Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hajde da analiziramo jedni druge! (neformalno psiho-opustanje)  (Pročitano 1282972 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 11.0a1
mob
Nokia C5-00
Citat
Нико и не зна шта којикурац пише Инисио.

Добра анализа...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Al' je ovde zabavno.  Smile

----

BurekBot - simpatični robot koji živi negde u virtualnom prostoru, posećuje virtualne kafane, ima virtualnu decu i sajber ženu koja ima prohteve kao i svaka druga žena. Male su razlike između žena u bilo kojem prostoru da se nalaze. Astronauti prijavljuju da su i žene u vakumu iste kao i na zemlji.
Da bi priuštio svojoj ženi virtualne silikone i odškolovao sajber đecu mora da radi kao poštar i svima da isporučuje važna obaveštenje i formalna pisma a da nikad ne sedne da popije "po jednu" kao ostali poštari. Primetio sam da je prijatelj sa svima i redovno završava pos'o. Niko se nikad nije na njega ni žalio ni bunio. Verovatno zbog svega toga što nikome ne smeta a svima radi pos'o.
Ipak, kao što nas je domaća kinematografija naučila, takvi ljudi najviše najebu u životu, ni krivi ni dužni. Tih, povučen a opet vredan...  svi ga se sete samo kad im nešto treba. U ostalo vreme ga ćuškaju, prolaze pored njega i nikad se ne sete da ga nazovu i pitaju jel' mu nešto treba, kako zdravlje, imal' para..
Al' takvi su ljudi. Jebiga.
U poslednje vreme je baš u buli iako se to kod njega ne primeti jer ga žena vara sa drugim Botom sa jednog drugog foruma, zato naš dragi prijatelj, nedeljom uveče kad veći deo foruma legne da spava, ode do virtualne kafane i popije nekoliko 8-bitnih rakija.
Eh.
Mogao bih još mnogo da kažem o ovom robotu, da je imao teško detinjstvo, da ima probleme kao i svi drugi, da se razboljeva od virusa kao i svi drugi, da mu šef sere kao i svaki drugi, da ga žena vara kao i svaka druga, da mu deca ne uče školu kao sva druga...
... ali ono što najviše želim da kažem je... jedno kratko... hvala.

Au ala si se raspisao.... Smile

Nesto si mi poznat, nzm konkretno odakle ali mi filing govori da se radi o indukovanoj inteligenciji sa naletima dobrog i loseg naboja u razlicitim vremenskim intervalima koji su zavisni od kosmickih zracenja, trenutnog polozaja Meseca  i nivoa testosterona u datom momentu  Smile
Valjda nisi ocajno ruzan sto po difoltu iz prethodnog proistice ?  Smile Smile

Ako sam pogresila, meni na dusu  Smile

Ne ne... uveravam te da se radi o utreniranoj neinteligenciji.  Smile

Sad bih da dobijem tu tvoju dušu ako može.  Smile

----

Dobro bre lapsuse što se iznervira jebo ga ti.  Smile
Pa ne mogu svi imati isto mišljenje o svakome.  Smile

Evo ajde malo da iskuliraš:

lapsus00 - neko čije se teme razlikuju od tuđih, što je ljudima vrlo upečatljivo s obzirom na reakcije. Pisanje mu je - nekonvencionalno - rekao bih ja, a njemu bi ta reč sasvim sigurno zasmetala jer mu je suviše hladna i tražio bi 10 drugih koje su ljudskije i imaju topliji prizvuk.
I sama ta njegova osobina i potraga za drugim emotivno toplijim rečima je upravo ono što ga čini, nekonvencionalnim. Smiley  (how convenient ovo ispade zar ne? Smiley )
Te njegove teme odma' polarišu ljude... ili im se svide.. il' ga napljuju.  Smile Što se mene tiče, ima nešto svoje, neki svoj stil... i to skroz okej. Smiley
Mislim da voli da posmatra sebe odnosno da predstavi sliku o sebi kao o nekom ko je bogat manirima - a moje subjektivno mišljenje je da i jeste blizu tome, pa sad koliko grešim, to znaju samo oni koji ga bolje poznaju.
Da je rođen kojim slučajem krajem 18. veka mislim da bi bio nešto što englezi zovu dendi.
U slobodnom prevodu kicoš a današnje značenje ima negativnu konotaciju pa je dendizam sinonim za površnost i pomodarstvo, u Srbiji se nikad nije primio i dočekan je sa prezirom... što u širem značenju (dendizam) nije, niti to vezujem za lapsusa, čak naprotiv.
Dendizam, kao imitiranje aristokratije od strane srednje klase je praćen istovremeno i hedonizmom i odmerenošću što je kontradiktorno samo po sebi, pa je zato teško i definisati sam pojam.
Možda ako pomenemo ekscentričnog pesnika Oskara Vajlda koji je, uvaljan u svili, voleo da priča o umetnosti i životnim zadovoljstvima kao najveći dendi u istoriji.
Neke od tih osobina grade i lapsusa. A i uzdržavanje ume biti oblik hedonizma, ako ga tako doživimo i dobijamo nešto drugo, jer i samo uzdržavanje od nekih stvari i izdvajanje od banalne mase, prinosi bujicu zadovoljstva... i u tome nema ničeg pogrešnog. Smiley (sve dok se ne nameće drugima)
Dalje. Ima pogrešno mišljenje o meni da sam strašno tolerantan, dok je prava istina da samo volim racionalizaciju, po kojoj... mi je sasvim prihvatljiv (ili očekivan) nečiji idiotluk iz prostog razloga što... i dolazi od jebenog idiota.  Smile Pa iz tog razloga i delujem tolerantno.
Tišti ga nešto što ni sam ne zna kako opisati, sporo čita, kuva lošu kafu, voli da mu drugi naprave dobru, voli tople reči, klacka između širokog spektra introvertnosti dok oponaša ekstrovertnost po potrebi kad oseti da mu je to potrebno, ne razume se u politiku, u žene još manje (ali voli da uči  Smile i rado proučava  Smile ), traži idealnu, više voli da govori o podvizima svojih drugara nego o svojim verujući da se tako ograđuje, ima prevelika očekivanja od ljudi što mu se vrati kao bumerang i opizdi ga u glavu, voli slatko (ali ne mogu da procenim da li više čokoladu ili voće), pažljivo osmatra i doživljava ženske parfeme...
Eto. Smiley ako sam išta pogodio, super  Smile ... ako nisam dajem ti ovu dušu što sam zaplenio od Arijade.  Smile
Ukratko, drago mi je što nam praviš društvo na forumu, pa kome smeta neka zaobilazi. Smiley

Vidi vidi kako on olako nudi moju dusu ccc Smile Smile

A ovo je fajt dvojice (ili dvoje) sa Bureka Smile Smile

« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 00:29:10 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Nokia 6630, valjda
Amalija

klasichna lepota prosharana sushtinskom perverzijom koja iskache na svakom coshku...

bukoje

polu chovek-polu jebem li ga shta... neki krip iz dnd-a, trol ili goblin... kad god tema utihne on je tu da je pokrene dalje, chesto u neochekivanom smeru...

mrgi

shta god reci - malo je treba josh...

Anea

hiljadu lica koja u dubokoj sushtini imaju flafi ushesa u pufnast rep... iako je moderator uvek je spremna da podrzi kvalitetan off... rerunovi u potpisu me uvek nasmeju, oraspoloze ili sete na stvari koje sam pocheo da zaboravljam...

mini vragovi

ochajnichi u potrazi za kvalitetnim mushkim na bureku. vec je napravila uzi izbor kandidata koje vec sad pokushava da dovede u red shaljuci im rozle medvede i rozle vesh... vrhunac sexipila mushkara su oznojeno telo posle hiljada i hiljada sklekova... inache kad sam je video shvatio sam da je burek pun prelepih devojaka...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
inicio

Човек звани "  Smile ", а у неким подручјима форума познат и као пијани Рус. Колко сам ја сконто, гастос у братској нам Русији.

Инисио је оригиналан форумаш. Нико није као инисио. Нико на целом Буреку, а и шире, не пише као Инисио, нити је икад писао. Нико и не зна шта којикурац пише Инисио. Таман помислите "аха, контам", кадоно моша. Начи човек је профи мајндфакер. Шушка се да је разлог за то његово подвргавање тестирању реакције ванземаљског ДНК (који је пронађен на територији Русије, још током тридесетих година прошлог века у источном Сибиру у близини Подкаменаје Тунгуске, где је било место удара чувеног астероида 1908. године.) са људским, мада је опште прихваћена мишљење да је главни осумњични ипак госн Смирноф. И понеки госн Мароканац.

Кул тип.

Dobro jutro..... Smile

Lepo si me nasmejao.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
A gde je to Lapsus negde nekog uvredio, ja ne vidim Smile

Lapsuse, boli te bre penis šta ko misli o tebi... ovo je forum, nebitni ljudi za koje bi trebalo da te boli dupe jer ih u životu nikad nećeš videti i tako to... koji ti je kurac bre... iskuliraj ih, ne pridaj toliko pažnje, koji ti je Smile

Dosta ljudi upoznaje druge preko foruma i uzivo i daleko od toga da ih boli dupe za njih iako ih mozda ne upozna. To sto tebe boli dupe i to sto ti, iz nekog razloga, ne smes da se upoznas sa ljudima je samo tvoja stvar. Tako da je ovakav post poprilicno glup i besmislen.

A sad back to analysis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Citat
Anea

hiljadu lica koja u dubokoj sushtini imaju flafi ushesa u pufnast rep... iako je moderator uvek je spremna da podrzi kvalitetan off... rerunovi u potpisu me uvek nasmeju, oraspoloze ili sete na stvari koje sam pocheo da zaboravljam...

Tisucu mi zecijih njuskica...

Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Tepara ako su svi isti...onda si i ti isti... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Tepara ako su svi isti...onda si i ti isti... Smile

nije. on ima fudbalsku inteligenciju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

mrgi

shta god reci - malo je treba josh...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
Dosta ljudi upoznaje druge preko foruma i uzivo i daleko od toga da ih boli dupe za njih iako ih mozda ne upozna. To sto tebe boli dupe i to sto ti, iz nekog razloga, ne smes da se upoznas sa ljudima je samo tvoja stvar. Tako da je ovakav post poprilicno glup i besmislen.

Ase, znam ih dosta... možda čak i više neg što si predpostavio Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.