Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214097 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Pravo je svakog ko dobije nagradu za necije hapsenje, da sam otkrije svoj identitet ili ne. Mene vise zanima ko je ucestvovao u skrivanju Karadzica sve ove godine!?  Smile

А не занима те ко ти продаје причу о драгану дабићу доктору алтернативне медицине који шатро има и свој сајт на интернету?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pravo je svakog ko dobije nagradu za necije hapsenje, da sam otkrije svoj identitet ili ne. Mene vise zanima ko je ucestvovao u skrivanju Karadzica sve ove godine!?  Smile

А не занима те ко ти продаје причу о драгану дабићу доктору алтернативне медицине који шатро има и свој сајт на интернету?  Smile

Majke ti ne znaš?!
« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 13:30:00 od Gea2025 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
http://dragandabic.com/

http://whois.domaintools.com/dragandabic.com

ICANN Registrar:    ENOM, INC.
Created:    2008-07-22
Expires:    2009-07-22

Чобане врати се, овце твоје не могу без тебе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Istina sve vise nas ima!
i sve vise trunete
bogu hvala

ovo je trebalo da bude duhovito,smešno..  Smile
Mi trunemo a on je neki svjež veseljak! Aj još malo možda se i nasmijemo!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Pravo je svakog ko dobije nagradu za necije hapsenje, da sam otkrije svoj identitet ili ne. Mene vise zanima ko je ucestvovao u skrivanju Karadzica sve ove godine!?  Smile

А не занима те ко ти продаје причу о драгану дабићу доктору алтернативне медицине који шатро има и свој сајт на интернету?  Smile
Dobro, reci nam tvoju verziju vidjena hapsenja Radovana Karadzica. Gde je on, sta radi, cime se bavi itd itd Ne znam, mozda smo svi mi u zabludi. Hhvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Uhapsen Radovan Karadzic
Када дођу на власт србски националисти, будите уверени да ћемо сместити у бувару све оне који су учествовали у хапшењу Раше и свих других родољубивих Срба. Неко ће морати да одговара.
Ja mislim da deca iz obdanista ne mogu da dodju na vlast...zakonski je regulisano tako...  Smile
Karadžić kao Dabić našao i ljubav života
Covek imao vremena za sve...nema veez sto ga trazio ceo svet....  Smile
jel se ovako ponasa prema narodnom poslaniku?Ovaj decko na pocetku je narodni poslanik u skupstini srbije.
I to je dokaz kakvi su sve danas u skupstini...  Smile

« Poslednja izmena: 23. Jul 2008, 13:35:08 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Memento mori

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 562
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

5. oktobar je bio revolt velike vecine gradjana Srbije. Juce na ulicama Bg-a bilo 200 huligana, koji su jedva cekali da polupaju izloge (valjda izlozi imaju veze sa Radovanom Karadzicem ... valjda). Druga stvar, povod je bio drugi, tada je to bila kradja izbora i krsenje zakona, danas se grad rusi zbog postovanja zakona i medjunarodnog prava. Definitivno sa tim ljudima nesto nije ok.
Smile Smile Smile Dječak, gdje ti to vidiš međunarodno pravo. Možda kod Amera ili kod Evropljana koji oslobađaju ljude koji su u krvi do koljena. Očigledno očni vid 0.
P.S.
Vjerovatno tako pričaš jer nisi vidio uživo posljedice dejstva pojedinih, koje je unarodno pravo oslobodilo. Razumijem te jer kada se to događalo ti si bio mali. Zato nemoj puno granati, nije fino.. Smile
To koliko ja imam godina je diskutabilno. radovan treba da se pojavi u Hagu, pa neka se izbori za svoje mesto pod Suncem. To je bio slucaj i sa Oricem i sa Haradinajem. Bitno je da se on tamo pojavi. Pa kakva je to logika, "necu na sudjenje, jer ce me okriviti". Iz toga sledi samo jedan zakljucak, da ti i jesi kriv.

Radovan pises sa malim slovom a Orica i Haradinaja sa velikim ... Toliko o tvojim herojima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Hapšenje Karadžića pozitivno, rejting Srbije ostaje isti

Ugledna međunarodna agencija za utvrđivanje kreditnog rejtinga "Standard end Purs" (and Poor's) ocenila je da je hapšenje Radovana Karadžića "ključni korak ka cementiranju" puta Srbije ka Evropskoj uniji, ali da će rejting Srbije ostati "BB-" (BB-/Negative/B) zbog fiskalne politike vlade.

"Hapšenje osumnjičenog za ratne zločine Radovana Karadžića i njegov očekivan transfer u Tribunal Ujedinjenih nacija za ratne zločine u Hagu su dva ključna koraka ka cementiranju puta" Srbije ka Evropskoj uniji, navodi se u oceni "Standard end Pursa".

U analizi se ukazuje da "ta akcija označava značajno smanjenje političkog rizika, posebno ukoliko za njom bude usledilo uspešno hapšenje Ratka Mladića".

Procena rejtinga Srbije, međutim, "ostaje u negativnoj teritoriji, zbog pro-ciklične fiskalne politike nove koalicione vlade, koja ima izgleda da izazove ekonomsko pregrevanje", navodi "Standard i Purs", poznata međunarodna agencija za utvrđivanje kreditnog rejtinga i analizu kreditnog rizika.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu

Dobro, reci nam tvoju verziju vidjena hapsenja Radovana Karadzica. Gde je on, sta radi, cime se bavi itd itd Ne znam, mozda smo svi mi u zabludi. Hhvala. Smile

Па види овако, ја стварно немам неку своју верзију за коју могу да тврдим да је тачна али могу сигурно да тврдим да је ово чиста будалаштина. Ето нпр. погледај сајт тог шатро доктора драгана дабића. Објасни ми молим те како може драган дабић да хостује свој сајт 4 дана после хапшења? Има интернет у истражном?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U romanu opisana Karadžićeva "ambulanta"

Autorka Mirjana Đurđević u knjizi "Prvi, drugi, treći čovek" još je 2006. godine "otkrila" način na koji se skriva Radovan Karadžić.

Inspirisana večitim pričama o najtraženijem haškom optuženiku, tačnije o "lovu" na Karadžića, Đurđevićeva je napisala špijunski roman, u kome je glavni lik baš bivši vođa bosanskih Srba.

Književnica se dosetila da ga "sakrije" u jednu beogradsku ordinaciju u kojoj radi kao psihijatar, a posećuju ga "uposlenici" raznih "službi" - od domaćih do ruskih i američkih, jer je Beograd stecište svetske obaveštajne elite.

U vreme kada je roman pisan, izdavač zrenjaninska "Agora" je smatrao da mora da požuri sa njegovim objavljivanjem, strahujući da bi Karadžić mogao biti uhvaćen, pa ne bi vredelo da se ulaže novac u priču koja je "pase".

Za protekle dve godine roman je zabavljao mnogobrojne čitaoce i naišao na veoma dobar prijem kod kritike, pa se našao i u najužem izboru za NIN-ovu nagradu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.