Zdravo svima, ako neko moze da mi pomogne neka se javi. . . Evo o cemu se radi. . . profil na fb imam 3 god, meil adresu i sifru od iste nikad nisam ni znao, na mestu gde se kuca meil adresa meni je stajao nick i samo ukucam lozinku i to je to, nikad nije bilo nikakvih problema sve do pre 2 dana. . . Pokusao sam da se ulogujem, kaze pogresna sifra, meil. . . Udjem preko sestrinog profila, i vidim moj profil on line na chat, javim se coveku. . "e. . sta radis", neko tamo odgovori,"evo dopisujem se, ti". . . Ladno mi je neko iz Srbije mazno profil, ne znam sta da radim, niko se za sad nije javio da je ovaj vredjao i slicno, ali ipak to nisam ja. . . Danas gledam promenio je prezime. . . Na profilu imam preko 700 prijatelja koji su zakljucani,velik je posao da sve obavestavam da me brisu. . . da li je moguce nekako da povratim profil. Napominjem,nisam isao po igraonicama, niti sam ulazio preko drugih kompjutera. . . kako je moguce da mi neko ovo uradi????
[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 28. Okt 2012, 18:26:46 od Shone83 »
vidis na tvom profilu mejl koji sad koristi za logovanje ukucas taj mejl i ukucas staru sifru treba da ti izadje nesto tipa pokusavate starom sifrom da se prijavti ona je promenjna bla,bla,bla ako vi niste uradili promenu sifre pokusajte nesto ispod onda imaju neke opcije i medju njima blokada profila malo sam tacno zaboravio kad je svaja imala problem ali je tako nesto
a sad lepo priznaj i ti si naseo na onu foru o istoj sifri na dva profila jbt kolko je naivcina naselo na to
« Poslednja izmena: 28. Okt 2012, 15:30:28 od fredikruger »
E, zamolio sam da se jave ljudi koji znaju da mi pomognu, a ne Vi neznalice... Sigurno da postoji nacim da povratim profil... Drug mi je javio da moze da se iskljuci taj profil ako ga oko 50 ljudi prijave kao lazan profil... fb ce ga obrisati,ali ja pokusavam da povratim profil, ne zelim da ga izgubim...
Prijatelju nemam tu meil adresu.. koristio sam nick... ne znam meil adresu,lako je ako znas meil i sifru od meila ali ja to nemam,pravio sam profil pre 3 godine...
E, zamolio sam da se jave ljudi koji znaju da mi pomognu, a ne Vi neznalice... Sigurno da postoji nacim da povratim profil... Drug mi je javio da moze da se iskljuci taj profil ako ga oko 50 ljudi prijave kao lazan profil... fb ce ga obrisati,ali ja pokusavam da povratim profil, ne zelim da ga izgubim...
Uzalud pitas... Mani se covece FB-a,koji ce ti to. Kojih bre 700 prijatelja 75% tih ljudi kladim se da ne znas.. Izaci napolje,nabavi prijatelje uzivo...
vidis na profilu novu adresu koju lik koristi da se uloguje u tvoj profil,a sifru bi trebao da znas sa kojom se logujes svaki dan
ajd sad ti meni odgovori na jedno pitanje jer znas ti u opste da koristis komp i internet osim glupog fijsbuka,a i tu ti je profil neko drugi otvarao posto ti sam fejsbuk nudi gomilu opcija za pokusaj povracaja profila ili blokade profila ako neko zloupotrebljava tvoj profil
a i ja sam kreten pomozi sirotu na svoju sramotu jebo vas fejsbuk treba svim korisnica toga uvesti porez na glupost
« Poslednja izmena: 28. Okt 2012, 15:40:07 od fredikruger »