Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:07:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajder protiv dzamija  (Pročitano 10550 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
eto vam evrope! iskreno mislim da bi trebali da im daju da sagrade džamiju, ali ne u centru grada, pored škole, bolnice, parka.... to treba urbanistički predvideti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
eto vam evrope! iskreno mislim da bi trebali da im daju da sagrade džamiju, ali ne u centru grada, pored škole, bolnice, parka.... to treba urbanistički predvideti Smile
Slazem se...ono jedino moze urbanisticki da pristaje uz nekakvu vojnu raketnu lansirnu rampu,termoelektranu,celicanu i slisne objekte koje se drze podalje od grada,jer kvare izgled grada...
Evropski gradovi,sa dzamijama u centru...to bi definitivno znacio pocetak kraja Evrope,kao "Starog kontinenta"...i ostalih vrednosti,koje neguje vekovima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
A po čemu kvare izgled grada, šta je to na njima pa kvari izgled?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Smeta ljudima koji cine vecinu. Jednostavno nije u skladu sa njihovom tradicijom i kulturom.
Ja razumem tebe ali zamisli da ti dignu veliki krst u sred sarajeva, poludeo bi ceo grad. Ta tolerancija postoji samo na papiru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
Smeta ljudima koji cine vecinu. Jednostavno nije u skladu sa njihovom tradicijom i kulturom.
Ja razumem tebe ali zamisli da ti dignu veliki krst u sred sarajeva, poludeo bi ceo grad. Ta tolerancija postoji samo na papiru.
digli su u mostaru, pa nikom nista...znaci, posto ta tolerancija postoji samo na papiru, mi se nebi trebali truditi da je sprovedemo u stvarnosti? i da, jedno su bogomolje, a drugo su "krstovi" i "mjesec i zvijezda" u sred grada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
digli su u mostaru, pa nikom nista.

Ne znam kako da ti objasnim, ja kad cujem hodzu digne mi se pritisak. Ne mrzim ga ali me nervira, zato sto nisam navikao na to ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sve se da riješiti ako se želi, ograničite razglas na munari, tako da vas ne budi u 5 sati na sabah Smile i to je to, a sada što neko ima pokvarene čipove u glavi pa mu smeta i kada vidi džamiju to je već druga stvar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Ajde da nadogradim temu, sta mislis o odnosu islama prema zenama?  Meni to uopste nije tolerantno i nema veze sa ravnopravnoscu. Odmah da se ogradim to nije slucaj u Bosni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ajde da nadogradim temu, sta mislis o odnosu islama prema zenama?  Meni to uopste nije tolerantno i nema veze sa ravnopravnoscu. Odmah da se ogradim to nije slucaj u Bosni.
joj ima da me modovi izrešetaju sa kritikama ionako su kivni na mene, ali evo samo kratak osvrt, Islam zabranjuje ženi otkrivanje stidnih dijelova tijela u javnosti, stidni dijelovi su svi osim šaka,  stopala i lica, lice može biti otkriveno, takvi su propisi i ja tu nemam šta da komentarišem, tako je napisano i tu se ništa ne može promijeniti. Što se tiče ostalih stvari Islam je ženi dao dosta slobode, žena može da se školuje može da radi, muž ne smije da je zlostavlja, što je u vrijeme kada su donošeni ovi propisi bio veliki napredak,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Ok, hteo sam samo da kazem da je meni ne pojmljivo da je nekome nesto zabranjeno. Po meni to su samo obicaji i nista vise. Ako neka muslimanska devojka zeli da pusti kosu ona ima na to pravo a ne da je osudjuju. Ukratko kulturoloska razlika je velika i to stvara netrpeljivost.
Evo ti primer u iranu ili arabiji, novinarke iz evrope moraju da nose maramu iako nisu te vere. Da ne govorim o afganistanu i korejkama koje su jadne morale biti pokrivene sa tim. Tom logikom ajd da u nemackoj ili nekoj drugoj zemlji uvedu zabranu nosenja marame zato sto hriscani ne nose.
Da ne govorim za brakove gde su hriscani mnogo tolerantniji. Ne daj boze da hriscanin zaprosi cerku nekog seika ako uopste moze doci do nje.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 16:01:38 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:07:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.