Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1277155 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
I, ja muvam samo žene.

Raća, lep dečko.

Не муваш само жене. Мување на пп. Smile Smile мада, Лер има женску косу Smile

Софија, захваљујем. Нисам престао, но сам више на спорту. Шта ћу, нису ми више занимљиве женске крпице Smile
А штостиче понашања, па не могу јеботе... свако мало сам на листи вамо позади Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 16:57:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Marko je fin momak, baš fin.
Jedna devojka mi je rekla da kada zene kazu za muskarca da je fin to znaci da je glup tako da ne znam kako ovo da shvatim.  Smile

Salim se, hvala na komplimentu.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.64
@Jasi-akasi-mutikasi-sija...decko,momak,lik.Za nekoga je decko,vjerujem i nekoj je momak ipak za mene je lik.Hahahaha nasmijao sam se zbog prvih tema,prvih postova,mojih postova a on je uvijek bio tu.Taj covjek je mrzio sve sto napise lapsus.Da sam barem u jednom slovu sa ovim likom bio na istoj talasnoj duzini,ama bas niti u jednom.Lik je zesci provokator Smile
Veoma dobro razgleda okolinu i uocava i najmanji pokret divljaci koja se tiho krece kroz nju.Zatim,nije bitno koliko vukova progone tu divljac,da li je to copor ili je on usamljen,on divljac progoni.Zasto to radi?Covjek vjeruje osjecaju i ostaje samo njegov.Jasi bi da voli Sofiju,ona stidljivo bi da voli Jasi-akasi,vjerujem da je takav.Ima mnogo ljubavi u sebi ali zivot ga ucinio opreznim.Tako da posmatra sve stvari u zivotu na granici.Ljubav,drustvo,kretanje u mraku,poteze k nebu,svaki korak cini dvosmislenim,odnosno jednom nogom je u svemu dok drugom je vec vani.Ovakvog lika vrijedi imati za prijatelja jer ako pruzi ruku tada u smrt ide zbog toga,ali vrlo tesko ce pruziti ruku bilo kome.
Jasi veoma dobro poznaje ljudsku psihu,zna gdje boli i zasto boli to sto treba da boli.Voli Jasi tu bockati i veoma dobro to radi.Jednom prilikom rece kako je jos uvijek mlad, ja bih rekao lik je veoma star za svoje godine Smile
Volim citati komentar Jasi-san-lika,jer toliko daje povoda za nastavak teme kao rijetko ko drugi...kada zeli dati komentar,osim onih gdje Sofiji izjavljuje ljubav...mada i to bi bio nastavak Smile
Jasi...lik pozitiva do tabana-dus Smile 
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Trećina njegove analize-o meni?  A piše ovdje 2 godine duže. Ovdje valjda opisujemo ljude i naš doživljaj o njima,naš odnos... tu neko treći nema šta da radi   Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Sony xperia
Tema zna se sta je. Ajmo, drzite je se sto je vise moguce.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung 111111
Aj kao hvala ti na analizi ..Znas ovo sto si i napisao,je za mene jako pozitivno.Jer mozda si malo preterao.Ja bih voleo da sam takav kako si me ti opisao.Ili mozda jesam,ali sebe drugacije dozivljavam.
Posto si izdvojio vreme i analizirao me,red bi bio da se prosetam po tome sto si reko.

Ja iskreno nzm sta se sofija buni kad me je ona licno obavestila o analizi  Smile
I mala,nisam ja ovde dve godine vec 4  Smile Sto nije nesto ni pametno od mene,al kapiram da i onako ne bi potrosio vreme na nesto pametnije  Smile

Citat
Taj covjek je mrzio sve sto napise lapsus.Da sam barem u jednom slovu sa ovim likom bio na istoj talasnoj duzini,ama bas niti u jednom.Lik je zesci provokator

Nikad nisam mrzIo sve sto napises.Mozda sam bio malo napadan,ili si me mozda drugacije ukapirao.Jer par puta sam napomenuo da kad pisem ozbiljno reko ubacujem smajlice.A po meni dobra konstruktivna rasprava se dobija samo ako jedan drugom udaramo kontru  Smile Ako se svi slozimo nista ne dobijamo.
A iskren da budem,to je bilo nekada ..

Citat
Veoma dobro razgleda okolinu i uocava i najmanji pokret divljaci koja se tiho krece kroz nju.Zatim,nije bitno koliko vukova progone tu divljac,da li je to copor ili je on usamljen,on divljac progoni.Zasto to radi?Covjek vjeruje osjecaju i ostaje samo njegov.

Nisi upravu da ja sad jurim po forumu da napadam nekog boze sacuvaj.
Kucam najvise na psihologiji.Na ostalim forumima,samo ako neka tema bas zaintrigira.Ali citam svasta.
Psihologija ima to nesto sto privlaci pricama iz zivota.
Tako da i ako sam napusio sa nekim .. to je samo na tom forumu.Jer sam imao obicaj da kad dodje neko novi ..kao da ga stavim na trening da vidim sta ima da kaze.Pa mu kasnije citam ili ne citam postove.
Jer ipak,citati Arijadijine postove i Lajtove je nebo i zemlja.
A da imam osecaj da provalim ko je indijanac imam,to sam maltene ovde i primetio.Sa trista kuraca sam iznapusio lolanu.Fala bogu,pa ne dolazi vise ovde.Mozda i dolazi,ali izgleda da ne dize prasinu kao pre.

Da budem iskren osecaj me i prevario u vezi jednog clana,lik je totalno okej..ja sam pogresio.
Al' eto desi se Smiley

Citat
Jasi bi da voli Sofiju,ona stidljivo bi da voli Jasi-akasi,vjerujem da je takav.Ima mnogo ljubavi u sebi ali zivot ga ucinio opreznim.Tako da posmatra sve stvari u zivotu na granici.Ljubav,drustvo,kretanje u mraku,poteze k nebu,svaki korak cini dvosmislenim,odnosno jednom nogom je u svemu dok drugom je vec vani.

Sofija je sofija  Smile

Da sam oprezan oprezan sam..Ne zbog toga sto sam ima tezak zivot.Iz mog ugla zivot mi je bio poprilicno lagan.Nisam imao problema ni sa cim.Ali ljudi oko mene bas i nisu imali tu srecu.Pa mozda povucen tim iskustvom i da gledam razna sranja , postanes pazljiviji,plasljiviji.Ali generalno,morao sam sam sebi da cuvam ledja jer nije imao ko da mi ih cuva...pa sam mozda i malo stasao ranije.Ali ako mislis da sam imao tezak zivot i nisam..Ziveo sam super,i zivim super..hvala bogu

Citat
Ovakvog lika vrijedi imati za prijatelja jer ako pruzi ruku tada u smrt ide zbog toga,ali vrlo tesko ce pruziti ruku bilo kome.

Pa sad ovo je dosta poeticno napisano XD
Ali mislim da sam dobar drugar  Smile

Ovo ostalo nije uopste na meni da komentarisem,ne bi bilo okej..a nije ni uredu da komenarisem.Niti da se slazem ili ne slazem.To je tvoj dozivljaj koji moze da se menja.
Sad samo nzm pravilo jel treba da uzvratim analizom ?!  Smile Sto se mene tice no problemo !
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Htedoh da kazem za ovo za provokacije i da nisi provokator. Brzo planes, ali nisi neko ko namerno provocira i troluje...

A meni nedostaje cela ta stara psihologija pa i lolana. Imao si dosta off-a ali si imao i dosta da procitas i da razmenis iskustva sa ljudima. Nedostaje mi i lolana, i Dulac, i Fahrenheit, i Brana i Filozof. Dal zato sto sam bio relativno nov tad pa mi bilo interesantnije ali sad su nekako ljudi vise povuceniji i ne pise se toliko pa se retko kad i podene neka konstruktivnija rasprava...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Dobrica je jasikasi, ako se nekad i zaleti, kad mu skreneš pažnju, hoće da sasluša. Pa i ako se ne složi, opet uvaži tuđe mišljenje. Takvo je makar moje iskustvo sa njim. Smile
Nedostaje mi i lolana, i Dulac, i Fahrenheit, i Brana i Filozof.
I meni, pravo da ti kažem. To je bila jedna totalno druga garnitura ljudi (za Lolanu baš ne znam da li mi nedostaje, moram da razmislim Smile), ali još ranije su tu bili i cesarica18, pakiman, Livingston...
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 01:41:16 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Aaaa gospodin F...nedostaje .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Brana
Livingston...

I meni nedostaje, mislio da predjem na Lomonosov pa da mi da savet kako je tamo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.