Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:34:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moja mala tema  (Pročitano 2541 puta)
24. Feb 2008, 20:12:33
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Evo, hteo sam da napravim svoju malu temu gde ću da kažem po nešto o pravoj ljubavi, ali sumljam da ću mnogo postovati ovde. Tačnije sumljam da ću opet postovati u ovoj temi.

Hteo bih samo reći šta ja mislim da je ljubav.

Ljubav je kada nastavljaš da živis, i da usrećujes dragu osobu, bez obzira koliko teško kamenje, ili koliko su otrovne strele točka sreće, koje vas pogađaju u samu esenciju svog bića.
Nastavljati da se drudite ka tom višem cilju, bez obzira koliko ste umorni i ponekad želeti u san nirvane, u mrtvu večnost.
Dok vam srce gori za tom osobom, i ako se osećate kao hodajuci leš, bez obzira koliko vas jako bič vrema udari, koliko vas kanibalistički vukova pakla proždirali.
Osecati sve to, i raditi ka tome, pa makar je vaša draga srećnijaa sa nekim drugim, a pri tom ne tražiti osvetu. To je prava ljubav.

Šta vi mislite?
« Poslednja izmena: 24. Feb 2008, 20:13:53 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung s3
Ja kad pogledam tvoj avatar nemogu da te shvatim ozbiljno i nemam misljenje
bez uvrede  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tako blizu, a tako daleko...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Samsung 
"Oni koji se vole ne nalaze na kraju jedno drugo, negdje, jednom...

Oni su cijelo vrijeme jedno u drugome."

Jalal Al-Din Rumi

Kada osecas njegov dodir, poljubac, cujes njegov glas i ako nije tu pored tebe. Kada imas osmeh na licu i sjaj u ocima, a razlog tiga je samo tvoje voljeno bice. To je ono sto ja osecam za svog momka. Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 23:23:19 od una80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Љубав - хемијски процеси у мозгу, конкретно у лимбичком систему и хипоталамусу.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
"Ljubav je uvijek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe."

Leo Buscaglia

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
"Ljubav je proljetna biljka koja sve prožima nadom, pa čak i ruševine uz koje prijanja."

Gustave Flaubert

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
"Za većinu ljudi danas, pojam ljubavi podrazumijeva da vas neko voli, a ne da ste vi sposobni da volite."

Erich Fromm

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung 
"Volim te ne zbog toga što si ti, već zbog toga što sam ja kad sam pored tebe."

Gabriel Garciá Márquez

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

freedom

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Ericsson J100i
Mislim,da nije tačno,kako se samo jednom voli u životu. Medjutim,ono što me plaši,jeste,zašto ljubav prestane?Zato,duboko divljenje iskazujem onima,koji se odluče za brak... Oni su,sigurno,dostigli neki nivo,koji je meni uskraćen,mislim,moja svest nije dotle dobacila. Kako znaju,da je to za ceo život i da će baš tu osobu voleti nesmanjenom žestinom,do kraja života.Zašto ljubav izmedju mladića i devojke prestane,zašto posle izvesnog vremena,naidje neko drugi,koga zavolimo,zašto,posle nekog perioda i to prestane?
Ako su u braku,a nešto prestane da štima,izgovaraju onu glupost: Zbog dece...
Ili,posle nekog vremena,brak postane navika,što je,opet,glupost za sebe.
A ima i ona stvar,kad te neko voli,a nije ti simpatičan,ne osećaš ništa prema njemu,dok,onaj,za kim "prsneš",ima isti odnos prema tebi,kao ti prema onome,ko te voli. Šta li je to? Ume li neko da mi objasni? Nemam malo godina,a neke esencijalne stvari nisam ukapirala. Ili,još uvek verujem u Deda Mraza. Biće da je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljubav "utihne", rekla bih, iz razloga sto susreti sa voljenim bicem prerastaju u nekakvu naviku, umesto da ostanu potreba, odnosno zelja. Na pocetku veze parovi se upoznaju, priredjuju jedno drugome prijatna iznenadjenja, cvetici i leptirici su na sve strane, svet izgleda sareno... bla bla bla... a onda... e onda, vremenom, niko vise sa nestrpljenjem ne iscekuje momenat susreta u dogovoreno vreme, vec se to jednostavno podrazumeva... neophodno je negovati cvetice i leptirice  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:34:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.