Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 13:38:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hamburger SV  (Pročitano 29483 puta)
Ucesnik diskusija

Izgubljen u vremenu i prostoru

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Nokia N73
Pa mogli b nas dvojica, bar se nebi znojio dok parla njemacki. A siguran sam prihvatili bi sjediti na klupi za upola manje para nego sugavi Poljak. Uz to Bayern dobija dvije debele guzice vise  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Hehe i ja i ti bi poslali vrh drugari,to bi bilo bratsvo i jedinstvo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Dva meča suspenzije za Olića

Fudbalski savez Nemačke u petak je kaznio prvotimca Hamburgera, Ivicu Olića, sa dve utakmice neigranja.

Hrvatski internacionalca je kažnjen zbog fizičkog obračuna sa igračem Hofenhajma Karlosom Albertom, a kazna koju je dobio odnosiće se na mečeve Bundes lige, što znači da će Olić propustiti utakmice protiv minhenskog Bajerna, čije će redove pojačati na leto, i Karlsruea.

Reprezentativac šahovničara se sa Albertom sukobio na prijateljskoj utakmici koja je odigrana u španskom letovalištu La Manga, gde su se dva bundesligaša pripremala za nastavak sezone. Uprava Hamburgera je najavila žalbu, ali su male šanse da kazna Oliću bude ublažena, s obzirom da je slična odluka doneta i prošle godine u slučaju Brazilca Grafitea iz Volfsburga.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Izgubljen u vremenu i prostoru

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
mob
Nokia N73
BEZ MILOSTI

Oliću čak pet utakmica kazne

Buduići  da su čelnici HSV-a prihvatili kaznu i odbili pravo na žalbu, Ola neće moći zaigrati protiv svog budućeg kluba Bayerna u velikom derbiju 18. kola Bundeslige (30. siječnja). Anketa!
Hrvatski reprezentativac Ivica Olić kažnjen je s čak pet utakmica neigranja zbog tučnjave s Carlosom Eduardom, objavio je Njemački nogometni savez.
Kazna je podijeljena na dva dijela, dvije utakmice zabrane se odnose na prvenstvene dvoboje, a tri na prijateljske oglede.
To znači da će Ola propustiti veliki derbi 18. kola protiv svog budućeg kluba Bayerna (30. siječnja), a potom i gostovanje kod Karlsruhera (7. veljače).
Igrač Hoffenheima dobio je istu kaznu, a HSV je u petak potvrdio da se neće žaliti.
Podsjetimo, izgred se dogodio 14. siječnja u La Mangi, pred sam kraj prijateljske utakmice u kojoj je HSV protivnika svladao 2:0.
Eduardo je tada isprovocirao Olića s nekoliko grubih prekršaja, nakon čega je hrvatski napadač Brazilca dva puta dlanovima opalio u glavu.
Jedan od fotografa uspio je uhvatiti i detalj kako Olić Eduardu gura prste u oči, te mu naknadno objašnjenje "da se morao braniti" očito nije bilo od koristi.

net.hr
IP sačuvana
social share

Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
jer igrao neku tekmu tiago neves?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

OGGI PIU' CHE MAI

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Thiago Neves je odigrao samo 6 ili 7 utakmica od pocetka sezone, cim je dosao povredio se!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
jer igrao neku tekmu tiago neves?
Thiago Neves je odigrao samo 6 ili 7 utakmica od pocetka sezone, cim je dosao povredio se!  Smile

Piše na transfermarktu kako se Thiago Neves nije dobro snašao n Njemačkoj pa izgleda da će ga za 7 mil eura kupiti Al Hilal Riad te ga onda poslati na posudbu u Fluminense.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
A ko je taj igrac,prvi put cujem za njega,igrao sam na manageru dugo sa hsv,al ga nema tamo,jer on dosao u novoj sezoni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Тијаго Невеш је играо за Флуминензе када су ови дошли до финала Копа Либертадорес, ради се о једном врло талентованом играчу и доведен је из разлога јер се од њега очекује да носи екипу у следећем периоду...

Изузезно глупо би било да га продају, јер је велики потенцијал и треба му дати времена...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Guerrero: Olić i Petrić nisu bolji od mene

Peruanski napadač Paolo Guerrero suigrač je hrvatskih nogometaša Ivice Olića i Mladena Petrića u HSV-u. Ujedno je Guerrero njihova rezerva, a ta mu se uloga ne sviđa...

Suspenzija koju je Ivica Olić odsluživao u utakmici 19. kola Bundeslige protiv Karlsruhea (poraz 3-2), dala je Guerreru priliku da zaigra od prve minute, a Peruanac ju je iskoristio zabivši prvi gol na utakmici.

- I Petrić i Olić jako su dobri, tu nema sumnje. Ali mislim da nisu bolji od mene - rekao je Guerrero, strijelac četiriju prvenstvenih pogodaka ove sezone, za Hamburger Abendblatt.

Statistika jasno ipak govori u prilog napadačkom dvojcu “vatrenih”. Petrić je na diobi osmog mjesta najboljih bundesligaških strijelaca s devet zabijenih golova, dok Olić na svom kontu ima šest golova.

U nedjelju će Guerrero ipak defintitivno dobiti priliku u samom centru napada, budući da Petrić odslužuje prvu od vjerojatne dvije utakmice suspenzije zbog crvenog kartona zarađenog protiv Karlsruhea nakon naguravanja s Marcom Engelhardtom. Guerrero misli da je Petrić prestrogo kažnjen.

- Petrić je krivo optužen. Mladenov potez nije bio za isključenje. Samo se nadam da će i uprava Bundeslige na saslušanju (o žalbi koju je uputio HSV) imati takvo mišljenje - rekao je Guerrero uz zagonetan smiješak.

- Za mene je jako važno vidjeti da uđem u sastav kada su svi napadači u konkurenciji. To će biti pravo mjerilo. Kada trener bude imao sve napadače na raspolaganju. Trener me često u igri postavlja iza dva špica. A to znači puno posla, i naprijed i odostraga. Dugo vremena nisam igrao na svojoj pravoj poziciji, nego više na mjestu gdje je prije igrao Rafael van der Vaart.

- Ali mislim da u momčadi ima mjesta i za mene i za Mladena i Ivicu. Mislim da smo različiti tipovi igrača, što bi trebalo biti dobro za momčad. Mladen i Ivica su izraziti napadači kojima su vlastiti golovi prvi na pameti. Ja sam manje sebičan od njih dvojice i da sam i ja kao oni, onda ne bi zajedno funkcionirali - zaključio je ovaj 25-godišnji Peruanac, nekad Bayernova velika perspektiva.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 13:38:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.