Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1281045 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
 Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Smile Smile

Tema već dugo dugo nema smisla al ajd..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
kako nema  Smile

taxtex  čovek preterano emotivan na forumu iako internet ne trpi emotivne. pokušava da izvede ljude na pravi put iako nije svima isto suđeno. u rl je totalno drugačiji. videh ga jednom u poštanskoj štedionici kada mu je malo falilo da eliminiše penzionere koji su pravili gužvu.

B@mbin@  devojčica koju bi svaka majka poželela za snajku. lepa, pametna obrazovana, moderna, jednom rečju emancipovana. ispod ovoga se krije žena zmija sposobna da jednim udarcem eliminiše mužjaka i njegovu majku.

MunkaZe žena ajkula talentovana da na daljinu prepozna niža bića i njihove derivate. kada ih najuši ide u akciju sik end distroj.

vlastimir dobar dečak ... smiren ... ali ... ali ima nešto tu. nikada ne bih dozvolio ćerki da iziđe s takvim.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
 Smile
eh kad bih mogao i ja ovako ki gottago umesto sto popijem ban na tri dana... Smile

@tax
kakva je ovo prica gde ti upadas u postansku ko Svarci u policijsku stanicu u T1? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
MunkaZe žena ajkula talentovana da na daljinu prepozna niža bića i njihove derivate. kada ih najuši ide u akciju sik end distroj.

dzaba, covecanstvo mi ne veruje kada upozoravam  Smile  zato je tu stari dobri "pec-pec" sistem  Smile

gottago - da ga nema trebalo bi ga izmisliti  Smile kratke jebitacne recenice kad je raspolozen, cinizam i samaranje psihopata, recept za dugotrajan zivot  Smile  bas duhovit momak, inace nije bolesnik da napada momentalno kad se ne slaze sa necijim misljenjem, jednom je cak odslusao celo jedno moje pro-gej izlaganje na nekoj temi i nije me nijednom zaklao.. dusica  Smile verovatno ima dug fitilj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Bas me interesuje sta bi rekli za mene ovde kada su ove analize ovako...socne Smiley

kako nema  Smile

taxtex  čovek preterano emotivan na forumu iako internet ne trpi emotivne. pokušava da izvede ljude na pravi put iako nije svima isto suđeno. u rl je totalno drugačiji. videh ga jednom u poštanskoj štedionici kada mu je malo falilo da eliminiše penzionere koji su pravili gužvu.

B@mbin@  devojčica koju bi svaka majka poželela za snajku. lepa, pametna obrazovana, moderna, jednom rečju emancipovana. ispod ovoga se krije žena zmija sposobna da jednim udarcem eliminiše mužjaka i njegovu majku.

vlastimir dobar dečak ... smiren ... ali ... ali ima nešto tu. nikada ne bih dozvolio ćerki da iziđe s takvim.

I naravno kada Munka oshine, to ostaje vekovima  Smile

dzaba, covecanstvo mi ne veruje kada upozoravam  Smile  zato je tu stari dobri "pec-pec" sistem  Smile

gottago - da ga nema trebalo bi ga izmisliti  Smile kratke jebitacne recenice kad je raspolozen, cinizam i samaranje psihopata, recept za dugotrajan zivot  Smile  bas duhovit momak, inace nije bolesnik da napada momentalno kad se ne slaze sa necijim misljenjem, jednom je cak odslusao celo jedno moje pro-gej izlaganje na nekoj temi i nije me nijednom zaklao.. dusica  Smile verovatno ima dug fitilj  Smile

Sad jedno manje izlaganje od mene, iako nesto nisam bio na forumu dugo vremena.

TaxTex
Covek intelektualac koji je vanzemaljac, iz cistog razloga jer nema mesta na zemlji u kojem bi on uspeo da se razvije ispravno, ovako je samo cvetic koji i dalje pokusava da izraste iz urbanog asfalta bez imalo hlorofila.  Voli zivotinje, ne voli ljude koji su zivotinje sto je veoma cudno, ali dobro, u svoje slobodno vreme je manifestacija istine i svetla u potrazi za inteligentnim zivotom koji nije uspeo da pronadje na ovom svetu.  Ali polako, veliki je univerzum, doci ce i ta kolonizacija nekada i onda ce sav flouride i aspartame da nam izadje na nos koji je i onako krcat chemtrailima.  Ne znam kakav je u stvarnom zivotu, ali uvek ga zamisljam kao nekog pripadnika paramiltarne organizacije za zastitu zivotinja, ciji je podrum oblepljen tuznim slikama mucenih zivotinja, dok on ostri dugacak noz i ceka prvi zivotinjski ustanak.

B@mbin@
Majcina dushica od devojcice, da je stavis na ranu umro bi na mestu.  Radije bih se igrao sa Mengelom nego da mi ona radi psiho analizu, jer mislim da bi bila adekvatna za tako nesto ko operacija mozga sa budakom.  Zivi u svom nekom svom svetu u kojem je superiorna u odnosu na sve ostale jadnike, a to je mozda zato sto gleda na sve ljude kao na bolesnike kojima zeli da pruzi adekvatnu pomoc da sto pre izvrse samoubistvo.  Kada bude malo vise porasla mozda ce da se pomiri sa tim da je superiorna u svakog pogledu osim u bilo kojem vidu u kojem je iole kakav pogled potreban.  Treba joj jaca dioptrija i veca pinceta da povadi sve te balvane iz ociju, kada bude to uradila, mozda ce i da sagradi neku kucu ili branu, da joj zaustave povremene izlive sujete, netrepeljivosti ili zavisti, ali u duhu Drvobradog, "Ona je jos uvek mala," sto opet nije ni cudno jer jebi ga njeno samo screen ime to govori.  Neko ko je dobar za posmatranje.  Smile

gottago
Da ga se ne secam kakav je bio pre 5 godina uvek bih mislio da je neki lik koji je uvek ustondiran na nekoj dobroj travi, koji povremeno izadje iz stupora i pokaze zube onima koji remete njegov unutrasnji mir i glasove razuma koji su negde u dimu jointa.  Poput neke velike macke, on kruzi i posmatra svoj plen, dok ne skoci i razjapi usta, koja za zivo cudo donesu miris sveze kidane istine koja je veoma potrebna.  Jos jedna osoba koju zamisljam kao nekog doomsday preppera koji se igra robin huda po Shumadijskim shumama, i deli inteligenciju glupima a otima glupost od inteligentnih.  Poput Fantoma ili Zagor Te Nej-a, Gottago je "Onaj koji hoda" koliko daleko i kako, niko ne zna, samo se zna da je njegov tihovit korak dugacak, i da ce njegove shunjalacke patike biti tesko popuniti ako ikada bude napustio ovaj forum.  So gottago, just keep walking  Smile

Munkaze
Jedna od onih devojaka na forumu za koju bi muskarci uradili sve, iako za to ne bi dobili nista osim slicnog pogleda koji dobijaju cigani od strane skinheada.  Munkaze mrzi pozere i pozerke i prezire gotovo sve sto ima veze sa popularnom kulturom, iako krisom ima par stvarcica koje ne bi odbila da bi dobije.  Ne zna se sta je socnije, njen intelekt ili ona sama, iako odbija da bude sexualni objekat, krisom joj se dopada takva paznja.  Sto se tice sexualizacije njene persone, vec je kasno za tako nesto, jer dosta je zavesa, charapa i charshava upropasceno, a o rucnim zglobovima i da ne govorimo.  Za neke je ona mozda ajkula, ali niko ne bi odbio njen sushi  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2012, 23:33:40 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Analiza na alnalizu.
B@mbin@
Radije bih se igrao sa Mengelom nego da mi ona radi psiho analizu, jer mislim da bi bila adekvatna za tako nesto ko operacija mozga sa budakom.
Po njenim rečima, smorili su je ljudi koji kukaju (pacijenti). Tako da ja mislim da ona sebi daje oduška ovde na forumu. Neka vrsta samoterapije.

Munkaze
Jedna od onih devojaka na forumu za koju bi muskarci uradili sve,
Munka kao što je već utvrđeno traži alfa mužijaka. Tako da jureći nju, ustvari ne juriš nju, nego potvrdu da si ti taj alfa mužijak. Cenim, da bi većina čim dobije tu potvrdu, automacki se ohladilo.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 00:32:47 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
@Rejven
Majica lejdi gage se ne bi slozila sa tobom Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Ја сам само 1 сморени лик који је жељан мало мира Smile

А сад једна неочекивана анализа без неког реда  Smile

Бурек Форум:
Није лош, волео бих стари изглед ал јбг. Да немам ад блок плус полудео бих од реклама и оних коцкица са заразним сликицама..
Фали езотерија, много је глупих али и добрих тема,на жалост све је измиксовано без реда-то смара али шта да се ради. У принципу није лош, ба

Рекламе:
Има их свуда. Убијају ме у мозак. На зградама, улицама, прелепљене чак и преко стакала аутобуса.
Тв престао да гледам годинама уназад због љих а онда сам сазнао чему служи та кутија.

Тв:
Програми програмирају ВАС. Нисте знали Smile? Е, сад знате.

Србија:
Земља препуна непоштења, силеџијства и насиља у сваком облику.  
Мобинг на послу, насилна комуникација где год да се окренеш, лица забауљена у мобуИлни телефоУн, смеју се ретко а понекад кад се смеју ко да плачу, кад су очајни онда окрену на зезање. Ретко ко је јасан, поштен, частан. Проклети смо што имамо власт која се ређа и краде и уништава све као тајфун док не дође следећа и све тако. Медији докусуравају оно мало честитих и нормалних. Имам утисак да живимо у једној великој Лазаревић Лази без зидова.
Ми смо осуђени да нестанемо као народ. Можда је то зато што се у народу много псује три ствари: Бог, Сунце и Хлеб.

Корисници Бурек Форума Smile
Дођу
Сврату
Блеју
Оду. И тако редом.

Леле, дал сам полудео...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.