Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje i modovanje UIQ3 telefona  (Pročitano 62549 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Meni posle ovog hacka telefon zeza ,kad prebacim video fajl preko Fast file transfer telefon ga ne vidi,Preko normal moda kad prebacim fon vidi taj isti video fajl.Probao sam format media memorije,master reset i nista ne pomaze.Telefon je S>E> W950  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
A na koji to hack odredjeno mislis da se odnosi?

Ja mislim da to nema veze sa hakovanjem, a ako sam te dobro razumeo sta hoces da kazes mislim da je to sto se dogadja sasvim normalno jer u File Transfer mode-u mem. kartica (tj. mass memorija ili kako se to vec zove na W950/W960) nije dostupna telefonu sve dok se ne zavrsis prenos podataka i dok ne otkacis fon sa PC-a, dok u Normal mode-u telefon nastavlja normalno da koristi m. karticu (mass memoriju), pa stoga ne vidim nikakav razlog za uzbunu i ponavljam, smatram da je to sto se desava sasvim normalno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Autor ovog tutorijala za hakovanje je Mr. Thunderbird, ja sam ovo samo preveo (uz malo pesnicke slobode) i postavio ovde.

A na koji to hack odredjeno mislis da se odnosi?
E ovog ,a ti mene ne razumes ,ja kad otkacim telefon sa usb-a ne vidi video fajl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Ne znam stvarno sta da ti kazem, moze da bude u pitanju gomila stvari - moze da zavisi od toga u kom je formatu taj video fajl (3gp, mp4, avi) i pomocu kog programa na fonu ga otvaras, da li je video fajl dobro konvertovan za tvoj telefon, ali sam prilicno siguran da nema veze sa hakovanjem. (Btw, taj nacin hakovanja koji si naveo gore je zastareo i nepotrebno ga je raditi, vec je za hakovanje sasvim dovoljno instalirati najnoviji CapsSwitch koji sam postavio na 2. strani).

Uostalom, probaj da pronadjes taj fajl koji si prebacio preko Xplore-a, ili Swiss Manager-a, ili preko default File manager-a, pa ako se nalazi tamo gde si ubacio onda nemas razlog za brigu, a ako ga nema tamo onda je verovatno nesto do fona ili USB kabla, ali sumnjam da sve ovo ima bilo kakve veze sa hakovanjem.

« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 22:58:14 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
A kako da obrisem sve iz phone memorije mozda je neki program zeznuo,prebacujem 3gp i mp4 fajlove.E da DivX fajlove vidi kad ih prebacim preko Fast transver
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S III
braco hackovao sam Smile start screen i ikonice i ubrzao tel. i kad ocu da ga ukljucim sam se restartuje kad dodje do onoga da biram Phone Mode ili Flight Mode,radi se o P990i....mogu da ga fleshujem tek u utorak,nemogu ni da formatiram C kad je ugasen...ima li sanse neke bez flesha jer mi je hitno to da resim! HVALA unapred!
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Ja sam po raznim forumima citao kako su se mnogi zeznuli tako kada su menjali start screen, ali opet ima jos vise onih koji su to uspesno odradili (ja to nisam isprobavao jer mi nije nesto mnogo zanimljivo).

SofTouCh, zasto da cekas do utorka da ga flashujes? Iskoristi SEUS i apdejtuj mu firmware, ako ti kaze da vec imas poslednju verziju ti idi na "Continue anyway" i kada obavis apdejt trebalo bi da fon radi kao nov. Jedino ako si na dial-upu ne bih ti savetovao ovo, ali ako imas neku broadband vezu isprobaj obavezno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S III
adsl je brate moj....ali ja nemogu da upalim tel.? jeli se to radi dok je ugasen tel? i posto mi memory card stize ove nedelje,stara mi je ukradena,moze li bez memoriske? i moze li dok je ugasen? i da Telefon je T-Mobile...sav je izlijepljen sa njihovim djavolima Smile,tamo pise upozorenje da se ne radi ako je sa neke mreze,a to sto se pali ko T-Mobile itd. znaci da je skinut ! sta sad?
« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 14:08:40 od SofTouCh »
IP sačuvana
social share
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Naravno da moze, cak stavise mora da bude ugasen dok to radis, a mislim i da to sto nemas memorijsku karticu ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem.
U instrukcijama prilikom apdejta ti cak pise da pre nego sto pocnes treba da izvadis bateriju i ponovo je ubacis da bi bio siguran da fon nije upaljen.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S III
a sta cu sa ovim sto je sa mreze,i tamo nema upustvo i Firmware da skinem za p990i...
IP sačuvana
social share
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.