Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хапсе Младића,радикали а што..  (Pročitano 6507 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ne nego nemojte onda da trazite pravdu za vas ako vi niste spremni da potegnete tu istu
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Glavitj ako ti smeta preseli se kod komsija,a ako si nam komsija ne cudi me tvoje misljenje Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Мандатар за састав нове владе и премијер одлазеће владе Војислав Коштуница објаснио је са скупштинске говорнице, 50 минута пре истека рока за избор владе, каква је акција потраге за Младићем данас спроведена.

Радикали су то објашњење прихватили и саопштили да неће опструирати избор владе.

Они су претходно инсистирали да им Коштуница објасни каква је акција спроведена и нису прихватили објашњење шефа Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом Расима Љајића.

Коштуница је рекао да се акција не ради по налогу владе, већ "постоје надлежни органи и прописи и на основу тога је извршена провера".

Додао је да није извршено било какво хапшење и да је све завршено без узнемиравања станара војног хотела.

Коштуница је казао да влади не одговара да се акција дешава док се бира влада и да би то одговарало "некоме ко хоће да врши опструкцију да се влада не формира".

"Истини за вољу, са Хашким трибуналом се на различите начине сарађивало и до 2000. године и зна се да је та обавеза успостављена пре 2000. године, настављена је после и сада се сарађује", рекао је.

Навео је да постоје правосудни органи, тужилаштво за ратне злочине, служба у оквиру министарства одбране и "ради се о нечему што је фунцкионисање државе, примена прописа".

Коштуница је јос једном запитао коме одговара да се акција дешава док се расправља о избору владе и одмах додао да зна коме одговара, али није жело да то саопшти.

Томислав Николић (СРС) потом је саопштио да је објашњење несувисло, али да неће опструирати избор владе, истовремно оптужујући Коштуничине "коалиционе партнере да желе да спрече избор владе".

"Или је Тадић слао војску или ви полицију", поручио је он.

И Александар Вучић (СРС) затражио је да се саопштио ко је организовао акцију, тражећи од Коштунице да каже да ли он оптужује радикале да су органиозвали акцију потраге за Младићем.

IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne nego nemojte onda da trazite pravdu za vas ako vi niste spremni da potegnete tu istu

Да неко може да му јемчи поштено суђење, још да се и преда. Овако, боље да се крије. Ако се не варам, 6 Срба је мртво у Хагу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne dizite frku. Bio ja malopre tamo. Nista specijalno. Dvadesetak vojnih specijalaca pretresalo samacki hotel i nisu nasli nista. Pretres zvanicno poceo jos u 11 sati, ali je kontrola po sobama ( kako kazu stanari samog hotela) pocela tek u 19 sati. Oko 21 cas iz dvorista hotela je izasao jedan dzip sa zatamnjenim staklima, da bi sat vremena kasnije svi pripadnici VBA napustili objekat. Izasli su sa cetiri "Puha", dve "marice" i jednim "kecom" pod rotacijom. Zanimljivo je da su marice imale otvorena vrata, valjda da bi se svi koji su bili tamo uverili da u njima nema Mladica.
Dakle, tresla se gora rodio se mish. Smile

Ma, vazno je da su vadikali odmah digli dzevu... jadne izbleglice... bla..bla..bla... jadni oficiri... bla..bla..bla..
Pa, dokle ce ti ljudi biti izbeglice u svojoj zemlji... do smrti...
Zasto vadikali od njih prave gradjane drugog reda? Smile

Ti radikali su ih i doveli do prosjackog stapa. Kuku onome koga brane bagra tipa Vucic i Nikolic.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Sto se mene tice mozemo zakljucati temu jer je i ovo hapsenje okoncano u nasu korist.
Ratko je i dalje na sigurnom.

Jos malo prodivanite pa da stavimo katanac  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Ne dizite frku. Bio ja malopre tamo. Nista specijalno. Dvadesetak vojnih specijalaca pretresalo samacki hotel i nisu nasli nista. Pretres zvanicno poceo jos u 11 sati, ali je kontrola po sobama ( kako kazu stanari samog hotela) pocela tek u 19 sati. Oko 21 cas iz dvorista hotela je izasao jedan dzip sa zatamnjenim staklima, da bi sat vremena kasnije svi pripadnici VBA napustili objekat. Izasli su sa cetiri "Puha", dve "marice" i jednim "kecom" pod rotacijom. Zanimljivo je da su marice imale otvorena vrata, valjda da bi se svi koji su bili tamo uverili da u njima nema Mladica.
Dakle, tresla se gora rodio se mish. Smile

Ma, vazno je da su vadikali odmah digli dzevu... jadne izbleglice... bla..bla..bla... jadni oficiri... bla..bla..bla..
Pa, dokle ce ti ljudi biti izbeglice u svojoj zemlji... do smrti...
Zasto vadikali od njih prave gradjane drugog reda? Smile

Ti radikali su ih i doveli do prosjackog stapa. Kuku onome koga brane bagra tipa Vucic i Nikolic.

Jes' vala...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
E moja Brozovicka! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
E moja Brozovicka! Smile

hm... ne... nemam nijednog Broza u familiji...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.