Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje i modovanje UIQ3 telefona  (Pročitano 62872 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kako da prebacim na srpski i cirilicu na X-Key

menu/settings/ctrl. panel/device/text input/ screen keybord ( odnosno - Virtual keyboard ) i kliknes na more pa na setup i tu imas kompletna podesavanja sto se tice X-Key-a

Uzivaj
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 07:30:59 od marko82marko »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Hardware Button Mod

Na M600, P990 i P1 sa desne strane se nalazi '@' dugme koje se jos naziva Shortcut ili Hardware button (na W950, W960 i G900 se tu nalaze dugmad za pojacavanje i smanjivanje zvuka). Po defaultu ovo dugme sluzi za pokretanje Web browser-a, ali postoji mogucnost da se to promeni i da se iskoristi za jos nekoliko drugih funkcija\aplikacija koje mozete videti na sledecem screenshot-u.

Ovaj mod omogucava da se Shortcut button sada iskoristi za jednu od cak 18 razlicitih funkcija\aplikacija, jedan deo mozete videti na sledecem screenshot-u.

Samo skinite odgovarajuci fajl (za P1 i M600 je HwButctrlpnl_P1i, a za P990 je HwButtonConfig_P990i), otpakujte ga i zatim taj fajl ubacite u C:\Resource\Apps, a posle toga naravno restartujte telefon.

Sve uradim po ovom upustvu a opet mi se ne pojave ove dodatne mogućnosti za taster. Gde grešim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iP5
Ili nisi restartovao fon ili nisi ubacio odgovarajuci fajl. Uzgred, a koji telefon ti imas?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG G2
Da li neko ima problem sa X-key -om?Instalirao sam i u koriscenju mogu samo jednom da upotrebim slovo,broj ili simbol i on se brise sa ekrana.(Na primer,ako kucam kako si,otkucace kao si a sva slova koja sam jednom upotrebio su obrisana sa virtualne tastature)
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
Ili nisi restartovao fon ili nisi ubacio odgovarajuci fajl. Uzgred, a koji telefon ti imas?  Smile

P1i odradio sam kao sto je navedeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Da li neko ima problem sa X-key -om?Instalirao sam i u koriscenju mogu samo jednom da upotrebim slovo,broj ili simbol i on se brise sa ekrana.(Na primer,ako kucam kako si,otkucace kao si a sva slova koja sam jednom upotrebio su obrisana sa virtualne tastature)

Ima tih bagova jer je beta verzija u pitanju ali ako se strpis jos malo izacice ovih dana (u najavi je) i full verzija nadam se bez tih i sl. bagova
Trenutno jedini nacin da ti se slova pojave za ponovnu upotrebu (po drugi, treci put) je da spustis i potom ponovo podignes virt. tastaturu. (jeste smor ali je trenutno resenje do full verzije)

« Poslednja izmena: 29. Nov 2008, 22:43:19 od marko82marko »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Marko. stavio sam onaj visual pack (crni) na p1. Sve je ok promenio ali mi je izmenio raspored ikonica. Izpremestao neke programe u druge foldere. Npr na prvom ekranu imam sve ikonice sem Control panela koji je zamenjen sa Music player-om. Na tom prvom ekranu Office mi je gore desno, Phone mi je gore gore itd,... Control panel mi je sada u Tools pa tamo pri kraju kao da je neka aplikacija. Jel znas sta se desilo i da li mogu da vratim na normalne pozicije kao kod tebe na screenshot-ovima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Bosch ves masina
dali postoje visual pakovi za g700? Smile nasao sam jedan za g900 ,ali on u meniju umasto kalendara ima kameru tako da kalendar uvek ostane isti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Marko. stavio sam onaj visual pack (crni) na p1. Sve je ok promenio ali mi je izmenio raspored ikonica. Izpremestao neke programe u druge foldere. Npr na prvom ekranu imam sve ikonice sem Control panela koji je zamenjen sa Music player-om. Na tom prvom ekranu Office mi je gore desno, Phone mi je gore gore itd,... Control panel mi je sada u Tools pa tamo pri kraju kao da je neka aplikacija. Jel znas sta se desilo i da li mogu da vratim na normalne pozicije kao kod tebe na screenshot-ovima?

Licno mi se nikada tako nesto nije desilo, ( pretpostavka = nisu pravljene za P1 vec za teki dr. tip UIQ telefona npr. M600, P990 i td. ) a sto se tice vracanja ikonica na prvobitnu poziciju mozes da odradis (ali rucno more / move to folder / pa izaberes zeljeni folder ) mada mislim da sistemse "ikone" poput Control panel-a neces moci da premestas.
Siguran sam da Ardzuna ima i vise nego interesantne icon pac-ove za P1 , pa sacekaj njega i vidi ima li on leka za taj problem.

dali postoje visual pakovi za g700? Smile nasao sam jedan za g900 ,ali on u meniju umasto kalendara ima kameru tako da kalendar uvek ostane isti.

Postoje, mada u opisu 99% njih stoji da pasuju i za G900, tako da je moguce da ce ti se javiti isti problem ( on u meniju umasto kalendara ima kameru tako da kalendar uvek ostane isti ) nemam ni jedan ni dr. tel pa ne mogu da proverim da li je bas tako u praksi ali ako hoces mogu da nakacim neke za g900 pa probaj ?

« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 18:51:12 od marko82marko »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Znam za pomeranja ikonica ali nije htelo. Ja sam na ovom topicu vec neko vreme i dosta sam ovih promena uradio tako da se kao nesto i razumem, ali i porred toga nisam uspeo da sredim ovo za  black visual. Cak mi je i zabadao telefon sa onim status barom pa sam dizao sistem ponovo. Nestabilno je. Najbolje je staviti sis icons pack i temu a status bar ne diraati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.