Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Haos u poreskoj: Legao na inspektora, pa pesnicio pomocnicu  (Pročitano 4540 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130

Зашто би неко ишао у пореско да бије женско?

Zato sto je idiot kao i hiljade idiota koji dolaze da se zale na nesto, deru se i biju. Jer on drugacije ne ume da komunicira kada mu se nesto ne svidja osim dranjem i batinama. Mislim, koliki psiho treba da budes da nekog udaras soljom u glavu a onda da zavrces ruku zeni i udaras je pesnicom u glavu? I to nekome ko ti verovatno nije nista skrivio u zivotu osim sto radi tu gde si dosao da se zalis na poresko resenje.

Inace, voleo bih da to sto preporucujes nama probas u tvojoj drzavi Svajcarskoj. Bas me interesuje kako bi se proveo kada bi udario poreskog sluzbenika drzave Svajcarske.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
smook sve su to dupedavaci ovoj vlasti koji od nje uzivaju privilegiju

ceo drzavni aparat je postavljen tako da ti ustvari nemas pravo zalbe,ja sam konkretno hteo da se zalim na poresko resenje gde mi je naplacena kamata ne mojom greskom,poreski debil od sluzbenice(inace jedna odvratna nepismena kurvetina) je zaturila moje resenje o naplati poreza licno sam 6x odlazio da podignem to resenje i jos 10x sam ih zvao telefonom u roku od 2.5 godine,nasta sam dobijao odgovore jos nije reseno,na odmoru je na bolovanju,nije tu na terenu je,zatim ne moze da nadje,pa onda kod sefa je na potpis,pa negde sam zaturila da bi konacno kad sam zadnji put otisao dobio odgovor da je ta kurvetina otisla na bolje placeno radno mesto tj bivsi sdk i da je slucaj preuzela druga osoba,ta druga sluzbenica je nasla resenje resila slucaj ali mi je zaracunata kamata ok nekih 8000din zbog ne moje greske.Obratio sam se sefici,jos jedna kokoska koja mi je pocela sa birokratskim proseravanjima da oni nisu krivi nego eto ja se nisam interesovao i da imam pravo na zalbu sa neizvesnim ishodima tj 100% u njihovu korist koja se eto taksira sa 3000din ili da licno tuzim ovu predhodnu sa jos neizvesnijim ishodom,digo sam ruke napsovao ih i platio eto to su takva govna da u potpunosti razumem ovog coveka,ovi smradovi sto podrzavaju takve nek jedu govna isto
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Тако је Брате Сез!
Па само вас,200,300,500 да направите неки протест у Немањиној.па они би морали да мењају тај закон о оставинској расправи која траје 6+ кусур месеци.
А то је иначе посао од 5 минута.
Па ми на Власти имамо неписмене идиоте,стоку лоповску која тако зајебава 7 милиона грађана!

Они тонамерно раде како ми ми плаћали,плаћали,плаћали..коме и зашто?
Онима истим који нас зајебавају на шалтерима или на фону,као што Ти то кажеш.

Какав је то проблем?
Донесеш умрлицу члана породице.Овај то провери.Преда ти решење које гласи на твоје име.од тада плаћаш порез који на твоје име.
Никакав проблем.

Али ови намерно пљачкају.Власт,Држава нас пљачка док нам истовремено закида плате и пензије.
Докле бре???

пОБУНА! пОБУНА..уСТАНАК

« Poslednja izmena: 08. Avg 2015, 19:22:37 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
smook sve su to dupedavaci ovoj vlasti koji od nje uzivaju privilegiju

ceo drzavni aparat je postavljen tako da ti ustvari nemas pravo zalbe,ja sam konkretno hteo da se zalim na poresko resenje gde mi je naplacena kamata ne mojom greskom,poreski debil od sluzbenice(inace jedna odvratna nepismena kurvetina) je zaturila moje resenje o naplati poreza licno sam 6x odlazio da podignem to resenje i jos 10x sam ih zvao telefonom u roku od 2.5 godine,nasta sam dobijao odgovore jos nije reseno,na odmoru je na bolovanju,nije tu na terenu je,zatim ne moze da nadje,pa onda kod sefa je na potpis,pa negde sam zaturila da bi konacno kad sam zadnji put otisao dobio odgovor da je ta kurvetina otisla na bolje placeno radno mesto tj bivsi sdk i da je slucaj preuzela druga osoba,ta druga sluzbenica je nasla resenje resila slucaj ali mi je zaracunata kamata ok nekih 8000din zbog ne moje greske.Obratio sam se sefici,jos jedna kokoska koja mi je pocela sa birokratskim proseravanjima da oni nisu krivi nego eto ja se nisam interesovao i da imam pravo na zalbu sa neizvesnim ishodima tj 100% u njihovu korist koja se eto taksira sa 3000din ili da licno tuzim ovu predhodnu sa jos neizvesnijim ishodom,digo sam ruke napsovao ih i platio eto to su takva govna da u potpunosti razumem ovog coveka,ovi smradovi sto podrzavaju takve nek jedu govna isto

Ma to ti je besmisleno...kao da pisas u more...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
lepo je kad se čuje glas naroda

Ма наравно Smile А сад ће тај гласноговорник на дневној бази да прима циганске банане у прдекани Smile Smile

тебе Мргец не интересује ништа..правда,поштење..јебе се теби.
Интересоваће те кад будемо сменили Власт и кад установимо разноразне махинације које се буду тебе лично дотицале...

Тада ћеш да се заинтересујеш.
У теби нема ни мрве људскости..
фуј,ко све данас не слуша метал

Ко да смени власт? Ти што скупљаш смеће и шећеш швајцарске керове и скупљаш им гованца по парку? Smile

Теби је правда и поштење кад дегенерик ушета у пореску и пребије раднике? А зашто то ради? Вероватно зато што мисли да не треба да плати порез. Пун је мени курац  јунака за тастатуром као што си ти и овај ретард сез. Ајде...одважите се...рушите...тражите махинације...једва чекам Smile

Мрш бедни мишеви Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
To je taj momenat kada te neko nagovara da krvaris gace zbog njega...

Glede ovog dogadjaja, od kada hendlujem salteruse i ostale sa osmehom i kao decu, nemam problema... Cak i kad me zajebavaju ne skidam osmeh sa lica  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
Citat
lepo je kad se čuje glas naroda

Ма наравно Smile А сад ће тај гласноговорник на дневној бази да прима циганске банане у прдекани Smile Smile

тебе Мргец не интересује ништа..правда,поштење..јебе се теби.
Интересоваће те кад будемо сменили Власт и кад установимо разноразне махинације које се буду тебе лично дотицале...

Тада ћеш да се заинтересујеш.
У теби нема ни мрве људскости..
фуј,ко све данас не слуша метал

Ко да смени власт? Ти што скупљаш смеће и шећеш швајцарске керове и скупљаш им гованца по парку? Smile

Теби је правда и поштење кад дегенерик ушета у пореску и пребије раднике? А зашто то ради? Вероватно зато што мисли да не треба да плати порез. Пун је мени курац  јунака за тастатуром као што си ти и овај ретард сез. Ајде...одважите се...рушите...тражите махинације...једва чекам Smile

Мрш бедни мишеви Smile

jedini dupedavac i retard ovde si ti,kad nisi imao privilegije kod vlasti kritikovao si ih,kad si postao jedan govnjivi srafcic u mehanizmu poginuces za nakaradni sistem,i gde sam ja to pozivao na nsailje osim sto sam naveo licni primer kako me je lopovska administracija zajebala,problem je sistem gde niko od njih nema ni trunku odgovornosti a ima apsolutna ovlascenja,naravno oni su uvek u pravu a kola se slome na obicnom gradjaninu,sto se tice junastva jedina dokazna pizda za tastaturom si ti,a ako si za humantitarni mec javno sam pozvao pajtica, cedu i miladnina kovacevica pa mozes i ti da se pridruzis junacino
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
 Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Мргец
У којој тачној државној служби,где тачно радиш,који државни посао..
да ти напакујем отказ,као технолошки вишак.
То ће да ти стоји у образложењу.  Smile

Шта ће теби државни посао који су ти средили ,маторци путем везе?
Ионако ништа не радиш,висиш овде на нету нон-стоп а странке пате.

Е,Мргец
Имам ја ту једног утицајног Зрењанинца.Он има 4 сина.Баш је утицајан.
И шта ће теби званичан посао?
Имаш земљу,имаш стан,имаш маторце..онда можеш да предузимачу полупаш зид ако ти не плати за рад Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2015, 23:28:27 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Ma ne radi on sa ljudima si normalan...za to prvo treba da budes covek...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.