Па све од 98. па надаље су "гејмерским рјечником" нове игре. Када се каже старе игре углавном се мисли на период прије 95.-е
aj me uputi malo koje su to igre posto nisam upoznat (ako nagadjam kladio bih se na super maria)
Super Mario Sonic Zelda Metroid Castlevania NBA Jam Streets of Rage Punisher Mortal Kombat Street Fighter Bomberman Final Fight Tetris Pac Man Prince of Persia Alien vs Predator Alex Kid
Super Mario znam Sonic znam Zelda znam Metroid neznam Castlevania neznam NBA Jam neznam Streets of Rage neznam Punisher znam Mortal Kombat znam Street Fighter znam Bomberman neznam Final Fight neznam Tetris znam Pac Man znam Prince of Persia znam Alien vs Predator znam Alex Kid neznam
Eto te su mi prve pale napamet.
uf pa dobro dosta ih znam,pa hoces li raditi? jel su za PC sve te igre ?
Super Mario znam Sonic znam Zelda znam Metroid neznam Castlevania neznam NBA Jam neznam Streets of Rage neznam Punisher znam Mortal Kombat znam Street Fighter znam Bomberman neznam Final Fight neznam Tetris znam Pac Man znam Prince of Persia znam Alien vs Predator znam Alex Kid neznam
Eto te su mi prve pale napamet.
uf pa dobro dosta ih znam,pa hoces li raditi? jel su za PC sve te igre ?
Od ovih što sam mislio sve su za Sega Mega Drive. Igrao bih preko emulatora. Ali nema smisla da snimam kada klip ne bi pogledalo više od desetak ljudi. A pola od njih ne bi ni znalo srpski.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2011, 22:18:18 od Magic Master »
a i to sto kazes,nema smisla stvarno..... mada neznam koliko je bitno koliko ce ljudi pogledati,lepo bi bilo da snimis bar jednu epizodu bilo koje igre,postavis klip , garantujem preko 300 pregleda i onda da cujemo komentare....
takodje te igre se polako zaboravljaju i lepo bi bilo da ih vratis u zivot,sad naravno ako zelis i imas vremena da ulozis trud u to..... na tebi je odluka
Uglavnom bi to bila mala lekcija iz video game-inga. Objasniš ljudima kada se nešto pojavilo, zašto je to tada bilo popularno, inovativno, uticajno... Neke anegdote iz tog vremena. A onda kako se igra, šta sve treba da se uradi da bi se prešao nivo, koji su neprijatelji najteži, koji najlakši; kojom cakom koga neprijatelja savladati, gdje pronaći skrivene predmete i moći i slično... A onda se baviti sitnicama iz gameplay-a i grafike koje su jelte mnoogo zabavne... Poenta je od naizgled dosadne igrice napraviti nešto što bi svako probao.
Ali potpuno mi je jasno da za takav posao treba astronomska doza vremena. Koju na to ne vrijedi trošiti...
« Poslednja izmena: 13. Nov 2011, 23:46:13 od Magic Master »
U januaru treba da spremam ispite. A ne znam ni sta treba od opreme i programa. Mikrofon, slusalice, kamera,...šta? I od koga proizvođača, da ne uzmem kinesku robu?
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 16:02:40 od Magic Master »