Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 21:31:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101847 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pa sta ce mo sa nolkim vlasima, ja bi to sve istrjebijo. mog su babu cetnici zaklali 93 i ja nejmam mira dok i jedno vlasko uvo ima u mojoj bosni.
Tekbir!
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
More marvi nema suda! Nego ja ovde mogu uraditi samo hodžin zapis i ništa više!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 5610
More marvi nema suda! Nego ja ovde mogu uraditi samo hodžin zapis i ništa više!
Ја већ данима без престанка певам илахије и касиде. Имаме Игоре, хоће ли то помоћи да се сви проблеми реше у нашу корист?

Текбир!

За оне који не разумеју Арапски, дете говори о томе како су га терали да гледа Сунђер Боба, а он је уместо тога хтео да гледа дневник ТВ БиХ. Просто ми није јасно да неко тако може да злоставља дете!
Душа ме боли када видим његове сузе, и чујем његове јецаје.  Smile

« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 00:35:08 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Strašno eto kako nam nacija slabi i opija se sa zapadnim smećem! Tejk bir!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia E50
@kombiondzija

Poslednja opomena pred banovanje glede cetnikuse, i mojega otvorenog poziva na ogradjivanje od iste...Allahuegber,pisao si njome ogavnome...
Ako mi se pak usprotivis na moj aber...elhamdulillah...nece ti ni sa moje strane halala biti ni za zivota ni smrti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 5610
@kombiondzija

Poslednja opomena pred banovanje glede cetnikuse, i mojega otvorenog poziva na ogradjivanje od iste...Allahuegber,pisao si njome ogavnome...
Ako mi se pak usprotivis na moj aber...elhamdulillah...nece ti ni sa moje strane halala biti ni za zivota ni smrti... Smile
Jel bolje, sejtanu nijedan?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ali Bajazite nikad ne zaboravi da je brat najveća svetinja! 

Dobar si ti čovjek miraleme koliko tvoja pamet danas valjade meni toliko će stura  i tebi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ali Bajazite nikad ne zaboravi da je brat najveća svetinja! 

al i ja sam brat! znaci i ja sam neka svetinja!  Smile
vakat je da se dizemo na oruzje. nabavijo sam preko omera kravu iz rusije, jos samo da nabavim municiju.

take beer!  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
За оне који не разумеју Арапски, дете говори о томе како су га терали да гледа Сунђер Боба, а он је уместо тога хтео да гледа дневник ТВ БиХ. Просто ми није јасно да неко тако може да злоставља дете
hocemo peticiju protiv svih televizija koje nisu kao TVBIH
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 16:42:51 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 5610
За оне који не разумеју Арапски, дете говори о томе како су га терали да гледа Сунђер Боба, а он је уместо тога хтео да гледа дневник ТВ БиХ. Просто ми није јасно да неко тако може да злоставља дете
 hocemo peticiju protiv svih televizija koje nisu kao TVBIH

Citat
عديدة، بعضها من الأبجدية اليونانية وبعضها تغييرات حروف لاتينية عادية وبعض لا تشبه حروف أي أبجدية أخرى.

أسستها الجمعية الصوتية الدولية (وهي مجموعة من علماء الصوتيات، معظمهم من بريطانيا وفرنسا) في باريس (باريز) في  م. وتبع ذلك سلسلة من المؤتمرات على اثرها اضيف المزيد من الرموز كلما اكتشفت اصوات جديدة في لغات العالم وكان اهم تلك الاجتماعات مؤتمر كيل بالمانيا عام  حيث صدرت قائمة الرموز المتداولة حاليا الا ان رموزا اخرى مازالت تضاف من حين لاخر وكان أحدث تغيير على القائمة عام  م.

لمعظم الرموز نطق يقوم على اساس نظرية الصوتيات العامة اي ان كل رمز في هذه الابجدية يقوم على اساس وصفه من حيث الجهر والهمس و موقع النطق (المخرج) و طريقة النطق (انظر الجدول ادناه) وليس بالضرورة ان تلفظ هذه الرموز بقيمها المعروفة في اللغات الاوربية الا فيما ندر : مثلا، e تنطق مثل be:t بَيْت بالنطق المشرقي، وليس مثل be "بي" بالإنجليزية أو le "لو" بالفرنسية. كما ينطق رمز الـ[  كحرف الياء في العربية او الـ < j > في الالمانية وبعض اللغات الجرمانية وليس كنطقه في الانجليزية في كل

Ovo iznad je pismo mog prijatelja iz Irana, i on je čuo o patnjama ovoga dečaka, i želi da mu pomogne. Rešio je sa još nekim prijateljima, da se u znak protesta digne u vazduh ispred kuće ozloglašenog Sundjer Boba. Red je da i neko odavde podrži tu akciju, moje skromno mišljenje je da bi Imam Igor bio idealna ličnost za to. Ukoliko je Igor sprečen mogao bi Niko79 da ga zameni.
Ne budite sebični i pomozite, danas njega teraju da gleda tog sejtana Boba a sutra će vas.

TEKBIR!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 21:31:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.36 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.