Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje Symbian S60 telefona  (Pročitano 112512 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pomagajte ljudi oslepe gledajuci u onaj tamni displej....

Za osvetljenje ekrana možeš da odradiš preko phoenixa, dok ne uspeš da instaliraš hello ox.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2009, 15:36:45 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
HTC Diamond2
E lepo cu poludeti. Danas me ceo dan zezao telefon nece da salje mms, nece gprs, patio se satima i na kraju mu roknem hard reset. i sav bitan ajde ponovo da ga hakujem ,ali nelezi vraze, imam potpisan helloOX za moj telefon ali on nece da radi iz nekog razloga. Probao sam sve sto mi je palo napamet, da ga potpisujem ponovo , da ga instaliram sa kompjutera, telefona, mem kartice.... i nista krene priprema se instaliranje, odaberem mesto instalacije, kartica ili telefon i onda posle par momenata izbaci poruku koju do sad nisam imao prilike videti , a  glasi : "aplikaciji nije dodeljen potreban pristup" sto na engleskom glasi :" required aplication acess not granted. Zna li neko u cemu je problem, meni je jednostavno blokirao mozak.
Tel je n82, softver31.0.016  a HelloOX 1.03

P.S. ono sto me zezao tel je bilo do mreze, e kad sam to saznao kad nisam pukao....
obrati paznju kad kaze nije dodeljen pristup,ti kad si hakovao telefon nisi sa HelloOX mogao odobriti pristup,vec je osnovna namena HelloOX bila da ti instalira ROMPatch koji koliko mi se cini odobrava instalaciju i sertifikovanih i ne sertifikovanih aplikacija tj drugim recima odobrava pristup.bez obzira sa resetom telefona tebi se telefon vraca na podesavanja kao kad si ga kupio,ali sve aplikacije se ne brisu sa telefona i kartice one bi morale tu da se nalaze samo sto nisu u funkciji,ovo bi prvenstveno trebalo da vazi za memorijsku karticu mozna ne za telefon ali za memorijsku karticu sigurno.znaci ti sad samo treba da se usredsredis na ROMPatch.on bi trebalo da je na memorijskoj kartici i kad njega stavis u funkciju trebalo bi da ti resi sve probleme.ukoliko je u folderu my own onda idi na applay to auto,resenje problema je da ROMPatch stavis u funkciju.ti jednom kad hakujes telefon hakovao si ga za svagda bez obzira na reset tj ROMPatch moze da bude u funkciji ili da ne bude u funkciji,reci sta si uradio...
pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia N82
Citat
obrati paznju kad kaze nije dodeljen pristup,ti kad si hakovao telefon nisi sa HelloOX mogao odobriti pristup,vec je osnovna namena HelloOX bila da ti instalira ROMPatch koji koliko mi se cini odobrava instalaciju i sertifikovanih i ne sertifikovanih aplikacija tj drugim recima odobrava pristup.bez obzira sa resetom telefona tebi se telefon vraca na podesavanja kao kad si ga kupio,ali sve aplikacije se ne brisu sa telefona i kartice one bi morale tu da se nalaze samo sto nisu u funkciji,ovo bi prvenstveno trebalo da vazi za memorijsku karticu mozna ne za telefon ali za memorijsku karticu sigurno.znaci ti sad samo treba da se usredsredis na ROMPatch.on bi trebalo da je na memorijskoj kartici i kad njega stavis u funkciju trebalo bi da ti resi sve probleme.ukoliko je u folderu my own onda idi na applay to auto,resenje problema je da ROMPatch stavis u funkciju.ti jednom kad hakujes telefon hakovao si ga za svagda bez obzira na reset tj ROMPatch moze da bude u funkciji ili da ne bude u funkciji,reci sta si uradio...
pozdrav Smile
Citat
Pa kako kada uradis master reset i formatiras karticu valjda si i hack izbrisao, moras onda sve iz pocetka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
HTC Diamond2
Citat
pozdrav Smile
Citat
Pa kako kada uradis master reset i formatiras karticu valjda si i hack izbrisao, moras onda sve iz pocetka?
ne unosi pometnju daj da coveku pomognemo da resi problem,cini mi se da nisi radio format kartice kad u postu imas taj komentar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N97mini
 Smile Smile Smile
U S P E O  aAAAA aA
Ponovo sam sertifikovao helox ali uz pomoc drugog programa i uspelo je !
Hvala vam ljudi svima do neba svakom ko je na bilo koji nacin ucestvovao, hvala sajtu, bureku ....
Ljudi svaka vam cast i ziveli jos bar 100 godina...
Hvala dok se neoduzim na bilo koji nacin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia N82
Eeeee problem do sertifikovanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2600
Zastava Pandemonium
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S+
Ljudi imam problem sa hakovanjem 5320 xpressmusic. Znam ceo proces hakovanja, cekao sam 30h za sertifikat i sertifikovao Y_Browser, ali ne mogu nikako da vidim c/sys/bin?(kad udjem u y-browser kliknem na HelloCarbide menu 1)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One X
Kreni unazad i pronađi HelloOx metodu. HelloCarbide na većini telefona više ne radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2600
Zastava Pandemonium
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S+
Hvala buraz, sredjeno!  Smile  Smile

Edit: Jel normalno da mi n-gage igrice pisu da su trial i ako su crackovane...? (Ne pita me da ih registrujem, sljakaju savrseno)
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 19:55:43 od sh0rty86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One X
Zabranjeno je pričati o pirateriji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.