу. Живимо у земљи у којој је ок пребијати новинаре једниих медија, а није ок пребијати новинаре других медија. Живимо у земљи у којој је у реду када се пали скупштина и друге државне институције и успут пљачка све на шта се налети, када то раде једни, али није у реду када то раде други.

Свака ти је на месту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Brate za mene je Srbija slobodna zemlja da slobodnija ne moze biti. A sto u njoj treba da vlada red i zakon, i sto ti sa tvojim ortacima zelis da divljas i rusis po gradu, e jebi ga ne moze.
Moze.Samo sto ga ne rusim ja vec ko zna ko sve.I ja bi da ima ova zemlja zakone ali nema.Ova zemlja nema normalne zakone.Nadji mi zemlju koja salje svoje gradjane u drugu zemlju da im se sudi?

isto kao i bir fest,ekzit i slicne stvari.Ko ti tamo garantuje bezbednost?Mozes li ti meni da garantujes bezbednost da ja sa macom Kosovo je Srbija odem na skup ldp?
cekam odgovor
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 00:41:47 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A masa je razularena, nasilna i besna pa treba svi da je se klanjaju? Sramota.

I poređenje ti je loše. Posao novinara je da bude na ulici i da snimi i napiše priču o onome što se dešava. To mu je hleb.

Inače, večeras je bio koncert Lenija Kravica u Beogradu, neuporedivo više ljudi je bilo nego na pomenutim skupovima na Trgu Republike. To govori koliko je ljudima pun kufer politike i kako normalan svet nema želju ni da se tuče ni da pravi sranja.

То је иначе по твојој дефиницији  ''нормалан свет''. Тај ''нормалан свет'' никако да схвати да је демократија одговорност, те да је сваки појединац одговоран за стање у друштву, па би у складу са тим требао да размишља да се интересује за политику, ситуацију у друштву итд. Но, ''нормалан свет'' не размишља, њему политика није кул, али је зато ЕУ закон и наравно екстази. За ''нормалан свет''  Егзит је врхунски културни догађај и најбољи бренд Србије. ''Нормалан свет'' не би да ради, размишља и ствара, он би да робује и да не мисли, јер је тако лакше и безболније. Е попишам се ја на тај нормалан свет.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w950i
Kazi mi normalnu zemlju koja je devedesetih vodila ratove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3

I Posao novinara je da bude na ulici i da snimi i napiše priču o onome što se dešava. To mu je hleb.

Slažem se da je to čovjeku hljeb i da je to što su ga napali i tukli odvratno, ali brate i oni trebaju da shvate da to što su oni novinare ne znači da mogu pisati svakakve gluposti! Ne govorim za dotičnog novinara i TV kuću, nego uopšteno!
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 00:45:50 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Kazi mi normalnu zemlju koja je devedesetih vodila ratove?

Америка их води од кад зна за себе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.