Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 11:15:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101747 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
a sto si ti onda nabio te lopovske naocale?

ne branim ja nika, a ti ako nisi vidijo, on pored lahke droge ima i flasu pive i to one mrske, banjalucke!!! ko zna, mozda vi u talu vozite drogu muslimanskoj djeci!!!  Smile Smile Smile
Tako mi svih pet osovina, ove laži ćeš morati pred sudom da ponoviš. Ja sam častan član zajednice i uzorni pripadnik Muhamedove vjere. Ovako blaćenje i laži neću da trpim. Ako ti sud ne presudi, Alah dž.š. sigurno hoće.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Eh... vidis cestiti moj kako je kad te neko oklevece,ko ti mene tamo...Ja sam bijo toliko ljut...da mi je doslo da potvrdim Ibn-rassssidove klevete...
Ali meni se u glavi odmah pojavise rijeci Allahove i neki citati iz Kur-ana,koji me ne navedose na to Shejtansko iskucenje da te "ocinkam" sto rece presvijetli Muamer Ef. jer cvrvto vjerujem...plaho nisi vaki ko sto te klevecu ovi sto su nam svilen gajtan pripremali... Smile
Za biljku,koja je oduvijek, kroz nasu historiju bila privilegija nasih svijetlih aga i begova...predaka za koje nemos reci da su svercali drogu,a znali su dobro od nas staje sevdah,bezbeli...nargila,mastika i masline...i naravno hanumce,harem citav... Smile
Tako da ni mene ne krivte za nista...znam ja dosta isto o vama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Hairli moj dobri nikohamede, mudro si vazda govorio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Ibn Niko ja ti dajem dozvolu da sadiš te zelene biljke i da ih plasiraš na tržište i na tržište EU , ali da poštuješ kvote neću da imam problema sa zapadnjacima.

Tekbir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
pa da, da ne bi ti imao problem sa svojim iz dijaspore... dodjete na ljeto pa se baskarite u audijima i mercedesima, a mi sto smo krvarili po bosni nemamo ni posla ni kakve nafake. znam ja, ocete vi i drogu donjeti, vi bi jos i zaradili na nasoj napacenoj omladini.
tako nam i treba, nije ni cudo sto su nas srbi haman istrijebili...
ja kazem mula kombiondzijo, stavicemo bombu u kamijon, ti vozi, eto ti sehidskog dzenneta, da te merlin opjeva.
a on drogu natovarijo i ode.. ajd sto odbi allahov sveti put, nego nam odveze i vutru!!! 

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Citat
Postavljanjem vehabističkog centra u Banjoj Luci bila bi kompletirana "zelena transverzala" na liniji Sjeverna Makedonija - Kosovo - Novi Pazar - Sarajevo - Banja Luka - Zagreb - Celje (ili Maribor) - Beč, a odatle prema zemljama Evropske unije.

Ova transverzala će biti okosnica propagiranja i uvođenja ekstremnih islamskih običaja i šerijatskog zakona u Evropi, kao i terorističkih aktivnosti, te stvaranje takozvanog balkanskog kalifata.

Ibn Rase spavaj sa jednim okom otvorenim, a Denisa iz Tutina pošalji natrag za Tutin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
treba on meni u kalifatu...

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
ja kazem mula kombiondzijo, stavicemo bombu u kamijon, ti vozi, eto ti sehidskog dzenneta, da te merlin opjeva.
a on drogu natovarijo i ode.. ajd sto odbi allahov sveti put, nego nam odveze i vutru!!! 
Ša mi trebaju neprijatelji pored ovakvih prijatelja?! Dok vec tri hefte danonoćno razvozim materijal za gradnju džamija, prijatelji me optužuju za sve i svašta... Ti znaš Ibn Rassse da nisam imao ništa protiv da postanem šehid, nego mi je samo žao ove Scanie, nov kamion a nisam ga se ni čestito navozao. Daj mi barem fore do druge generalke i neće biti problema.
Ibn Crowze, daj vidi sa Denisom iz Tutina da mi pomogne neko vreme, leđa su mi se ukočila i baš mi je napor da dižem ciradu. A imam još materijala za dve džamije da prevezem.

Tekbir braćo!!!

IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ako su to džamije za vehabije onda može, svi ćemo pomoći! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ja ne znam kako vi ovu sramotu gledate i ćutite. Islam je danas po ko zna koji put osramoćen na kaurski Đurđevdan. Mesto da si ti mulo obišao sve ciganske mahale i zabranio da se kurban kolje u kaurski dan, eno sramote, još pevaju i naku kaurskun pesmu od onog Nemanje Klistirice. To je meni veoma teško gledati.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 11:15:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.364 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.