Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ханка Палдум мучила Србе у логору  (Pročitano 9642 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
а ти би оптужницу да се постави,да би било меродавно
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Sony 
Dobra je ona pevačica, ali je uvek bila 0... Za Merlina ne znam, ali ga nikada nisam gotivio..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Kako mislis dobra je bila,al uvek 0...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Добар певач, лош човек. Ја сам тако схватио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Добар певач, лош човек. Ја сам тако схватио.

Verovatno je na to mislio..
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
HANKA: Nisam mučila Srbe, na Igmanu nije bilo logora, išla sam tamo s Merlinom da berem orahe!

Hanka Paldum za Telegraf: Tog Gorana Goluba nikad u životu nisam videla, a advokata Tomića koji me optužuje znam po tome da nam je tokom rata prodavao krompir za 6 maraka po kilogramu

Pevačica Hanka Paldum tvrdi da nikad u svom životu nije mučila zarobljene Srbe, ali ni pripadnike bilo kog drugog naroda, kao i da su sve priče koje ovih dana kruže o njenim navodnim zverstvima – izmišljotina.

Nakon što je advokat Dušan Tomić koji zastupa srpskog logoraša Gorana Goluba, izjavio da je u logoru “Silos” na Igmanu 1993, Goluba surovo mučila pevačica Hanka Paldum koja je, uz psovke i smeh, njegovom klijenta gazila po polnom organu, reagovala je i pevačica koja u intervjuu za Telegraf negira sve optužbe i tvrdi da nikad u životu nije srela Gorana Goluba.

- Verujte, ne mogu da se oporavim od iznenađenja! Zaista ne znam odakle ta priča. Ne d’o bog da sam nekog mučila! Pa ako već ne bih mogla nekome da pomognem, okrenula bih glavu, sigurno ga ne bih ponižavala... A kamoli koristila te brutalne reči! I ranije su kružile zle priče o meni, ali uvek sam kontala: “Hajde da ih pustim da zadovolje svoje sujete”. Ali do te mere ići… Sinoć sam legla u krevet, ne mogu da zaspim i sve vreme razmišljam ko stoji iza ovoga. Hvala bogu da je sve krenulo na bolje, da smo na putu da oprostimo jedni drugima, a sada neko želi da ponovo raskine teško uspostavljene veze. Ovo priča žena koja nikom u životu nije poželela zlo – priča Hanka za Telegraf i objašnjava da je zaista bila na Igmanu 1993, ali tvrdi da su Dino Merlin i ona otišli tamo samo da bi pevali za borce na ratištu.

- Bila sam na Igmanu, ali ne u februaru 1993. već u septembru te godine, i nisam videla bilo kakve logore, a još manje zarobljenike! Tada smo Dino Merlin, Perica Simonović, Nedeljko Opančić, ja i još nekoliko kolega i novinara, prvi put izašli iz Sarajeva, i krenuli na turneju, ako se to može tako nazvati. Prvo smo bili u Hrasnici a zatim dva dana na Igmanu, gde smo u rovovima otpevali nekoliko pesama našim borcima. Sećam se, Dino i ja smo hteli da beremo orahe, ali su nas upozorili: “Ne idite tamo, tu je sve minirano”. To je bila linija fronta, i to je sve. Kasnije smo otišli u Zenicu gde smo bili četiri dana, održali koncert, a pošto su mi deca ostala u Sarajevu, htela sam da se vratim što pre, pa su Dina i mene helikopterom prebacili do Sarajeva – kaže poznata pevačica i dodaje da nikada u životu nije videla Gorana Goluba.

- Ozbiljno razmišljam da pronađem tog Goluba, čula sam da je iz Bijeljine, da mu pokucam na vrata i pitam ga: “Zašto to dragi Gorane? Pa, da li si me ti, osim možda na televiziji, ikada video? Ko te je izmanipulisao”. Ali, sa druge strane, možda će neko to pogrešno protumačiti, kao da želim da mu zapretim ili tako nešto – navodi Hanka i napominje da su je posebno pogodile izjave Golubovog advokata Dušana Tomića.

- Tomić je kao i ja svo vreme rata bio u Sarajevu i on najbolje zna ko je i šta radio! On nam je dovlačio krompir koji smo plaćali 6 maraka po kilogramu, mnogo jeftinije nego kod drugih. Godinama znam čoveka, da je pomogao da se mnoga deca izvuku iz Sarajeva… I otkuda sad ova priča, posle toliko godina. Pa, da tu ima trunka istine, to bi se već do sada otkrilo. Ako mi zameraju što pevam o ljubavi i slozi, što uvek kažem da su svi moji, Srbi, Hrvati, Muslimani, svi koji vole Bosnu, ja tu ništa ne mogu. Ja ću takva biti do smrti, Bog vidi sve i svima će nam udeliti ono što zaslužujemo. Drago mi je što sam dobila ogromnu podršku od mojih prijatelja iz Srbije. Uostalom, često dolazim u Beograd i nikada nisam imala ni najmanji problem… ljudi znaju šta je istina, ne možeš ih lagati ili folirati – zaključila je Hanka Paldum za Telegraf.

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
pa su Dina i mene helikopterom prebacili do Sarajeva

Ovo je moralo da se zasluži.

I ko sad ovde laže? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Laze Hanka naravno  Smile Kad god za nju cujem ili je vidim,odmah se hvatam za medjunozje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Qtek 小米
СРБИНУ ГЊЕЧИЛА ТЕСТИСЕ: Ханки Палдум прети 10 година робије!

Уколико се докаже да је логорашу Горану Голубу згњечила полни орган, сарајевска певачица могла би да буде осуђена за наношење тешке повреде с трајним последицама

БЕОГРАД - Истина ће изаћи на видело.
Уколико се докаже да је Ханка Палдум мучила логораша Горана Голуба из логора „Силос“ код Коњица и да му је 1993. године, док је копао ровове на Игману, згњечила полни орган, могла би да буде осуђена на до 10 година затвора!

- То дело спада у тешку телесну повреду с трајним последицама, за шта је запрећена казна до 10 година затвора. Питање је и да ли то може да се поведе и под дело злочин против човечности, али ни у том случају казна не би могла бити већа од 10 година - каже адвокат Тома Фила и додаје да је потребно повести судски поступак у Републици Српској или Србији па проследити Федерацији БиХ, али је питање шта би они учинили.

Голубов адвокат Душан Томић каже да ће против Ханке Палдум ускоро поднети кривичну пријаву Општинском суду у Сарајеву.
- Тражићемо надокнаду штете за душевну и физичку бол, за сексуално злостављање. Она је била у униформи и војничком чизмом је Голубу стала на тестисе и неколико минута их гњечила.

Уништила је човеку гениталије, због чега није могао да оформи породицу и има децу - каже Томић и додаје да је Голуб раније дао две изјаве у вези с тим случајем, на основу којих је позван за сведока пред судом у БиХ у процесу групи оптуженој за злочине у логору „Силос“.

У Тужилаштву за ратне злочине БиХ јуче нису могли да одговоре да ли су упознати са овим случајем нити шта ће предузети, већ су затражили да им питања пошаљемо имејлом, што смо и учинили.

Логораш Дукић: Правили смо јој позорницу!

Бранислав Дукић, председник Савеза логораша Републике Српске, који је био у логору у сарајевском насељу Храсница, каже да је лично учествовао у градњи позорнице за наступ Ханке Палдум у Храсници.
- Био сам део радног вода који је 1993. године правио позорницу за Ханку Палдум. Наступала је пред Четвртом моторизованом бригадом, чији је командант био Фикрет Превљак. Знам да је после наступа у Храсници и Бутмиру прошла кроз тунел и преко Игмана отишла за Коњиц. Шта се тамо дешавало, не знам - каже Дукић и додаје да је пре пет-шест година, кад је Ханка изјављивала да је била за Југославију, јавно одговорио да то није истина јер је подржавала муслимане у току рата.

Ханка Палдум:Ни мрава нисам згазила
ИЗВОР: АНАДОЛИЈА
Сарајевска певачица Ханка Палдум демантује писање неких београдских медија да је она та певачица која је мучила Србе у логору на Игману 1993.

Подсетимо, Горан Голуб који био заточен у логору ''Силос'', недавно је изјавио да ће тужити једну сарајевску певачицу и од ње тражити одштету због мучења у логору 1993. Његов адвокат рекао је да је та певачица наводно, наредила Голубу да легне на земљу, а потом му ''згњечила полни орган'', уз гомилу псовки.

Затим је Голубов адвокат изјавио да ће поднети тужбу против Ханке Палдум.

Међутим, она је за агенцију Анадолија рекла да је шокирана "бруталношћу медијске кампање која је покренута ових дана против ње у Србији".

''Затечена сам. Не могу да верујем да се овакве гнусне оптужбе износе на мој рачун. Ово је део кампање која је вођена против свих који су током агресија на Босну и Херцеговину остали у Сарајеву. Слично су измишљали на рачун, сећате се, Неџада Салковића, па Мирзе Делибашића, Сафета Исовића, покојног Даворина Поповића...Све који су овде остали, нападали су. Стављали су им нељудске и неморалне етикете. Не знам стварно, није ми јасно шта се дешава'', казала је Палдум за Анадолију.

Она верује да је све то део шире кампање која се већ дуже времена води против БиХ и Бошњака.

''Тај човек је вероватно изманипулисан. Не знам ко га је нашао, али вероватно неке ствари желе да одраде против мене користећи тог човека. Ово није само против мене. Ми смо чудни. Седимо и стално чекамо да нас нешто поклопи. А кад нас почну давити онда ћемо тражити ваздуха да се ишчупамо. Никако да се дозовемо и станемо украј овоме. Никако да се направи генерална заштиту за све нас", казала је она и додала да је чак помагала Србима током рата у БиХ.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.