Trenutno vreme je: 22. Apr 2021, 13:45:56
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Hanka Paldum (Pročitano 82419 puta)
15. Avg 2005, 17:51:18
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Aman zaman Aman zaman ko ti dade pravo da mi srce slamas luda glavo Nisam, nisam sretna s tobom nisam sretna s tobom doslo vrijeme da ti kazem zbogom Ref. Aman zaman ko ti dade pravo da mi srce slamas luda glavo aman zaman dokle tako dokle tako da se igras il' me voli, il' ostavi dajem ti da biras Aman zaman dokle tako dokle da mi lomis krila dobro da sam jos i ziva sta sam propatila Nije, nije meni lako nije meni lako s tobom tesko i bez tebe tako Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crne kose Crne kose, raspletene bujne mrsile su ruke tvoje samo jedan dan ljubio si usne moje rujne ljubav prodje kao kratak san Ref. 2x Znam jos uvijek crne kose sjaj osjecaje probudi u meni mozes reci da je svemu kraj nikada ti vjerovala ne bih Crne kose, niko ne miluje cekam tebe da ostvarim jedan davni san darivacu sve sto se daruje sve za ljubav, sve za jedan dan Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crni snijeg (duet Hari Mata Hari) Pada crni snijeg pada po nama napadao svih sedam metara tuge za noci preduge Metar po metar za svaku godinu koju sam bez sna sama provela dok sam te cekala Koliko pobjede, toliko poraza koliko izdaje, toliko predaje da bi me na kraju, ostavio ti Ref. Ja znam necu te preboljeti mogu ja zbog tebe brzo umrijeti al' znam, nesto drugo plasi me mozda cu prezivjeti Pada crni snijeg vije danima nek' me zavije manje boljece nego bez tebe proljece Crna pahulja, moja postelja neka pokriva s tobom propale dane da trag ne ostane Koliko pobjede, toliko poraza koliko izdaje, toliko predaje da bi me na kraju, ostavio ti Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ja te pjesmom zovem Zeljno cekam tvoje pismo i nadam se svake noci da ces jednom iznenada u zagrljaj meni doci Ref. 2x Ja te pjesmom zovem zeljna tvoga milovanja sliku tvoju ljubim ljubim, ljubim svakog dana Kao ruza koja vene kad joj sunce pije rosu i ja cekam da mi dodjes i zamrsis dugu kosu Ref. 2x Usne zele, ruke traze a nemirno srce sanja da cu opet tvoja biti u svitanje jednog dana Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kani suzo izdajice Pomozi mi suzo daj mi malo snage da prebolim oci meni tako drage Ref. Kani suzo izdajice kani sto si stala kani suzo pa mu kazi zbog koga si pala Nocas nema kisa da lice orose nocas moje suze kisama prkose Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ludo, ludo tebe volim Ni hiljadu dana, noci ne bi meni bilo dosta da prebolim ovu ranu koja poslije tebe osta (2x) Ref. 2x Ludo, ludo tebe volim to ti sreco dobro znas zasto mi se, zasto mi se onda sreco ne vracas Ni hiljadu zvijezda sjajnih sto na nebu plavom gore utjesiti nikad nece moju tugu, moje bole (2x) Ref. 2x Po hiljadu puta opet tebe zovem, dodji mili da budemo, sreco moja ono sto smo nekad bili (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nije to prvi put Slavices dan kad si me upoznao a zalices dok si ziv sto si me izgubio, al ko ti je kriv Slavices dana kad si me sreo a zalices cijeli vijek sto si me izgubio, i to zauvijek Ref. Nije to prvi put da me boli nije to prvi put da me varas ali je zadnji put, vjeruj mi da mi boli stvaras Nije to prvi put da me boli nije to prva rana vec stota ali sad zadnji put zbog tebe placem tako mi zivota Zaboravi sve moje poljubce al zapamti onaj dan kada sam ti dala rijec da ostaces sam Zaboravi sve sretne godine al zapamti pako kada sam ja otisla, a ti plakao Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Oci zelene Voljela sam oci nevjerne voljela sam oci zelene voljela ih ludo voljela al' sama sam bez njih ostala Ref. Zelene oci bile su moje te divne oci ko sunca sjaj ni sama ne znam zasto ih volim sto mojoj sreci dosao je kraj Ljubila sam oci nevjerne ljubila sam oci zelene ljubila ih ludo ljubila al' sama sam bez njih ostala Ref. Sad je mom srcu najteze srce moje bez njih ne moze srce voli oci zelene iako su bile nevjerne Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Pamtim jos Prolazi moja mladost dolaze druga vremena ono sto je nekad bilo toga sada vise nema Ref. 2x Ali pamtim jos one livade od rijeke one sume i puteljke staru majku dok se smije i ognjiste dok me grije Sada imam sto sam htijela ocemu sam nekad snila trebalo mi da sam srecna a ja sam to nekad bila Ref. 2x Prosli su mnogi dani drugim se zivotom zivi uzela sam sto sam htijela drugi mi nisu krivi Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
S kim si takav si Rekli su mi lose sve a da nisam ni pitala da mi nisi prilika da sam bolje odbijala Rekli su mi lose sve al' kad sam te upoznala ja sam tebi svoje srce dala Ref. Rekli su mi i ovakav i onakav si ali sa mnom najbolji si s kim si takav si Pricali mi pricali da ti savest nije cista da prije i poslije tebe vise necu biti ista Uzalud su pricali prazne price zidovima samo s tobom zivot smisla ima
Trenutno vreme je: 22. Apr 2021, 13:45:56
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .