Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1280401 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 6630, valjda
sram te bilo, porodican covek...  Smile Smile

Ehhh nemash ti pojma kako je to u porodichnom zivotu  Smile

Лер ... колеза блејач-у-радно-време из биртије. Програмер ваљда ил нека сисадмин варијанта истог не похватах баш најбоље. Помало фаталиста и то не због фатања листова по парковима него овако због даркерских преференција. Кад би морао да се кладим рекао бих да гарант има Фејт но мор, Фу фајтерс мајице и пар неких са програмерским пошалицама ... вероватно неки полунадркани гик слогани типа РТФМ или Линукс ФТВ ...

и да ... сматра да су Господари прстенова ез геј ез Броукбек маунт  Smile

E nema Foo Fighters al zato imam alice in chains u orginalnom sastavu  Smile

Vidi ironije, ja pokrenuo thred i ontopic sam a Goa offuje...  Smile Nije dobro, sad ce Japan da potone  Smile Ko ce da mi se pridruzi u spashavanju japanki  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
tema je ponovo živa. živaaaa Smile
Uglavnom,kad je već Tep pozvao ljude dobre volje Smile,
ne znam čovjeka,sem malo  iz birtije i ovako sa par tema. ali je i to dovoljno da se stekne neka slika i  da se vidi suština njegovog karaktera.  kao što svi konstatovaste,ima ga na ženskim temama(urezana mi je slika-ujedinjene žene,poslednja poruka -Tep Smile
ali jednostavno svuda,ma koja tema bila,on da baš svoj stav,bez onog slažem se,haha...veliki mu je plus(+ Smile) što kada je neka rasprava ili obična priča,nikad ne pod*ebava druge ili se ubaci u neku masu i odatle pametuje,ismijava. sportista,čovjek koji trči i dok spava i prenosi i na nas ostale ili želju da se pokrenemo ili da još više mrzimo fudbal Smile temperamentan je i voli da istjera pravdu. ima brata  koji ga se stidi Smile i mislim da su obojica zbilja ok momci.
eto,ovo ti je i za rodjendan Teposlave Smile

Kakav bre crni rodjendan, 'nas kad je on? Smile Smile

I naravno... pravda za... crnce Smile Smile

Tepica je uber cool muskarac na svim ZENSKIM temama. Ja mu se divim, jer ima dovoljno veliko mudo da izadje na kraj sasvim zenetinama. Smile Smile

Ma sta bre... meni je to cisto onako... zanimacija... kakav bre kraj kakvi bakraci, vi ste za mene buranija Smile Smile Smile

Pa moram da vidim sta sve kupujete da se naviknem i ja... da to gledam svaki dan ako Bog da Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2011, 13:46:58 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
to ti je i za rodjendan,kad god on bio Smile
naravno,to za pravdu je jasna stvar Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Čoda, Dača, Master Čoda, Čodmilo, sve samo ne gagaJK

Čovek sa najviše nepriznatih zasluga na ovom forumu gagijk, DachaArh. Stopetnaesthiljada postova ne računajući privatne poruke, to je nešto BRE! Čak mu ni avatar napravljen specijalno za njega nije dozvoljeno da koristi.

Čoda je tu uvek a koliko nedostaje vidimo tek kad otputuje negde. Čoda je smiren, ne svađa se, beskrajno strpljivo se svakom uredno javi po šest puta dnevno. Kad ga zafrkavamo samo se smeje i prihvata to kao najveći izraz ljubavi. Kad se šali gleda da ta šala bude meka i blaga, nije opajdara ko ja. Ako priča o svakodnevnim običnim stvarima nema ni trunke nadmenosti i nametljivosti. A onda ga neka tema povuče jednom u desetak dana da ostavi ozbiljan komentar ili ga neko zapita nešto stručno u vezi programiranja, linuksa i drugih tehnikalija. Tek tada bljesne visoka inteligencija i stvarno znanje iza tihe nenametljive ličnosti.

Malo je zanimljivih ljudi sa Bureka koje nisam lično upoznala a Čoda je jedan od njih. Zato sve što sam napisala može komotno da se baci u vodu. I nemoj da mi se neke burek udavače sad pojave da ga smotaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Evo Simi krecemo Smile

Ovog puta se necu sjebati... sada ti jesi najstarija Smile
Simi nije zalutala na psihologiju kao sto je to slucaj sa mnom... ne samo na psihologiju... nego sam uveren da bi i na sportu pojasnila neke stvari maloj deci. Voli macke vise neg' decu... nisam siguran koliko ih ima al mislim da ih ima par.
Cesto pise kilometarske postove na temama koje su predvidjene za... kilometarske postove. Dakle politika, zemljotresi i ostala razna ubedjivanja. "Penale" ne voli da puca... ali ne pucaju ni njoj... ali ne iz razloga sto neko to nece vec jednostavno... zena zna znanje i tesko ju je prevariti Smile
Saveti su joj fenomenalni ma o kojoj oblasti se radilo. Zato negde i napisah da se ona ovde treba slusati.

Ne znam sta jos da napisem, sigurno sam nesto preskocio ali... ide mi se u wc, zalim Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Znaci prisralo ti se od analize?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Siso, ovaj Goa  Smile Smile

Mislim da je vreme da temu preimenujes u - Ti meni vojvodo, ja tebi serdare.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
 Smile Smile

Znaci prisralo ti se od analize?  Smile Smile

Izlgeda Smile Smile

« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 15:18:28 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Evo Simi krecemo Smile

Ovog puta se necu sjebati... sada ti jesi najstarija Smile
Simi nije zalutala na psihologiju kao sto je to slucaj sa mnom... ne samo na psihologiju... nego sam uveren da bi i na sportu pojasnila neke stvari maloj deci. Voli macke vise neg' decu... nisam siguran koliko ih ima al mislim da ih ima par.
Cesto pise kilometarske postove na temama koje su predvidjene za... kilometarske postove. Dakle politika, zemljotresi i ostala razna ubedjivanja. "Penale" ne voli da puca... ali ne pucaju ni njoj... ali ne iz razloga sto neko to nece vec jednostavno... zena zna znanje i tesko ju je prevariti Smile
Saveti su joj fenomenalni ma o kojoj oblasti se radilo. Zato negde i napisah da se ona ovde treba slusati.

Ne znam sta jos da napisem, sigurno sam nesto preskocio ali... ide mi se u wc, zalim Smile

Citat
Voli macke vise neg' decu... nisam siguran koliko ih ima al mislim da ih ima par.

Više volim decu ali poštujem njihovu privatnost i zato o njima ne pričam po forumu jer su to od mene tražili. Dece imam dvoje a mačku jednu. Nisam sigurna za šta si rekao da je par.

Citat
"Penale" ne voli da puca... ali ne pucaju ni njoj... ali ne iz razloga sto neko to nece vec jednostavno... zena zna znanje i tesko ju je prevariti Smile

Voli da pucam penale ali samo kad i druga strana hoće da igra na penale. Nije zanimljivo šutirati mrtvog konja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Više volim decu ali poštujem njihovu privatnost i zato o njima ne pričam po forumu jer su to od mene tražili. Dece imam dvoje a mačku jednu. Nisam sigurna za šta si rekao da je par.

Ma zezo sam se... nisam mislio bukvalno da volis vise macke od dece... to ne bi bilo u redu Smile nego samo htedoh da kazem koliko ih volis.

A mislio sam na to da imas par macaka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.