Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:22:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hamburger SV  (Pročitano 29413 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e moj Mamicu
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Са посебном пажњом ћу пратити ХСВ ове године... Имају одличан тим...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Netzer: Petrić je dobar, HSV je spreman za naslov

U intervjuu njemačkom tabloidu Bildu njemačka je nogometna legenda Günther Netzer pohvalio Mladena Petrića i izjavio da je HSV dovoljno dobar za bundesligaški naslov...

- HSV je napokon div koji se probudio – izjavio je Netzer, koji događanja na njemačkoj nogometnoj sceni redovito prati i komentira iz Züricha, gdje živi i radi u svojoj tvrtki za oglašavanje i TV-prava.

- Još uvijek sam neraskidivo vezan za HSV. Gorim za taj klub. U gradu na Elbi doživio sam najveće, nevjerojatne sportske uspjehe – kazao je bivši generalni menadžer kluba, kreator momčadi koja je 1983. godine osvojila Kup prvaka u finalu protiv Platinijeva, Rossijeva i Boniekova Juventusa.

Nogometnu je karijeru pak gradio u Borrusiji iz Mönchengladbacha i Realu iz Madrida, a Nijemci ga drže za jednoga od najboljih nogometaša države svih vremena.

- HSV me ugodno iznenadio na startu sezone. Gledao sam utakmicu protiv Bayerna u Münchenu i totalno se iznenadio. Ova se momčad napokon čini hrabrom i odlučnom. Igrači pokazuju inicijativu. Primjećujem više samopouzdanja i kvalitete u igri.

- Rafael van der Vaart je sjajan igrač i velika je šteta da je otišao. S druge je strane, međutim, možda i bolje tako. Sve je u igri momčadi prošlih sezona ovisilo o njemu. Ako nije dobro igrao on, nije dobro igrao nitko.

- Drago mi je da trener Martin Jol forsira agresivnu i napadačku igru. HSV napokon igra moderno, kao i sve velike europske momčadi. To je pravi put.

- Momčad može ove sezone osvojiti naslov prvaka, zašto ne? Treba koristiti sve padove Bayerna, i ne raditi kikseve.

- Mislim da je klub dobro potrošio novac u prijelaznom roku. Mladen Petrić igrao je u Švicarskoj dugi niz godina i jako ga dobro poznajem još iz tog vremena. Djelovao mi je strahovito raspucano. Moglo bi to dobro ispasti. Marcell Jansen ima budućnost pred sobom, a dva kvalitetna Brazilca uvijek podignu razinu igre.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja mislim da ovaj tim Hamburga ima tim za titulu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Hamburg napravio groblje za fanove Smile
Nemački fudbalski klub Hamburg otvorio je groblje na kojem će se sahranjivati najvatreniji navijači tog bundesligaša.

Preminuli navijači Hamburga sahranjivaće se na klupskom groblju u grobovima koji će biti prekriveni originalnom travom sa fudbalskog terena. "Na ovom groblju će se u sledećih nekoliko dana obaviti prva sahrana", rekao je član upravnog odbora Hamburga Kristijan Rajhart. Groblje HSV-a nalazi se u sklopu hamburškog groblja i predstavlja repliku fudbalskog gola, gde će se napraviti 500 grobova.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k300i
Au sta sve nece smisliti  Smile Smile Ali svaka im cast ipak za ideju  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hamburg napravio groblje za fanove Smile
Nemački fudbalski klub Hamburg otvorio je groblje na kojem će se sahranjivati najvatreniji navijači tog bundesligaša.

Preminuli navijači Hamburga sahranjivaće se na klupskom groblju u grobovima koji će biti prekriveni originalnom travom sa fudbalskog terena. "Na ovom groblju će se u sledećih nekoliko dana obaviti prva sahrana", rekao je član upravnog odbora Hamburga Kristijan Rajhart. Groblje HSV-a nalazi se u sklopu hamburškog groblja i predstavlja repliku fudbalskog gola, gde će se napraviti 500 grobova.

Izvor: B92

Smile Smile =D>privilegija je imati svoj grob u bojama svog kluba Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Interesantno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vjerojatno će sad i ostali veliki klubovi slijedit tu ideju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Genijalci... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:22:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.